Wednesday, 28 October , 2020

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια

Archive for the ‘ΑΙΣΧΟΣ’ Category

ΑΥΞΗΣΑΝ 1035% ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

Posted by Συντ. Ομάδα On Ιούνιος - 6 - 2013

ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ,ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ.ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΑΥΞΗΣΗ 1035% ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ
Φωτογραφία: ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ.

Posted by Συντ. Ομάδα On Απρίλιος - 3 - 2013

pedophile2_egi9http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2013/04/pedophile2_egi9-150x150.jpg 150w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />

Την ίδια στιγμή που οι συνεπείς, έντιμοι και δουλευταράδες βόρειοι μας υποδεικνύουν τι παθαίνει κανείς  στο νότο, αν συνεχίσει να μην υποτάσσεται στις υποδείξεις και τα εγχειρίδια του «καλού πολίτη» μας δίνουν και μια γεύση στο τι ακριβώς ονειρεύονται οι καλοζωισμένοι συνεπείς εκτός από το να αυγατίζουν τους λογαριασμούς τους στα πιστωτικά ιδρύματα.

Οι Γερμανοί σήκωσαν φλάμπουρα για τη προστασία της κτηνοβασίας κι οι Ολλανδοί δίνουν αγώνα για την νομιμοποίηση της παιδεραστίας.  Φυσικά και οι δυο θέτουν όρια για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Δεν τους αρέσει η βία. Και τα ζωάκια και τα παιδάκια εννοείται ότι θα τα πηδάνε με τη συγκατάθεσή τους. Μην τους περάσουμε για βάρβαρους. Ένα γομάρι σαράντα – πενήντα χρονών θα πηδάει ένα κοριτσάκι ένα αγοράκι 12 χρονών με τη συγκατάθεσή του. Προς το παρόν παιδιά του δημοτικού και βρέφη εξαιρούνται (αυτά θα είναι οι παράνομες σχέσεις για να έχει και υλικό για μερακλήδες…)

Σε μια κοινωνία που ασφυκτιά από σπουδαίες ασχολίες όπως η συλλογή χρημάτων, ακινήτων, πολύτιμων αντικειμένων, εκβιασμούς, τζογαρίσματα με αντάλλαγμα τις ανθρώπινες ζωές, παιχνίδια πολέμου, ναρκωτικών, πορνείας, κάθε είδους ανωμαλίας που πρέπει να βρει άμεση ικανοποίηση, λογικό είναι να χρειάζεται ο πολιτισμένος κάπου να ξεσπάει. Κι εδώ παρεμβαίνει η άσκηση κτηνοβασίας και παιδοφιλίας.

Ο βρωμιάρης, σάπιος μέχρι το μεδούλι, ο πωρωμένος με οτιδήποτε σιχαμένο κυκλοφορεί, ο παράφρων χρειάζεται έναν εξαγνισμό. Μια αυτοκάθαρση που δεν μπορεί να την πραγματοποιήσει στον εαυτό του, οπότε πρέπει να την χύσει  (συγνώμη εκτοξεύσει εννοούσα) σε ένα παιδικό κορμάκι ή ένα ζωάκι που όπως και να το κάνουμε είναι τα τελευταία κάστρα αγνότητας. Είναι μυσταγωγική πράξη κι εμείς οι ηλίθιοι δεν το καταλαβαίνουμε….

Η επόμενη φάση θα είναι η εκτόνωση δια του νομιμοποιημένου πλέον κανιβαλισμού. Όπως ο Χάνιμπαλ θα μπορούν να γεύονται ένα συκώτι με ένα καλό κιάντι. Υπάρχει ουρά από πολιτισμένα αιτήματα που περιμένει υπομονετικά τη δικαίωση. Κοπρολαγνίες, νεκροφιλίες, σαδομαζοχιστές, κτηνοβάτες, παιδεραστές, κανίβαλοι, σειριακοί δολοφόνοι, όλα μέσα στη φύση είναι αφού θεωρείται φυσική αυτή η διαχρονική ανωμαλία που ονομάζεται άνθρωπος.

Κι εσείς τώρα ονειρεύεστε πως άνθρωποι που «τραβάνε» μια ξεγυρισμένη παρακολουθώντας το βιασμό ενός βρέφους, ή άλλοι που θεωρούν ζωοφιλία να βάζεις κάτω ένα αρνί και να του πετάς τα μάτια, ή άλλοι που θεωρούν απόδοση τιμής στους νεκρούς να τους πηδάνε, και δεκάδες τέτοιες χαριτωμένες αποκλίσεις, πως μπορούν να συγκινηθούν και να κατανοήσουν το ανθρώπινο δράμα ανέργων, κακοπληρωμένων, οφειλετών, καταθλιπτικών, δυστυχισμένων πεινασμένων, που αγωνίζονται να επιβιώσουν σε τραγικές συνθήκες….

Είναι πιο πιθανό να μας προτείνουν να μας πηδάνε για να ξεχρεώσουμε παρά να σκεφθούν δημοσιονομικές λύσεις λογικές και ανθρώπινες.

Πιστεύω πως έφτασε στ΄αλήθεια η εποχή που πρέπει να γίνει ένα παγκόσμιο καταστροφικό γεγονός για να ξεβρωμίσει ο πλανήτης. Γιατί είτε είσαι ένα κτήνος που πληγώνεις τους άλλους και τη φύση άμεσα, είτε είσαι ένας βλαμμένος που κάθεται και τους κοιτάει σαν ζόμπι, ανίκανος να αντιδράσει, για το σκουπιδοτενεκέ είμαστε όλοι. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ανώτερες δυνάμεις, αν υπάρχουν όμως νομίζω πως είναι επείγουσα ανάγκη να κάνουν ένα γενικό ξεκαθάρισμα γιατί η μπόχα δεν αντέχεται πλέον. Από κανένα φυσιολογικό πλάσμα.

Ντοκιμαντέρ που προσβάλλει την Ελλάδα και το Ολυμπιακό ιδεώδες προβάλλει το βρετανικό channel 4, παρουσιάζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ τους αρχαίους Έλληνες ως διεφθαρμένους και ανώμαλους! Το ντοκιμαντέρ The Ancient Greek Olympics παρουσιάζει μάλιστα σε ορισμένες σκηνές τους αθλητές ως ομοφυλόφιλους.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του προγράμματος, ο σκηνοθέτης Άντονι Τόμας ταξίδεψε στα πέρατα του ελληνιστικού κόσμου, από την Σικελία μέχρι την Σπάρτη, ψάχνοντας να βρει τις αληθινές κοινωνικές συνθήκες μιας διοργάνωσης που σταματούσε τους πολέμους αλλά δεν επέτρεπε την συμμετοχή των γυναικών, ούτε καν ως θεατές στην εξέδρα.

Οι Βρετανοί επιχειρούν για μια ακόμα φορά να χτυπήσουν την Ελλάδα, προβάλλοντας τις «πικάντικες» όπως λένε, ιστορίες των Ολυμπιακών αγώνων της αρχαιότητας. Τις ιστορίες που δεν έχουν καμία σχέση με τον Ολυμπισμό και το Ολυμπιακό ιδεώδες που δίδαξαν στον πλανήτη οι αρχαίοι Έλληνες.

Το ντοκιμαντέρ ξεκινά με την ιστορία του πυγμάχου Κλεομήδη που σκότωσε τον αντίπαλό του με μια γροθιά, αποκλείστηκε από τους Αγώνες, επέστρεψε στην Αστυπάλαια ντροπιασμένος και «μακέλεψε» 60 μαθητές ρίχνοντας τον κεντρικό στύλο του σχολείου τους κάτω.

Οι συκοφάντες Βρετανοί κάνουν λόγο τρομερό μποτιλιάρισμα που επικρατούσε στον δρόμο για την Ολυμπία, σαφώς χειρότερο -λένε οι Βρετανοί- από αυτό που θα αντιμετωπίσουν οι επισκέπτες των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Εννοείται πως δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν πως οι αθλητές ήταν εντελώς γυμνοί… Οι ιστορίες διαφθοράς έχουν φυσικά την τιμητική τους στο προσβλητικό ντοκιμαντέρ. Όπως του Καλίππου από την Αθήνα που πιάστηκε το 332 π.χ.να δωροδοκεί τους αντιπάλους του, τον πατέρα ενός νεαρού παλαιστή να δωροδοκεί τον πατέρα του αντιπάλου του γιου του το 12 π.X.

Γίνεται επίσης λόγος για το ότι η Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία είναι μια εφεύρεση των Ναζί για τους Ολυμπιακούς του 1936 στο Βερολίνο και ότι οι συνθήκες υγιεινής στην αρχαία Ολυμπία ήταν τρισάθλιες (μέχρι που έφτιαξε εκεί υδραγωγείο και συντριβάνι ένας Ρωμαίος δωρητής τον 2ο αιώνα μ.X.)!
newsbomb.gr

http://www.eglimatikotita.gr/2012/07/blog-post_5691.html

 

 

The American Dream / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Τι πρέπει να γίνει με τους ηλικιωμένους Αμερικανούς, όταν αρρωσταίνουν πολύ σοβαρά; Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε τις ζωές τους ή θα πρέπει να τους αφήσουμε να πεθάνουν; Δυστυχώς, υπάρχει μια αυξανόμενη συναίνεση μεταξύ της «πνευματικής ελίτ» ότι οι περισσότεροι ηλικιωμένοι άνθρωποι δεν πρόκειται να έχουν αρκετά υψηλή «ποιότητα ζωής» για να δικαιολογήσουν τη δαπάνη και τις δαπανηρές διαδικασίες για να σωθεί μια ζωή.
Αυτή η φιλοσοφία προωθείται τώρα σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον mainstream τύπο και τα κανάλια, μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, και μεγάλων ταινιών του Χόλυγουντ. Η ελίτ προσπαθεί να μας πείσει ότι η εξόντωση των αρρώστων παππούδων μας είναι κάτι ‘cool’ και ‘trendy’.  Μας λένε ότι «τραβώντας το βύσμα» από την γιαγιά και τον παππού είναι κάτι συμπονετικό (γιατί έτσι θα τελειώσουν τα βάσανά τους), ότι είναι καλό για το περιβάλλον και ότι είναι ακόμα καλό για την οικονομία.
Μας λένε ότι αν αρνηθούμε μέσω θεραπείας να σώσουμε την ζωή ενός ηλικιωμένου θα μειώσουμε δραστικά το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης και θα κάνουμε το σύστημα να λειτουργεί καλύτερα για όλους μας. Μας λένε ότι δεν είναι «αποτελεσματικό» για τις ασφαλιστικές εταιρείες υγείας να πληρώνουν $ 100.000 για μια επιχείρηση που μπορεί να παρατείνει τη ζωή ενός ηλικιωμένου ατόμου για 6 μήνες. Αλλά η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά είναι μέρος μιας ευρύτερης ατζέντας. Η αλήθεια είναι ότι η ελίτ αγαπάει τον θάνατο και ειλικρινά πιστεύει ότι η μείωση του πληθυσμού, θα είναι κάτι καλό για την κοινωνία και καλό για τον πλανήτη.  Δυστυχώς, η προπαγάνδα του ελέγχου του πληθυσμού προχώρησε ένα βήμα παραπάνω κατά τους τελευταίους μήνες.
 Το περιοδικό Time κυκλοφόρησε με μια πολύ συγκλονιστικό κεντρικό θέμα με τίτλο «How To Die» («Πώς να Πεθάνεις»). Το άρθρο αναφέρει για το πόσο θαυμάσιο και συμπονετικό είναι να αφαιρέσετε τη θεραπεία που κρατάει στη ζωή ασθενείς σας  συγγενείς.
Ένα πρόσφατο άρθρο από τον Mike Adams συνοψίζει το μήνυμα αυτού του αηδιαστικού άρθρου  ….
«Στο εσωτερικό, το περιοδικό προωθεί μια οικονομική ατζέντα θανάτου που ενθαρρύνει τους αναγνώστες κυριολεκτικά «σταματήσουν να ταΐζουν» τους ηλικιωμένους γονείς τους, προκαλώντας τους αφυδάτωση και θάνατο. Αυτό εξηγείται ως νέο μέτρο «εξοικονόμησης κόστους» που μειώνει δραστικά τις επισκέψεις στο νοσοκομείο ….γιατί οι πεθαμένοι δεν επιστρέφουν στο Νοσοκομείο, φυσικά!»
Πολλοί από εσάς ίσως θυμάστε την ιστορία στο εξώφυλλο του περιοδικού Newsweek, ένα δύο χρόνια πριν που είχε τίτλο «The Case for Killing Granny» («Η Υπόθεση να Δολοφονήσεις τη Γιαγιά».
Κάτω από αυτό το συγκλονιστικό τίτλο ήταν η ακόλουθη φράση: «. Η συγκράτηση του υπερβολικού κόστους για την φροντίδα του τέλος της ζωής είναι καλό για την Αμερική» (“Curbing excessive end-of-life care is good for America”).
Σύμφωνα με τον συντάκτη του άρθρου αυτού, η δαπάνη λιγότερων χρημάτων για τους ηλικιωμένους είναι το «κλειδί» για την επιτυχία της μεταρρύθμισης της υγειονομικής περίθαλψης ….
«Η ιδέα ότι θα μπορούσαμε να καταμερίσουμε την υγειονομική περίθαλψη για τους ηλικιωμένους (ή οποιουσδήποτε άλλους) είναι πολιτικό ανάθεμα. Οι πολιτικοί φοβούνται μήπως κατηγορηθούν, ωστόσο-λανθασμένα-ότι προσπαθούν να τραβήξουν την πρίζα για την γιαγιά. Αλλά η ανάγκη να δαπανήσουν λιγότερα χρήματα για τους ηλικιωμένους, στο τέλος της ζωής τους, είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο κατά τη συζήτηση για την υγεία των μεταρρυθμίσεων. Ο καθένας το βλέπει, αλλά κανείς δεν θέλει να μιλήσει γι ‘αυτό. Σε ένα πιο βασικό επίπεδο, οι Αμερικανοί φοβούνται όχι μόνο να πεθάνουν, αλλά να μιλάνε και να σκέφτονται το θάνατο. Μέχρι να μάθουν οι Αμερικανοί να συλλογίζονται το θάνατο ως κάτι περισσότερο από μια επιστημονική πρόκληση που πρέπει να ξεπεραστεί, το σύστημα υγείας μας θα παραμείνει αδιόρθωτο».
Δυστυχώς, άρθρα όπως αυτό γίνονται εμφανίζονται συχνά στα μέσα ενημέρωσης.
Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ένα άρθρο του Bloomberg με τίτλο «How ‘Death Panels’ Can Prolong Life» («Πως Μπορούν τα Πάνελ του Θανάτου να Παρατείνουν τη Ζωή») έγραφε ότι πρέπει «να αρνηθούμε τη θεραπεία σε ανθρώπους που το θέλουν», προκειμένου να κρατάμε χαμηλά το κόστος ….
«Εν ολίγοις, όλη η συζήτηση των Ρεπουμπλικάνων κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την για τη μεταρρύθμιση της υγειονομικής περίθαλψης –για τα «πάνελ του θανάτου» ήταν μελοδραματική και άδικη, αλλά όχι γελοία. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το να κρατήσεις χαμηλά το κόστος της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης θα απαιτήσει πολιτικές που αρνούνται τη θεραπεία στους ανθρώπους που το θέλουν. Και το θέλουν γιατί αυτό θα παρατείνει τη ζωή τους.
Αυτό συμβαίνει ήδη, συνεχώς. Οι ασφαλιστικές εταιρείες υγείας είναι γνωστό ότι αρνούνται την πληρωμή για τις θεραπείες που κρίνονται περιττές. Τα όρια ηλικίας για τις μεταμοσχεύσεις οργάνων είναι ένα άλλο παράδειγμα. Όλες οι πολιτικές που αφορούν την άρνηση φροντίδα εξαιτίας της «ποιότητας ζωής» είναι στην πραγματικότητα, «πάνελ θανάτου». Αλλά καμία κοινωνία δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να δώσει σε κάθε πολίτη κάθε δυνατή θεραπεία. Η υγειονομική περίθαλψη θα χρεοκοπήσει».
Έτσι λοιπόν σε ποιους θα αρνηθούμε την θεραπεία;
Στους ηλικιωμένους φυσικά.
Σύμφωνα με άρθρο του Bloomberg, υποτίθεται ότι πρέπει να σκοτώσουμε τους ασθενείς παππούδες μας, διότι η «ποιότητα ζωής» που αναμένεται να έχουν εάν ανακάμψουν, δεν θα είναι αρκετή για να δικαιολογήσει τις μεγάλες δαπάνες που έγιναν για να τους σώσουμε ….
«Μια εγχείρηση 200.000 δολαρίων μπορεί να προσθέσει ένα ή δύο χρόνια στη ζωή ενός ογδοντάχρονου, ή μπορεί να σώσει δεκαετίες ζωής σε νεότερους ανθρώπους. Σε μια χώρα όπως οι ΗΠΑ, με μέσο προσδόκιμο ζωής τα 78,5, χρειάζονται 10 ηλικιωμένοι που παίρνουν επιπλέον πέντε έτη ζωής από το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης για να εξισορροπήσουν έναν μόνο 30χρονο, ο οποίος παίρνει 50 επιπλέον χρόνια. Ή την σωτηρία ενός νεογέννητου, που τότε θα απολαμβάνει μια φυσιολογική διάρκεια ζωής και θα πεθάνει στα 78,5, και τότε έχετε το ίδιο αντίκτυπο στο εθνικά προσδόκιμο όριο ζωής 16 εγχειρήσεων σε ηλικιωμένους. Ο εθνικός μέσος όρος προσδόκιμου ζωής μπορεί να αυξηθεί ακόμη καθώς το κόστος θα κατεβαίνει».
Αυτό είναι το είδος σκέψης που αρχίζει να υπάρχει σε μια κοινωνία που απαξιώνει δραματικά τη ζωή.
Αν η ανθρώπινη ζωή έχει μικρή αξία, τότε είναι εύκολο να αρχίσουμε να δικαιολογούμε πράγματα που κάποτε θα ήταν αδιανόητα.
Για παράδειγμα, ένας χειρουργός προτείνει τώρα ότι θα έπρεπε να αρχίσουμε να αφαιρούμε όργανα από τους ασθενείς πριν πεθάνουν ….
«Ο Δρ Paul Morrissey, αναπληρωτής καθηγητής της Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή Alpert του Πανεπιστημίου του Brown έγραψε στο περιοδικό American Journal  ότι το αυτό που είναι γνωστό ως δωρεά οργάνων μετά το καρδιακό θάνατο – που σημαίνει μη αναστρέψιμες βλάβες στο καρδιαγγειακό σύστημα – έχει αύξησει τον αριθμό των διαθέσιμων οργάνων προς μεταμόσχευση, αλλά έχει μια σειρά από περιορισμούς, όπως η ανάγκη να περιμένουν έως ότου η καρδιά σταματήσει.
Λόγω του χρόνου αναμονής, ο Morrissey λέει ότι περίπου το ένα τρίτο των δυνητικών δοτών καταλήγουν να μην είναι σε θέση να δωρίσουν, και ως εκ τούτου, πολλά όργανα, να αποδεικνύονται ότι δεν είναι βιώσιμα.
Αντ’ ‘αυτού, ο ίδιος τάσσεται υπέρ της αφαίρεσης των νεφρών από ασθενείς με σοβαρές και μη αναστρέψιμες εγκεφαλικές βλάβες των οποίων οι οικογένειες συναινούν για την αφαίρεση των νεφρών πριν το καρδιακό και το αναπνευστικό τους σύστημα σταματήσει να λειτουργεί».
Θέλετε να σας αφαιρέσουν τα όργανά σας, πριν ακόμα πεθάνετε;
Δυστυχώς, σε εκείνους που συχνά χρειάζονται μεταμοσχεύσεις οργάνων αρνούνται πιο συχνά αυτές τις μέρες για λόγους «ποιότητα ζωής».
Για παράδειγμα, σε ένα νοσοκομείο των ΗΠΑ, σε ένα 3χρονο κορίτσι με το όνομα Αμέλια δεν επιτράπηκε η μεταμόσχευση νεφρού που χρειάζονταν απεγνωσμένα απλά και μόνο επειδή θεωρήθηκε ότι είναι «διανοητικά καθυστερημένο».
Αυτές είναι οι αποφάσεις που γίνονται από γιατρούς και από ασφαλιστικές εταιρείες υγείας σε όλη την Αμερική κάθε μέρα.
Και το ξέρετε ότι τα φάρμακα που τερματίζουν τη ζωή θα είναι 100% δωρεάν υπό το Obamacare;
http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2012/07/Global-Elite-Depopulation-300x300-150x150.jpg 150w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />Το γράφει ένα άρθρο του Christian Post ….
«Μια χριστιανική νομική εταιρία προειδοποιεί τους Αμερικανούς που ήδη πιστεύουν ότι το σχέδιο υγείας του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα είναι μια κακή ιδέα ότι το «νομοσχέδιο Obamacare είναι χειρότερο από ό, τι νομίζουν.
Σε όλους αρέσουν οι καλές εκπλήξεις, αλλά κανείς δεν θέλει μια δυσάρεστη έκπληξη. Έτσι, δεν θα σας αρέσει η έκπληξη που είναι θαμμένη στις 2.700 σελίδες αυτού του εγγράφου,» λέει ο αφηγητής ενός σύντομου βίντεο που έγινε από το Alliance Defense Fund .
Το ξέρατε ότι με το Obamacare θα πρέπει να πληρώνετε για φάρμακα που σώζουν ζωές, αλλά τα φάρμακα που τερματίζουν τη ζωή είναι δωρεάν. Εκατό τοις εκατό δωρεάν.»
Προφανώς θέλουν να το κάνουν όσο γίνεται πιο εύκολο για  σας και τους συγγενείς σας.
Μήπως τελικά θα γίνουμε όπως η Ολλανδία;
Στις Κάτω Χώρες, κινητές ομάδες ευθανασίας πηγαίνουν πλέον από πόρτα σε πόρτα για να «βοηθήσουν» τους ηλικιωμένους ασθενείς να τελειώσουν τις ζωές τους στην άνεση του σπιτιού τους.
Αυτό θέλουμε;
Θέλουμε κυβερνητικούς πράκτορες να πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να πεθάνουν;
Η Ελίτ πιστεύει ότι ο κόσμος είναι μαζικά πυκνοκατοικημένος και πιστεύει ότι όλοι μας καταστρέφουμε τον πλανήτη τους.
Έτσι αγαπούν την ευθανασία, την άμβλωση και σχεδόν οτιδήποτε άλλο που θα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερους ανθρώπους να πεθαίνουν.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

«Ξεσάλωσαν» οι …σεξουαλικώς διεστραμμένοι.!

Posted by Συντ. Ομάδα On Ιούνιος - 22 - 2012

Το εμπόριο της παρακμής, της ξεφτίλας και της ελευθεριότητας των ηθών, συνεχίζεται ακατάπαυστα κλιμακώνοντας τις αισχρές και προκλητικές δραστηριότητές του.

Αφού έκαναν τη δουλειά τους στην Αθήνα, με οικοδεσπότη τον «προοδευτικό» πρώτο πολίτη αυτής Κύριο Καμίνη, το «Gay» Pride πάει, για πρώτη φορά, στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επιδείξουν κι’ εκεί τα αντιαισθητικά τους …κάλοι.
Μη χάσουν, θα πρέπει να «παρελάσουν» παντού, να τους δουν όλοι!
Οι «εκδηλώσεις» των σεξουαλικώς διεστραμμένων θα ξεκινήσουν… σήμερα Παρασκευή στην Πλατεία Εμπορίου και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο, με «παρελάσεις» και …»αισθησιακή» συναυλία.
Η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, αντιδρώντας στη διοργάνωση του πρώτου φεστιβάλ για «ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους, τρανσέξουαλ και κάθε λογής σεξουαλικώς ανωμάλου» στην πόλη, με ανακοίνωσή της, τονίζει τα κάτωθι:
«Απορούμε, θλιβόμεθα, διαμαρτυρόμεθα και γνωρίζουμε ότι πολίτες, άνδρες και γυναίκες, ιδίως νέοι της πόλεώς μας έχουν δηλώσει ότι θα αντιδράσουν έντονα σε τέτοια παρουσία και ανήθικη παρέλαση οπουδήποτε στην πόλη μας αλλά ειδικότερα στην καρδιά της ζωής των δύο μεγάλων μας Ναών, Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και Αγίας Σοφίας».

gianniotis
ΥΓ: Δεν έχουμε κάτι εναντίον των σεξουαλικών διαστροφών και ούτε μας ενδιαφέρει το γεγονός για το αν το κάνουν και πως το κάνουν. Περί ορέξεως… Εκείνο όμως που καταδικάζουμε απερίφραστα είναι το ότι, σώνει και καλά, θα πρέπει να ανεχθούμε την δημόσια προβολή μιας «κιναιδικής» ξεφτίλας που οπωσδήποτε θα έχει σοβαρό αρνητικό αντίκτυπο στις ευαίσθητες ηλικίες.  Τρώνε που τρώνε ολημερίς στη μάπα μέσω της TV τα πάσης φύσεως πουσταριά, ας μην τα «απολαύσουν» και στις πλατείες με …διθυραμβικές παρελάσεις και συναυλίες.
Και κάτι τελευταίο…
Ο όρος «gay», για μένα, ΔΕΝ λέει απολύτως τίποτα. Η σωστή Ελληνική και σύνθετος λέξη είναι «κίναιδος» (ενεργητικός ή παθητικός) και η οποία προέρχεται από το ρήμα «κινώ» = προκαλώ και το ουσιαστικό «αιδώς» = ντροπή.
Τουτέστιν ο κίναιδος: «προκαλεί ντροπή», είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι και καλό είναι να μην αμβλύνουμε τις αίσχιστες εντυπώσεις με το «ευγενές» …gay.!

Το Αριστερό-προοδευτικό παρακράτος

Posted by Συντ. Ομάδα On Μάιος - 29 - 2012


Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χατζηκώστα…ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στα Γιάννενα, Ιάσων Μπίμπος ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες… ξυλοκοπήθηκε άγρια το μεσημέρι από τρεις αντιεξουσιαστές, που του είχαν στήσει ενέδρα, στην περιοχή Παραλίμνι.

Στην Θεσσαλονίκη για την μνήμη του Λαμπράκη διάφοροι ηθοποιοί και κολαούζοι έκαναν αναπαράσταση της δολοφονίας του. Να πούμε σε αυτούς τους αριστερόστροφους ρέκτες της δημοκρατίας ότι ο Γκοτζαμάνης αναστήθηκε. Είναι  δικός τους….
Να θυμίσω απλώς, έτσι για την ιστορία, ότι μετά το 1974 η ελληνική πολιτική σκηνή μπορούσε να επαίρεται ότι είχε διαγράψει το παρακράτος της Δεξιάς της εποχής του 60, ένα κατακερματισμένο κόσμο χαφιέδων και χαφιεδομένων, παπατζήδων, τεμπέληδων και ακαμάτηδων έτοιμων για κάθε λαμόγια και κάθε μορφής βίας οργανωμένο κάτω από ταμπέλες σαν την «Συντονιστική Επιτροπή Εθνικών Οργανώσεων» την οργάνωση της «Καρφίτσας», κλπ. Έναν κόσμο που το πρωί έπαιζε πρέφα στο Ideal, το γνωστό καφέ τραμπούκ και το βράδυ έβγαινε παγανιά για να ξυλοκοπήσει «κουμούνια», να κατέβει σε «αντισυγκεντρώσεις» με ευγενές πάθος χωρίς να ξέρει το γιατί και τελικά να δολοφονήσει τον Λαμπράκη. Εναν κόσμο που κινείτο στους δυσώδεις διαδρόμους των μυστικών υπηρεσιών, τον κοινωνικό ντελβέ και την βρωμιά του τότε, το λούμπεν αυτή την κοινωνική σαπίλα, τα αποβράσματα που πάνω τους στηρίχτηκε ένας ολόκληρος τρομοκρατικός μηχανισμός. Ένας μηχανισμός αναιδέστατος ασήμαντος που φυτοζοούσε με ψίχουλα και εκινείτο στα περιθώρια του νόμου με την πλάτη καλυμμένη από τους αόρατους προστάτες του Gladio και της «Κόκκινης Προβιάς» που ανάγκασαν τον τότε πρωθυπουργό, Καραμανλή Α’, να ξεφωνίσει το γνωστό «ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο;».

Το παρακράτος του τότε πήγε στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, όμως δεν χάθηκε. Το παρακράτος του τότε, που περιέγραψε απαράμιλλα ο Ανδρέας Λεντάκης ξαναγεννήθηκε, βαφτίστηκε στην κολυμβήθρα του CI(λο)Αμ και  το ζούμε σήμερα με την καινούργια του ταμπέλα Αριστερά, δημοκρατικές δυνάμεις και τους καινούργιους μηχανισμούς, Antifa, Αντιρατσιστικές Οργανώσεις και Συσπειρώσεις, ΜΚΟ, ΜΜΕ(ξαπάτησης)  για να αποτελέσει το σύγχρονο Gladio, την σημερινή «Κόκκινη Προβιά». Το σημερινό παρακράτος  που θέλει σώνει και καλά να επιβάλει στους Έλληνες τα Diktat της Νέας Τάξης. Το σημερινό παρακράτος ξαναβγαίνει ανανεωμένο και δυνατό κινώντας τα νήματα του καινούργιου μεταλλαγμένου Gladio με τις νέες του ταμπέλες. Το αριστερό παρακράτος τρομοκρατεί τους Έλληνες που αρνούνται να καταπιούν τις κοσμοπολίτικες και πολυπολιτισμικές αρλούμπες και επιμένουν, παρ’ όλα τα ελαττώματα τους, να εμμένουν στις εθνικές και αγωνιστικές παραδόσεις τους, όπως έχουν μεταφερθεί από την μία γενιά στην άλλη στην ιστορική τους πορεία πολλών δεκάδων αιώνων.

Η βρωμιά του τότε δεν διαφέρει σε τίποτα από την ανίκανη για δημιουργία έτοιμη να πουληθεί για το τίποτα να καίει, να καταστρέφει,να λεηλατεί, να βυσσοδομεί, να συκοφαντεί  βρωμιά του σήμερα. Τα αποβράσματα του τότε κλωνοποιήθηκαν όπως οι προβατίνες Ντόλη στα περιτρίμματα του «αντιεξουσιαστικού» χώρου, τους μεροκαματιάρηδες πανεπιστημιακούς, τους παρακοιμώμενους δημοσιογράφους, τ του σήμερα που πάνω του στηρίζεται ένας ολόκληρος μηχανισμός υποταγής των Ελλήνων. Οι εγκάθετοι του σημερινού παρακράτους  καίνε βιβλιοπωλεία, προκαλούν τρομακτικούς βανδαλισμούς σε σχολεία και Πανεπιστήμια, καίνε εκκλησίες, την Ελληνική Σημαία, διαστρεβλώνουν τα γεγονότα, παραπληροφορούν την κοινή γνώμη, κάνουν «αντισυγκεντρώσεις», ξυλοκοπούν εκλεγμένους βουλευτές και υποψήφιους της Χρυσής Αυγής οργανωμένα και κατευθυνόμενα με την σιγουριά της ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ του τότε, ότι τίποτα δεν θα πάθουν. Γίνονται σημεία και τέρατα και δεν συλλαμβάνεται κανένας, δεν εντοπίζεται τίποτα.

Το Παρακράτος  του σήμερα χρησιμοποιώντας τις ίδιες κλασσικές συνταγές, που στοίχησαν την ζωή στον Λαμπράκη και θανάτωσαν την δημοκρατία την δεκαετία του 60, προσπαθεί να επιβάλει τις πολιτικές λύσεις που θέλουν τα υπερεθνικά κέντρα εξουσίας. Να τρομοκρατήσει τους Ελληνες που αντιστέκονται.
Βλέπουμε, διαβάζουμε, ακούμε την αλητεία της παραμορφωμένης πολιτικής ιντριγκας, την κουστωδία των φαντασμάτων της πολυπολιτισμικότητας, προάγγελων άλλων κακών που έρχονται, και διαισθανόμαστε ότι η ΚΑΡΦΙΤΣΑ είναι εδώ. Βλέπουμε τις «αντισυγκεντρώσεις» των εγκαθέτων αφιονισμένων τραμπούκων που κινούνται στην χώρα με ασυδοσία και ατιμωρησία, ακριβώς όπως οι τραμπούκοι του τότε παρακράτους και καταλαβαίνουμε ότι οι Γκοτζαμάνηδες είναι ανάμεσα μας.

Όπως οι τραμπούκοι του τότε είχαν την υποστήριξη σκοτεινών κύκλων χρηματοδοτούμενων από μυστικά κονδύλια και κάναν τον τσάμπα κόκκορα με τα λεφτά της CIA. Οι τραμπούκοι του σημερινού Παρακράτους έχουν την υποστήριξη των ανωτάτων κομματικών ηγεσιών της “Αριστεράς” ή τουλάχιστον την ανοχή τους. Οι κάποιοι μάγκες δεν πέτυχαν πλήρη ασυλία με τον μπαμπούλα της Δεξιάς. Έχουν ασυλία γιατί κάποιος τους την παρέχει. Οι πολιτικές κακουργίες του σημερινού Παρακρατους  έχουν πολιτική κάλυψη, την ίδια πολιτική κάλυψη που είχαν οι πολιτικές κακουργίες του παρακράτους του 60.

πόσοι ακόμα ;

Posted by Συντ. Ομάδα On Απρίλιος - 4 - 2012

 

1. για να επέμβει ΕΝΑΣ εισαγγελέας ;
2. για να παραιτηθούν μερικά γαιδούρια;
3. για να βγεις στο δρόμο κακομοίρη ;
4. για να έρθει η σειρά σου!
Ελλην Φορολογούμενος

Γράφει : η Στεφανία Λυγερού

ΟΛΕΣ οι επενδύσεις τους παράνομες είναι. Απευθείας αναθέσεις, οι ανάδοχες εταιρείες κομίζονται τον πλούτο, μιζώνονται οι προδότες,περιβαλλοντικές μελέτες ΔΕΝ γίνονται. Ποσώς ενδιαφέρονται οι εταιρείες για τοπεριβάλλον, τα κέρδη μόνο τους κόπτουν. Ποσώς ενδιαφέρει και τους προδότες η χώρα, την μίζα τους την έλαβαν, τα σεντούκια τα γέμισαν, την βίλλα τους την έχουν χτισμένη αλλού, εκτός καταστραμμένων περιοχών.

Και από την επέλαση τους οι βάρβαροι αφήνουν πίσω ένα ζημιωμένο δημόσιο -δεν έχει λαμβάνειν η χώρα μερίδιο ούτε από την αγοραπωλησία ούτε φυσικά από τα κέρδη-, και τους κατοίκους χωρίς βουνά, χωρίς δάση, χωρίς αέρα, χωρίς νερό, χωρίς περιβάλλον!!!

Όλες οι συμφωνίες των προδοτών κατά τον ίδιο τρόπο κλείνονται.

Καμία επένδυση από την μιζαδόρα αυτή κυβέρνηση. Θα ξεκουμπιστούν πρώτα οι απάτριδες και μετά θα αξιοποιήσουμε τον πλούτο μας. Οι κάτοικοι των περιοχών.ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!!

ΥΓ.1.Δείτε  την  ταινία για το Αποπηγάδι

YouTube Preview Image

2.Διαβάστε τις  αντιδράσεις για τις ΑΠΕ στον Αχεντριά: ΕΔΩ

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/

http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2012/03/DistomoXL2.jpg 800w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />

Εξαφανίστηκε κάθε στοιχείο από το υπουργείο Οικονομικών και από την Τράπεζα της Ελλάδας που να τεκμηριώνει τις καταστροφές που προκάλεσε η γερμανική κατοχή στη χώρα, το αναγκαστικό δάνειο και η κλοπή αρχαιολογικών θησαυρών!

Αυτό ομολόγησε ο υπουργός Οικονομικών -και ευρισκόμενος σε αγαστή συνεργασία με τους Γερμανούς για τα Μνημόνια κλπ.- Φ.Σαχινίδης σήμερα στη Βουλή, όπου συζητήθηκε το θέμα στην ειδική κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Εξωτερικών, ‘Αμυνας και Οικονομικών!

«Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στο υπουργείο Οικονομικών ούτε για το δάνειο ούτε για τις αποζημιώσεις. Δεν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία.

Ρώτησα να με ενημερώσουν οι υπηρεσίες αν υπάρχουν κάποια στοιχεία για τις απαιτήσεις της Ελλάδας, αλλά δεν προέκυψε κάτι.

Κάποτε υπήρχε ένα τμήμα και ένα αρχείο που αφορούσε πολεμικές αποζημιώσεις. Δεν έχω καταφέρει να αποκτήσω πρόσβαση και το αναζητώ. Θα θέσω υπ’ όψιν σας κάθε στοιχείο που μπορεί να φανεί χρήσιμο», είπε στους βουλευτές.

Και σα να μη φτάνει η κοροϊδία αυτή ήρθε εις επίρρωσιν η Τράπεζα της Ελλάδας για να κάνει αβάντα στον προϊστάμενο υπουργό Οικονομικών: Ο υποδιοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γ. Παπαδάκης είχε δηλώσει προσφάτως στην Βουλή ότι η ΤτΕ «δεν διαθέτει τα πρωτότυπα στοιχεία για το δάνειο, τα οποία προφανώς βρίσκονται στο υπουργείο Οικονομικών». Τα οποία στοιχεία όμως από το Οικονομικών έχουν… εξαφανιστεί!

Το θέμα είναι ποιος δουλεύει ποιον… Και καλά κάνουν και μας συμπεριφέρονται οι ξένοι όπως μας συμπεριφέρονται, αφού βρίσκουν προδότες που εξαφανίζουν ολόκληρα αρχεία τέτοιων κολοσσιαίων θεμάτων.

Εν προκειμένω πρόκειται για τεράστιο εθνικό σκάνδαλο και κατ’ ελάχιστον θα πρέπει να απαιτηθούν ποινικές ευθύνες.

Τι θα πει: «Κάποτε υπήρχε ένα τμήμα και ένα αρχείο που αφορούσε πολεμικές αποζημιώσεις. Δεν έχω καταφέρει να αποκτήσω πρόσβαση και το αναζητώ. Θα θέσω υπ’ όψιν σας κάθε στοιχείο που μπορεί να φανεί χρήσιμο» κύριε υπουργέ των Οικονομικών; Τι είναι τα πολεμικά αρχεία και τα αρχεία της καταστροφής μιας ολόκληρης χώρας που χάνονται και δεν βρίσκονται; Λογαριασμοί της ΔΕΗ ή αναμνηστικές φωτογραφίες;

Δεν ντρέπονται καθόλου να τα λένε αυτά στη Βουλή; Υπάρχει και ένα όριο στην ξεφτίλα.

Καλύτερα να μας πουν ευθέως ότι εκλάπησαν από πράκτορες των Γερμανών που φόρτωσαν σε μια νύχτα σε ένα φορτηγό τα στοιχεία ή ότι ζητήθηκαν από τη Γερμανία εκβιαστικά και παραδόθηκαν. Αλλά όχι ότι «Κάποτε υπήρχε ένα αρχείο, αλλά και αυτό έχει χαθεί»!

Δεν αισθάνονται ντροπή για το πάνω από 1 εκατομμύριο νεκρούς που είχε η χώρα στο Β’ ΠΠ;

Πώς μπορούν να κοιμούνται τα βράδια; Πώς μπορεί να ξεστομίσει κάτι τέτοιο κάποιος που έχει ονομαστεί «υπουργός Οικονομικών» από το ελληνικό κράτος και έχει εκλεγεί βουλευτής από τους Έλληνες πολίτες;

Και κατόπιν αυτών τι σημασία έχει που ο υπουργός Εξωτερικών Σ.Δήμας υποστήριξε ότι «Η Ελλάδα ουδέποτε παραιτήθηκε των αξιώσεών της και δεν πρόκειται να το κάνει«;

Πώς θα διεκδικήσει αφού έχει εξαφανιστεί το αρχείο τόσο των γερμανικών καταστροφών, όσο και της επιστροφής του αναγκαστικού κατοχικού δανείου καθώς και των αρχαιολογικών θησαυρών που εκλάπησαν; Γιατί δεν ρώτησε τον Φ.Σαχινίδη, πού είναι το αρχείο; Μήπως το φόρτωσαν σε τρένο και το έστειλαν στη Γερμανία πριν υπογράψουν το Μνημόνιο όπως έκαναν με τους Έλληνες Εβραίους οι Γερμανοί;

Όλα αυτά τα απίστευτα στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Εξωτερικών & Άμυνας της Βουλής. Το αστείο είναι ότι ο Σ.Δήμας υποστήριξε ότι «για την διαμόρφωση ολοκληρωμένης εικόνας χρειάζεται περαιτέρω μελέτη όλων των στοιχείων και αξιολόγηση».

Ποιων στοιχείων; Αυτών που εξαφάνισαν οι Γερμανοί και οι συνεργάτες τους (εκτός και αν πιστεύουν ότι τα πήραν κάποιοι άλλοι);

Αλλά από την έρευνα που έκανε το defencenet.gr, προέκυψε ότι τα αρχεία δεν ήταν ένα, αλλά τρία: Ένα στο υπουργείο Εξωτερικών, ένα στο υπουργείο Οικονομικών και ένα στην Τράπεζα της Ελλάδας. Εξαφανίστηκαν και τα τρία;

Πώς λέει ο Παπαδάκης ότι το αρχείο είναι στο υπουργείο Οικονομικών; Επί διοικήσεως Λουκά Παπαδήμου στην Τράπεζα της Ελλάδος, όταν του είχε ζητήσει αντίγραφο από το αρχείο ο Μ.Γλέζος, ο Λ.Παπαδήμος δεν αρνήθηκε την ύπαρξή του, αλλά απάντησε ότι «Χρειάζομαι την έγκριση της κυβέρνησης για να σας το δώσω»!

Το πιο φοβερό είναι ότι σήμερα βρισκόντουσαν στην κοινή συνεδρίαση και οι τρεις κάτοχοι των αρχείων: Υπουργείο Εξωτερικών, Οικονομικών και η Τράπεζα της Ελλάδος. Και οι δύο είπαν ότι δεν το έχουν και το Εξωτερικών διά του Σ.Δήμα δεν είπε το αντίθετο. Άρα;

Και βέβαια ο Σ.Δήμας μιλώντας για λογαριασμό των Γερμανών είπε ότι «Είναι προσβλητικό να συγκρίνεται η σημερινή Γερμανία με την ναζιστική Γερμανία. Όσο προσβλητικό είναι και να ακούγονται φωνές που λένε να πουληθούν τα νησιά και η Ακρόπολη». 

Μα οι ίδιοι οι Γερμανοί βουλευτές τα λένε αυτά για τα νησιά και την Ακρόπολη, δεν τα λέμε εμείς…

Ωραίος τρόπος για να κλείσει η υπόθεση των γερμανικών αποζημιώσεων. Καταστρέφουμε τα στοιχεία, άρα έγκλημα, «kaput» που λένε και στην πατρίδα (τους)…

Εκεί στην Εισαγγελία Αθηνών θα το αφήσουν έτσι το ζήτημα;

(Η φωτογραφία της α’ σελίδας, είναι από το Δίστομο. Δυο Ελληνόπουλα μπροστά στο φτωχικό τάφο των γονιών τους που κάηκαν από τους Γερμανούς. Ζωντανοί…) .

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

Πυρ και μανία εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, με όσους δεν καταψήφισαν στη Βουλή το νέο Μνημόνιο , αλλά προτίμησαν να απέχουν. «Αισχρή και ηθικά καταδικαστέα η στάση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που απείχαν και δεν ψήφισαν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θ. Πάγκαλος.

newpost

Σχόλιο RYaN: Όποιος δεν δέχεται εκβιασμούς και απέχει είναι αισχρός? Τότε πώς ονομάζεται αυτός που τους δέχεται και παραμένει?

Όταν η Βουλή δε λειτουργεί με βάση τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ελεύθερη βούληση των βουλευτών, αλλά υπό καθεστώς εκβιασμών και πιέσεων, τότε τι ακριβώς χρειάζεται η λειτουργία της? Τέτοια Βουλή είναι ένα απλό προκάλυμμα μίας στυγνής δικτατορίας. Είναι ένα όργανο νομιμοποίησης ειλημμένων αντιδημοκρατικών και αντιλαϊκών αποφάσεων, που οι περισσότερες έχουν ληφθεί εκτός της χώρας. Η νομιμοποίησή τους επιβάλλεται με απειλές κατά της ζωής χιλιάδων συνανθρώπων των βουλευτών. Οι βουλευτές αναγκάζονται σε ψήφο γιατί ακούνε ότι ξένοι τύραννοι και οι ντόπιοι υποτακτικοί  τους έχουν πιάσει ομήρους εκατομμύρια συνανθρώπους τους. Γιατί ας μη γελιόμαστε: οι επιπτώσεις της χρεωκοπίας που ακούσαμε όλοι στα διαγγέλματα του Παπαδήμου και του Βενιζέλου είναι σίγουρο ότι δε θα προέκυπταν ποτέ από μόνες τους – είναι όμως σχεδόν σίγουρο ότι θα επιβάλλονταν και θα οργανώνονταν από τους ίδιους που τώρα δήθεν τις λένε και τις απεύχονται.

Μόνο άνθρωποι περιορισμένης διανοητικής ικανότητας που δε μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ δημοκρατίας και δικτατορίας θα παρέμεναν πιστοί σ’ αυτό το σύστημα, που είναι το αισχρότερο από όλα τα αισχρά. Μόνο αυτοί θα έπαιζαν το θέατρο που τους ζητούν οι οικονομικοί εγκληματίες, νομίζοντας  ότι  όλα γύρω τους λειτουργούν σύμφωνα με τους θεμελιώδεις θεσμούς της δημοκρατίας.

Άρα, αυτός που παραμένει σ’ αυτήν την ψευδεπίγραφη Βουλή είτε είναι ένας υποτακτικός των ξένων κέντρων, είτε κάποιος με περιορισμένες πνευματικές δυνατότητες που δεν καταλαβαίνει πού βρίσκεται και τι κάνει, ή τέλος κάποιος που έχει συνειδητοποιημένα περάσει στην πλευρά της αντίστασης και της θυσίας για την ελευθερία και λέει ένα σαφές ΟΧΙ . Ένας που απλά αρνείται τη θυσία των ομήρων, χωρίς να έχει ξεκινήσει ιερό αγώνα, επιλέγει να μη συμμετέχει.

Για να το ξεκαθαρίσουμε, λοιπόν: Τέτοια Βουλή – φαρσοκωμωδία δε χρειάζεται σε μια χώρα. Θα έπρεπε να είχε κλείσει οριστικά και να ξανανοίξει μόνο όταν και όποτε με το καλό λευτερωθούμε !!!

 

http://papaioannou.wordpress.com/

Η Ιστορία τώρα αρχίζει!

Posted by Συντ. Ομάδα On Φεβρουάριος - 11 - 2012

 

http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2012/02/847nea-kubernisi.jpg 628w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />

Δόλιοι και άρπαγες. Εφιάλτες και Ηρόστρατοι, μαζί.

Η πολιτική τους ισοδυναμεί με κοινωνικό ολοκαύτωμα.

Φτιάχνουν μια ζούγκλα με τους ίδιους να έχουν αναλάβει τους ρόλους των κανίβαλων και των παχύδερμων.

*

Εξοντώνουν, εξαπατούν, τρομοκρατούν, κινδυνολογούν, εκβιάζουν, παραχαράσσουν, πλαστογραφούν, διαστρεβλώνουν. Αποφασίζουν και διατάζουν!

Είναι μια στυγνή κομαντατούρ της πλουτοκρατίας. Μια ακρίδα που έχει επιπέσει επί της κεφαλής του ελληνικού λαού.

*

Κατάργησαν μισθούς.

Εκμηδένισαν συντάξεις.

Διέγραψαν εργασιακά δικαιώματα.

Γύρισαν τη ζωή 100 χρόνια πίσω.

Φέσωσαν την Ελλάδα μέχρι Δευτέρας Παρουσίας.

Τίναξαν τους φόρους και τα χαράτσια στα ύψη.

Εφεραν στον τόπο τα βαμπίρ του ΔΝΤ.

Ξεπουλούν ό,τι έχει απομείνει να θυμίζει δημόσια περιουσία και πατρίδα.

Υπήγαγαν τη χώρα στους εγχώριους «πατριώτες» και τους διεθνείς «δανειστές» και μάλιστα υπό το αγγλικό δίκαιο.

*

Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, οι «λαγοί» του ΛΑ.Ο.Σ., το ΔΝΤ, η ΕΕ, η ΕΚΤ, οι πρωθυπουργοί τους, δηλαδή, οι εγχώριες και οι διεθνείς τρόικες με όλα τους τα παρακολουθήματα και δεκανίκια

πρέπει να αντιμετωπιστούν ως το αδίστακτο εκτελεστικό απόσπασμα που – με ελεύθερο σκοπευτή τα καθεστωτικά ΜΜΕ – έχουν στήσει οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες.

Μια ολιγαρχία που κάθε πόρος της στάζει το αίμα και τον ιδρώτα του εργάτη που τον οδηγούν στον πλήρη εξανδραποδισμό, του άνεργου, του άστεγου, του πεινασμένου που τον οδηγούν στον αφανισμό.

*

Ηρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να πάψει να είναι εκείνος ο «πάντοτε ευκολόπιστος και πάντα προδομένος».

Να πάψει να σταυροκοπιέται στους ψευτοσωτήρες προσμένοντας το χαμό του,

Να πάψει να πορεύεται με «βάρκα» τον «Τιτανικό» και με τιμονιέρηδες τους μούτσους που γινήκανε καπεταναίοι.

Να πάψει να ποδηγετείται από τους «πειρατές» που έχουν για έμβλημα την «ανταγωνιστικότητα» των μονοπωλίων, που έχουν για πυξίδα τους τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών, που έχουν για σημαία τους την «περιορισμένη εθνική κυριαρχία» της δικής τους «περιορισμένης» πολιτικής αξιοπρέπειας!

*

Τα ενεργούμενα της πλουτοκρατίας νομίζουν ότι τα πράγματα συνεχίζουν να είναι όπως χτες. Ας το νομίζουν.

Δε νοούν τίποτα από τα λόγια του ποιητή:

«Αρκεί στον τοίχο/

ανεπαίσθητη ρωγμή/

να τον γκρεμίσει».

Με άλλα λόγια: Η Ιστορία δεν τελείωσε.

Τώρα αρχίζει!

Θα το διαπιστώσουν γρήγορα. Πολύ νωρίτερα απ’ όσο φαντάζονται.

 

Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

 

Υποθήκευση του συνόλου των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων της Ελλάδας, θα περιλαμβάνει η δανειακή σύμβαση με επέκταση του επαίσχυντου άρθρου 13 του Κειμένου Συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής της 27ης Οκτωβρίου ή περίληψη επιπλέον ειδικού άρθρου με το οποίο θα εκχωρούνται απ’ευθείας στους ξένους δανειστές τα έσοδα της χώρας από τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων.

Για την ακρίβεια αυτή την στιγμή η διαπραγμάτευση δεν είναι για τον αν τα χρήματα θα πηγαίνουν απ’ευθείας σε ένα ταμείο το οποίο θα αποπληρώνει τα δάνεια, αλλά αν θα συμβεί αυτό (το οποίο οι κυβερνώντες θεωρούν «θετική λύση» ή αν θα αναλάβουν την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων απ’ευθείας οι δανειστές!

Αυτό σημαίνει ότι θα κοστολογούν με ένα συγκεκριμένο κόστος παραγωγής το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο το οποίο θα χρησιμοποιείται για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους και εν συνεχεία θα το πωλούν αυτοί όπου και όσο θέλουν!

Τα παραπάνω, τα οποία βασίζονται σε απόλυτα έγκυρη πηγή του υπουργείου Οικονομικών, απλά επιβεβαιώνουν αυτά που το defencenet.gr έχει ήδη αποκαλύψει για την τύχη των κοιτασμάτων υδρογοναθράκων και την άρνηση για άμεση εκμετάλλευσή τους.

Τα παραπάνω θα αποτυπωθούν σε άρθρο ανάλογο με το άρθρο 13 του Κειμένου Συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής της 27ης Οκτωβρίου, το οποίο επι λέξει αναφέρει ότι: «Greece commits future cash flows from project Helios or other privatisation revenue in excess of those already included in the adjustment programme to further reduce indebtedness of the Hellenic Republic by up to 15 billion euros with the aim of restoring the lending capacity of the EFSF».

Το συγκεκριμένο ταμείο στο οποίο θα συγκεντρώνονται τα χρήματα από ενέργεια (είτε ανανεώσιμες πηγές είτε υδρογονάνθρακες) και αποκρατικοποιήσεις θα πρέπει μέχρι το 2015 να έχει συγκεντρώσει 50 δισ. ευρώ!

Εύκολα γίνεται αντιληπτό (αν κρίνουμε και από το αποτραπέν, έστω προσωρινά, σκάνδαλο των Airbus) ότι οι αποκρατικοποιήσεις ακόμα και κατά 100% όλων των φιλέτων (ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, λιμάνια κλπ) είναι πρακτικά αδύνατο να συγκεντρώσουν περισσότερα από 15 δισ. ευρώ, αφού είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι τα έσοδα θα αφορούν περί το 20% της πραγματικής αξίας των υπό ιδιωτικοποίηση εταιρειών-φιλέτων. Άρα μένουν μόνο τα κοιτάσματα και το πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ το οποίο όμως θα χρειαστεί πολλά χρόνια για να αποδώσει.

Ήδη το ΥΠΕΚΑ ανακοίνωσε ότι  «η Ελλάδα σύντομα θα μπορεί να καλύπτει μέχρι και 30% των αναγκών της σε υδρογονάνθρακες από την εγχώρια παραγωγή και αυτό το ποσοστό δεν αφορά τα κοιτάσματα νότια της Κρήτης, αλλά μόνο αυτά της δυτικής Ελλάδας».

Όπως δήλωσε ο υφυπουργός ΠΕΚΑ αρμόδιος για θέματα ενέργειας Γ.Μανιάτης «Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήδη υπάρχουν στην διάθεσή μας μιλάμε για το 30% και μη συνυπολογίζοντας τα νέα θετικότερα δεδομένα που είμαστε σίγουροι πως θα προκύψουν από τις νέες έρευνες»!

Μιλάει δηλαδή μόνο για τις περιοχές, σε Ιόνιο (Πατραϊκός κόλπος, Κατάκολο) και Ιωάννινα.

Εν κατακλείδι: Πρόκειται για μία συντονισμένη επιχείρηση αρπαγής του εθνικού πλούτου με την κατ’αρχήν υποδούλωση της χώρας. Προσέξτε την αλληλουχία των γεγονότων: Το 2009, ο τότε πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου δηλώνει σε συνέντευξη στις Βρυξέλλες, ότι «Πετρέλαιο δεν υπάρχει ή τουλάχιστον δεν υπάρχει αρκετό».

Από το 2007 οι Αμερικανοί έχουν βεβαιωθεί για την ύπαρξη τεράστιων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην δυνητική ελληνική ΑΟΖ, αλλά και στην δυτική Ελλάδα. Τον Απρίλιο του 2010 ο (ακόμα!) αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ειρωνεύεται στην Βουλή συντελεστές τηλεοπτικής εκπομπής (μεταξύ των οποίων και συνεργάτη του defencenet.gr), οι οποίοι αποκαλύπτουν μέρος των συγκλονιστικών στοιχείων για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην Α.Μεσόγειο και στο Ιόνιο και δηλώνει και αυτός ότι «Φυσικά πετρέλαιο δεν υπάρχει».

http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2012/01/PetrelaiaL.jpg 970w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />Τον Μάϊο η χώρα βιώνει την άλωσή της με την υπογραφή του Μνημονίου (μια εξέλιξη που ακόμα και ο Κώστας Σημίτης, τώρα –κάπως αργά βέβαια – καταγγέλλει ως «καταστροφή για την Ελλάδα»).

Ξαφνικά, αμέσως μετά εξαγγέλλεται η δημιουργία κρατικού φορέα αδειοδότησης ερευνών για υδρογονάνθρακες (αλήθεια, αφού «Δεν υπήρχε πετρέλαιο» γιατί ίδρυσαν τέτοιο φορέα;) και ακολουθεί ένα χρόνο μετά η διαβεβαίωση του υφυπουργού του ότι «Το 30% των αναγκών μας σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο θα καλύπτονται από ελληνικά κοιτάσματα, μόνο από τα γνωστά κοιτάσματα»!

Πως από το «Δεν υπάρχει πετρέλαιο» φτάσαμε στην κάλυψη του 30% (τουλάχιστον) της κάλυψης των αναγκών μας σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο; Μεσολάβησαν έρευνες και νεότερα στοιχεία; Όχι! Το ήξεραν και τότε και το έκρυβαν.

Και φυσικά δεν μιλάμε για το «30%», αλλά για τουλάχιστον 20 δισεκατομμύρια βαρέλια μόνο στις περιοχές που ήδη έχουν δεσμευθεί νότια της Κρήτης. Αλλά γιατί να το πουν τότε; Μόνο αυτά που έχουν βρεθεί εντός των περιοχών που έχουν ήδη δεσμευθεί υπολογίζεται η αξία τους σε περισσότερα από ένα τρισεκατομμύριο ευρώ!

Θα πρέπει να αναλογιστεί κάποιος το κλίμα που θα δημιουργούσε η ανακοίνωση για ύπαρξη τέτοιων κοιτασμάτων λίγο πριν αρχίσουν οι προδοσίες περί «Τιτανικού» κλπ και πριν «φουσκώσουν» το χρέος έτσι ώστε να εξυπηρετεί τα σχέδιά τους, οι Γ.Παπανδρέου και Γ.Παπακωνσταντίνου. Υπήρχε περίπτωση κανείς να δεχόταν Μνημόνια κλπ; Ποτέ! Εκτός του ότι οι διεθνείς αγορές θα έβλεπαν πολύ πιο «ήπια» την ελληνική περίπτωση, όπως έπραξαν και με την Κύπρο.

Όλα αυτά έχουν μόνο ένα στόχο: Την εκποίηση της ίδιας της χώρας και ειδικότερα των τρατηγικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, σε τιμές … δώρου, αλλά και όλου, του εθνικού πλούτου της χώρας. Θα τους επιτρέψουμε (και σε αυτούς και σε άλλους συνεργούς τους σε ΝΔ και ΛΑΟΣ) να ολοκληρώσουν το έγκλημα;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Χάρρυ Κλυνν:ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΡΥΜΕΝΟΙ;

Posted by Συντ. Ομάδα On Ιανουάριος - 20 - 2012

http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2012/01/ANT.jpg 400w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />

ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΡΥΜΕΝΟΙ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;

ΒΓΕΙΤΕ ΡΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ… ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ!

Ο ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΡΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΔΟΥΛΟΥΣ…

ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ…

—————————————————————————————-

ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΑΝΕΚΔΟΤΟ  ΤΟΥ ΞΕΥΤΙΛΟΤΡΑΠΕΖΟΚΛΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ.

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟY ΛΑΟΥ.

Ο  ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠ’ ΟΤΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ PSI, ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…

ΠΟΙΟΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΤΖΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ;

ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΑ, ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;

ΔΟΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ, ΔΕ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΡΛΕΚΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ…

Σοκ στο πανελλήνιο από τα επιδόματα σε παιδόφιλους!

Posted by Συντ. Ομάδα On Ιανουάριος - 9 - 2012

 

Δεν έχει προηγούμενο η απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κουτρουμάνη που δίνει επιδόματα …αναπηρίας σε παιδόφιλους, κλεπτομανείς, τραβεστί, πυρομανείς και επιδειξίες.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε η κυβέρνηση επανεξετάζει το ζήτημα.

 Στην Ελλάδα του 2012 έγινε και αυτό.

 

Το υπουργείο Εργασίας αποφάσισε να προστατεύσει κάθε λογής …προβληματικές προσωπικότητες δίνοντας και τα απαραίτητα επιδόματα αναπηρίας.

Ειδικότερα, την ώρα που η κυβέρνηση μειώνει τα επιδόματα ακόμη και σε μεταμοσχευμένους, παραχωρεί οικονομικό βοήθημα για κοινωνική προστασία σε άτομα που παρουσιάζουν προβλήματα προσωπικότητας όπως παιδοφιλία, κλεπτομανία, επιδειξιμανία κ.λ.π.

Αυτά τα απίστευτα αποκαλύπτονται από ΦΕΚ που δημοσιεύεται, όπου μεταξύ άλλων ατόμων με ειδικές ανάγκες που δικαιούνται κοινωνικών προνομίων και κατατάσσονται στα άτομα με αναπηρία σε ποσοστό 25 έως 35%, έχουν περιληφθεί και άτομα των οποίων η συμπεριφορά όχι μόνο παραβατική είναι για την ελληνική κοινωνία και νομοθεσία, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις κακουργηματική.

Ωστόσο το Υπουργείο Εργασίας φροντίζει ακόμη και να έχουν εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής μεταφοράς, φτηνότερο τιμολόγιο της ΔΕΗ αλλά ακόμη και δωρεάν εισιτήρια σε …παιδικές παραστάσεις.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε το υπουργείο Εργασίας επανεξετάζει το ζήτημα όπως δήλωσε και ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

www.iatropedia.com

http://nationalpride.wordpress.com/

Το πόμολο της πίσω πόρτας

Posted by Συντ. Ομάδα On Ιανουάριος - 7 - 2012

 

Οι πίσω πόρτες συνήθως δημιουργούνται για λόγους ασφάλειας. Είναι έξοδοι κινδύνου. Και για να ανοίξουν, κάποιος πρέπει να πιέσει το πόμολο, αφού διαπιστώσει πως υπάρχει κίνδυνος. Αν ο εκδότης του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης λέει αλήθεια, τότε ο Γιώργος Παπανδρέου τον έβαλε στο Μαξίμου από την πίσω πόρτα. Πίεσε το πόμολο, για να ανοίξει η πίσω πόρτα. Προφανώς θα είχε προηγηθεί διαπίστωση κινδύνου. Οι δύο άντρες, λέγοντας ψέματα ή αλήθεια, κάνουν παραδοχή για το ίδιο πράγμα: H σχέση πολιτικής και συγκροτημάτων Τύπου στην Ελλάδα, παραμένει επικίνδυνη σχέση, γι αυτό και ανοίγει συνήθως τις εξόδους κινδύνου. Τις πίσω πόρτες.

Η διαφορά βεβαίως είναι πως ο κάθε εκδότης μπορεί να επικαλείται κίνδυνο ή να δημιουργεί, ενώ ο πρωθυπουργός είναι αυτός που πρέπει να τον αντιμετωπίσει. Η δήλωση του Γ Παπανδρέου πως ο Ψυχάρης τον έριξε γιατί δεν του έδωσε δάνειο 10 εκατομμύρια η Εθνική Τράπεζα είναι ανατριχιαστική. Ο κύριος Παπανδρέου μοιάζει με εκείνον τον καθαριστή τζαμιών που στην προσπάθειά του να δείξει πόσο καλά καθαρίζει το τζάμι, απλώς το σπάει.

Οι ελάχιστες αυτές λέξεις που ακούστηκαν στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ακύρωσαν ομιλίες χιλιάδων λέξεων περί διαφάνειας, δημοκρατίας, αυτοθυσίας, ειλικρίνειας, πολιτικής ανησυχίας και άλλα πολλά. Να ποια μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό:
1. Ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας κάνει την τραγική παραδοχή πως η Δημοκρατία του και η πολιτεία του ήταν μια απάτη. Θεσμοί, νόμοι, κόμμα, ο ίδιος ο λαός και οι επιλογές του, ακυρώθηκαν από έναν εκδότη σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση σαν να ήμασταν στη δεκαετία του 60.

2. Την ώρα που εκδότης πιέζει και απειλεί, το κράτος τον απαλλάσσει από το βάρος του Μεγάρου Μουσικής, του οποίου τα φέσια αναλαμβάνει. Ο εκδότης βεβαίως συνεχίζει να το διοικεί.

3. Ως πρωθυπουργός δεν απαιτεί από τις κρατικές υπηρεσίες να προχωρήσουν σε έλεγχο των συγκροτημάτων Τύπου, δεν νομοθετεί καμιά διαφάνεια, ούτε και τακτοποιεί νομικά το πειρατικό καθεστώς στα ΜΜΕ και τις αδειοδοτήσεις των καναλιών. Απλώς υπομένει για να εμφανιστεί στο μέλλον ως θύμα;

4. Εκβιαζόμενος, δεν κάνει καμιά δήλωση γι αυτό, δεν απευθύνεται στους πολίτες, δεν αποκαλύπτει, δεν απαιτεί συμπαράσταση έστω. Αφήνει τον εκβιασμό να λειτουργεί ως παγιωμένο στοιχείο πολιτικής, μεταξύ Μαξίμου και περιπτέρων με εκβιαστικά πρωτοσέλιδα.

5. Παραδέχεται πως η ΕΤΕ, μια μεγάλη Τράπεζα απευθύνεται στον ίδιο προκειμένου να προχωρήσει σε δανειοδοτήσεις. Ή παρανόμως έπραξαν ή αυτό θεωρείται πλέον σωστό και είναι ίσως ο λόγος που τελικώς κάναμε πρωθυπουργό έναν τραπεζίτη. Να έχει λόγο στα δάνεια.

6. Η διοίκηση της ΕΤΕ, παραμένει στη θέση της αντί να παραιτηθεί από το βράδυ των αποκαλυπτικών δηλώσεων του Γιώργου Παπανδρέου. Ένας πρώην πρωθυπουργός, αποκάλυψε πως δεν λειτουργούσαν ως στελέχη της Τράπεζας, αλλά ως πολιτικοί υπάλληλοι που χρησιμοποιούσαν και οι ίδιοι την Τράπεζα για πολιτικούς εκβιασμούς. Αν είναι διαφορετικά, τότε τι δουλειά είχαν να ενημερώνουν τον πρωθυπουργό για δανειοδοτήσεις;

7. Οι δηλώσεις Παπανδρέου δίνουν υπόσταση στις καταγγελίες της εκδότριας της Ελευθεροτυπίας, Μάνιας Τεγοπούλου, η οποία κατήγγειλε πως η μη δανειοδότηση της εφημερίδας της σχετίζεται με πολιτικές και όχι τραπεζικές αποφάσεις.

Ο κύριος Ψυχάρης είναι ένας εκδότης που λειτουργεί με τον τρόπο που έμαθε επί δεκαετίες. Αν αυτός ο τρόπος είναι ανέντιμος δεν τον απείλησε ποτέ κανένας. Ούτε ο κύριος Παπανδρέου. Σήμερα στο κύριο άρθρο της εφημερίδας του λέει κομψά, αυτό που άκομψα κάνει:

«Είναι σε όλους γνωστό, ότι ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, στήριξε (σ.σ. τον Παπανδρέου), επί ζημία του, την κυβέρνησή του και προσωπικά τον ίδιο, με μόνο γνώμονα τις παραδόσεις και τους ιστορικούς δεσμούς των εφημερίδων του Οργανισμού με την δημοκρατική παράταξη».

Δηλαδή ο κύριος Ψυχάρης παραδέχεται πως η «δημοσιογραφική του αλήθεια» είναι αποτέλεσμα πολιτικών επιλογών. Το κάνει δεκαετίες. Δεν κάνει καλά βέβαια ο εκδότης αλλά κρίνεται από τους αναγνώστες του. Ο κύριος Παπανδρέου όμως; Πού απείλησε όλο αυτό το πλαίσιο; Πότε νομοθέτησε για να τερματιστεί η διαπλοκή; Ποτέ. Θα μπορούσε απλώς να ζητήσει από την Τράπεζα της Ελλάδας, να ελέγξει τα δάνεια των συγκροτημάτων Τύπου. Ούτε καν τις καταγγελίες για υπερτιμολογήσεις,offshore εταιρείες, λογαριασμούς με μαύρο χρήμα. Και να το κάνει ενημερώνοντας τον κόσμο. Θα ήταν αρκετό.
Η τιμωρία του δεν θα ήταν εκδίκηση, αλλά ανταπόκριση σε ένα λαϊκό αίτημα. Δεν το έκανε. Αντιθέτως έριχνε την κρατική διαφήμιση στα γερασμένα Μέσα που προσπαθούσαν να τον πείσουν πως ο επιθανάτιος ρόγχος τους είναι ήχος απειλής.
Ο ίδιος και οι συνεργάτες του, πολιτεύτηκαν με τη λογική των πρωτοσέλιδων και των καλών σχέσεων με αυτούς που τώρα καταγγέλλει. Κατανοούσαν την πολιτική, όπως ενδεχομένως τους την έμαθαν οι παππούδες και οι πατεράδες τους, επαγγελματίες της πολιτικής, αλλά μιας άλλης εποχής. Κι όλα αυτά τον καιρό του ίντερνετ από έναν λάτρη του. Να νταραβερίζεσαι με συγκροτήματα όταν όλα είναι ανοιχτά στο διαδίκτυο.
Δεν ξέρω αν ο Ψυχάρης μπήκε από την πίσω πόρτα στο Μαξίμου. Από όποια και να μπήκε, κάποιοι του την άνοιξαν και τον όρισαν ως συνομιλητή στο γραφείο που έπρεπε να υπάρχουν νόμοι εξυγίανσης και όχι μυστικές συμφωνίες. Και τώρα ψάχνουν την πόρτα κινδύνου.

 

http://www.koutipandoras.gr/?p=13909

Αυστηρό έλεγχο τών blogs ζητάει ο Καρατζαφέρης

Posted by Συντ. Ομάδα On Δεκέμβριος - 21 - 2011

 

Ο αρχηγός του ΛΑΟΣ μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής του χθες,ζήτησε τον αυστηρό έλεγχο των blogs,καθώς όπως τόνισε τα blogs αντικατέστησαν τις εφημερίδες και διάφοροι δημοσιογράφοι λόγω συμφερόντων γράφουν ανακρίβειες.

Εν συνεχεία, “τα βάζει” με τον…….

δημοσιογράφο του “Κόντρα”, Στέφανο Χίο, επειδή έδωσε έκταση την περασμένη Κυριακή 18-12-2011 στο παρελθόν του πρέσβη (και νύν αναπληρωτού υπουργού Εθνικής Αμύνης) Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος το 2008 απεκάλεσε τα Σκόπια… “Μακεδονία” μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο.
Προς το τέλος δηλώνει οτι “λεφτά υπάρχουν”και ότι αν κυβερνούσε μέσα σε 2 χρόνια θα μας έκανε Ελβετία.

Δείτε το βίντεο:
YouTube Preview Image

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.