Sunday, 20 September , 2020

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια

Archive for the ‘Video’ Category

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Posted by Συντ. Ομάδα On Οκτώβριος - 8 - 2014

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)
Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή ότι υπάρχει θέμα στροφής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο θέμα της προεδρίας της Δημοκρατίας.

Μάλιστα χαρακτήρισε την στροφή ως ύποπτη και συμπλήρωσε ότι υπάρχουν καταγγελίες για παρασκηνιακές ομιλίες των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την κυβέρνηση.
«Το αποδέχθηκαν και το παραδέχθηκαν χθες γιατί με διέγραψαν και δεν έχουν αιτιολογία για τη διαγραφή μου, άρα είναι ύποπτοι. Όλες οι δηλώσεις τους δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά» υπογράμμισε με νόημα η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε πως δε θα ψηφίσει κανένα πρόσωπο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ωστόσο απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα αν θα προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος σχολιάζοντας την κόντρα της με τον Πέτρο Τατσόπουλο είπε χαρακτηριστικά, «ο κ. Τατσόπουλος ονειρεύεται γάμους και χαρές για να δώσει προίκα στα Ποτάμια και στις Ελιές».http://www.tribune.gr/politics/news/article/78701/rachil-makri-anel-echoun-ipopti-stasi-vinteo.html

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013, δίχως τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών, όπου ο πρόεδρος Κ. Βιρβιδάκης απλώς  ανακοινώνει ότι κάθε άρθρο «ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία», δίχως να έχει ψηφίσει κανένας…

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα και τη Δημοκρατία ο καθένας αναμετριέται με τη συνείδησή του και με το δημοκρατικό του καθήκον. Και λογοδοτεί, τελικά, στο λαό και όχι στους επιτελείς, τους επιτετραμμένους και τους αντεπιστέλλοντες της Τρόικας, που σφετερίζονται σήμερα τη λαϊκή εντολή.

 
virvidakis
 

Νομιμοφάνεια ως προς την τυπική τήρηση της διαδικασίας ψηφοφορίας σε διαρκή επιτροπή αρμόδια για τη ψήφιση συγκεκριμένου νομοσχεδίου  – Ουσιαστική παραβίαση του Κανονισμού της Βουλής και δη του άρθρου 39 αυτού ως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.

Εικόνες ντροπής, που θέλοντας και μη, θυμίζουν άλλα πολιτεύματα που έχουν θεμελιώδη αρχή το «αποφασίζουμε και διατάζουμε»Εικόνες που δεν αρμόζουν σε ένα δημοκρατικό κοινοβούλιο, Εικόνες, που προκαλούν οργή και αμφισβήτηση για το εάν τελικώς υφίσταται κράτος δικαίου και συγκεκριμένες νομικά προστατευόμενες διαδικασίες ή όλα έχουν εγκαταλειφθεί στη λαίλαπα των εξελίξεων.

 

Ο Έλληνας ψηφοφόρος είναι ένα ζώο περίεργο, δίποδο, η συμπεριφορά του οποίου ξεφεύγει από τα όρια της λογικής. Όλοι οι επιστήμονες που έχουν ασχοληθεί μαζί του, έχουν πει ότι τα πειράματα και η έρευνα που έχουν κάνει πάνω στον Έλληνα ψηφοφόρο δεν μπορούν να δώσουν επαρκή δείγματα για την ερμηνεία της συμπεριφοράς του.

Ο Έλληνας ψηφοφόρος είναι ένα ον το οποίο ταλαιπωρούν τόσα χρόνια και μέσα σε δύο χρόνια οι συνθήκες διαβίωσής του έχουν χειροτερέψει πολύ: δύο συγκεκριμένα κόμματα του έχουν πάρει ό,τι έχει και δεν έχει. Χάρη σε αυτή την κατάσταση ο Έλληνας ψηφοφόρος είχε κοντέψει να γίνει είδος υπό εξαφάνιση.
Ο Έλληνας ψηφοφόρος είχε θυμώσει πολύ με αυτό που συνέβαινε, και έτσι οι μισοί Έλληνες ψηφοφόροι αποφάσισαν να ψηφίσουν ακριβώς τους ίδιους ανθρώπους πους τους έφεραν σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, προκειμένου τώρα να τον βγάλουν από αυτή.

Οι μελέτες δεν έχουν διεκρινήσει ακόμη αν ο Έλληνας ψηφοφόρος έχει μνήμη που διαρκεί ελάχιστα ή είναι απλώς ηλίθιος.

Αφιερωμένο σε όλους εμάς τους δήθεν, είναι καιρός ολοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας.
Mpourdelohttp://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2014/05/Mpourdelo-273x300.jpg 273w" sizes="(max-width: 292px) 100vw, 292px" />
——————————————————————————————————————————-

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

Σάλος με το βίντεο της Πατουλίδου με τον Κασιδιάρη..

Posted by Συντ. Ομάδα On Απρίλιος - 16 - 2014

Σοβαρό θέμα προέκυψε χθες με τη Βούλα Πατουλίδου, η οποία -από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ- κατεβαίνει υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Με το θέμα ασχολήθηκε ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος χαρακτήρισε την κ. Πατουλίδου «όψιμη υμνήτρια της ΧΑ και του νεοναζισμού».

«Ο διωγμός τον οποίο υφίσταται η ΧΑ είναι και νομικά αστήρικτος και πολιτικά επικίνδυνος. Διότι μια δημοκρατία καταδιώκει ένα εκλεγμένο πολιτικό κόμμα» ήταν η παρατήρηση του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου, με τη Βούλα Πατουλίδου να απαντά επί λέξει:

«Πότε έχουμε δημοκρατία; Τις μονές ημέρες έχουμε δημοκρατία και τις ζυγές κάνουμε ό,τι θέλουμε; Ειλικρινά, γιατί βλέπετε ο καθένας προσπαθεί, αλλά τα ποσοστά δεν φεύγουν. Γιατί δεν φεύγουν; Γιατί δεν υπάρχει μια τόση δα μικρή αλήθεια. Δεν υπάρχει μια αλήθεια λόγων που τουλάχιστον να ταιριάξει και με την πράξη»…

Αργότερα η Βούλα Πατουλίδου έκανε λόγο για «αστειότητες».
Στην ίδια συνέντευξή της η κ. Πατουλίδου είχε επιτεθεί στον Γιώργο Παπανδρέου (ο οποίος την είχε επιλέξει ως υποψήφια για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης το 2006), λέγοντας:

«Επιτρέπεται με όλα όσα έχουν βγει να κυκλοφορεί ελεύθερος ο Γιώργος Παπανδρέου;»...

Δείτε το παρακάτω βίντεο μετά το 2 λεπτό

 

 

 

http://www.eglimatikotita.gr/

Γίνεται άλωση της Ελλάδας χωρίς μια πιστολιά

Posted by Συντ. Ομάδα On Φεβρουάριος - 21 - 2014


 

 

 

Η σημερινή κατάσταση με τα μάτια ενός βετεράνου. Ο Νίκος Αργυρόπουλος καλεσμένος του Ανδρέα Μπλάνου στην εκπομπή της τηλεόρασης του Αχελώου “Λόγος Ρωμαϊκος”.

Λέει ότι θέλουν την Ελλάδα χωρίς τους Έλληνες, μιλάει για πόλεμο, για το χρέος ως όχημα καταστροφής, για το κάστρο που έπεσε από μέσα, την άλωση και την υποδούλωση που γίνονται χωρίς μια πιστολιά κλπ..


Από την δική μου πλευρά

1.Συμφωνώ ότι έχουμε πόλεμο και ότι θέλουν την Ελλάδα χωρίς Έλληνες. Γι΄αυτό άλλωστε προσέφυγα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και ανέφερα ότι στην Ελλάδα τελούνται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία των Ελλήνων σε εξέλιξη. Συμφωνώ και με τον ισχυρισμό περί της άλωσης της Ελλάδας χωρίς μια πιστολιά. Και ακριβώς αυτό είναι το θέμα. 

Επειδή τα όπλα που χρησιμοποιούν ενάντιων μας δεν είναι συμβατικά, ο κόσμος δεν αναγνώρισε τον πόλεμο και δεν αντέδρασε κατάλληλα. Το ότι πρόκειται για πόλεμο δεν σηκώνει καμία αμφιβολία και αυτό αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος. 

 Δείτε ποιες ήταν οι συνέπειες του, τον Μάιο του 2012, όπως αναφερθήκαν στον προοίμιο της πρωτοβουλίας συλλογής υπογραφών σε αίτημα προς τον εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου με το οποίο τον καλούμε να ξεκινήσει την έρευνα του και να στείλει στο σκαμνί όλους τους ενόχους:

“….. Οι καταγγελίες αφορούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία σε εξέλιξη. Επειδή όμως, η λέξη γενοκτονία μπορεί να ακούγεται πολύ σκληρή και το ενδεχόμενο τέλεσης ενός τέτοιου εγκλήματος, ειδικά στην σύγχρονη Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να φαίνεται απίστευτο, να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει καμία υπερβολή. Διαβάστε την παρούσα περίληψη και τα κείμενα των καταγγελιών, δείτε το αποδεικτικό υλικό και θα πειστείτε μόνοι σας για την βασιμότητα των ισχυρισμών.

Θα δείτε ότι δεν υπάρχουν θάλαμοι αερίων όπως κάποιοι ειρωνικά λένε όταν ακούν τη λέξη γενοκτονία, αλλά υπάρχουν άλλα μέσα τα οποία φέρνουν το ίδιο αποτέλεσμα. Αυτά χρησιμοποιούνται κατά της Ελλάδας. Και ποια είναι; Ο οικονομικός πόλεμος, η ψυχολογική και η σωματική βία, το δόγμα του σοκ, η συνεχόμενη παραβίαση θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων, η προπαγάνδα και άλλα, τα οποία, σε συνδυασμό μάλιστα, φέρνουν πολύ “καλύτερα” αποτελέσματα από τους θαλάμους αερίων και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια όχι μόνο στην τάχιστη μείωση του ελληνικού πληθυσμού, αλλά και στο βέβαιο αφανισμό του.

Δηλαδή στην γενοκτονία. Πέραν των προαναφερόμενων όμως, γίνεται χρήση και ενός άλλου μέσου, που λόγω των πολλαπλών, αλυσιδωτών συνεπειών, είναι σε θέση από μόνο του, να καταστρέψει την Ελλάδα. Και το όνομα αυτού: εξισλαμισμός της χώρας! 

Συγκεκριμένα, λόγω της καινούργιας νομοθεσίας σε συνδυασμό και με την ελλιπέστατη φύλαξη των συνόρων, η χώρα μετατράπηκε σε πόλο έλξης για τους δυστυχισμένους όλου του κόσμου, οι περισσότεροι μουσουλμάνοι προερχόμενοι από Αφρική και Ασία, τους οποίους όμως η Ελλάδα, ούτε μπορούσε, ούτε μπορεί να φροντίσει, αλλά ούτε και να αφήσει να φύγουν προς την Ευρώπη (Δουβλίνο ΙΙ).

Έως τώρα, η χρήση όλων αυτών των μέσων, οδήγησε μεταξύ άλλων, στη ραγδαία αύξηση της ανασφάλειας, της εγκληματικότητας, των εκτρώσεων, της υπογεννητικότητας, των αυτοκτονιών, των ασθενειών και των ψυχασθενειών, των θανάτων από μην φυσικά αίτια, στη μαζική μετανάστευση Ελλήνων, κυρίως νεαρής ηλικίας, στο εξωτερικό και στην αλλοίωση του ντόπιου πληθυσμού.

Συνεπώς, όχι μόνο αυτά τα “όπλα” είναι πολύ αποτελεσματικά, αλλά σε αντίθεση με τους θαλάμους αερίων, έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα: πολύ δύσκολα γίνεται αντιληπτή η ύπαρξη, ο στόχος, η δύναμη και η αποτελεσματικότητα τους.

Και επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, βλέποντας κανείς τη σημερινή Ελλάδα, είναι προφανές ότι τα επιλεγμένα “όπλα” και ήταν τα κατάλληλα και χρησιμοποιήθηκαν σωστά. 

 Μερικά από τα αποτελέσματα που έφεραν σε μόλις δυο χρόνια, είναι αυτά: Η χώρα είναι αποκλεισμένη από τις αγορές και δακτυλοδεικτούμενη, έχει χάσει το κύρος και την κυριαρχία της, προχώρησε σε αναδιάρθρωση του χρέους και ουσιαστικά έχει χρεοκοπήσει. 

Ο κυβερνητικός δανεισμός αυξήθηκε κατακόρυφα και το δημόσιο χρέος είναι μη βιώσιμο, οι δείκτες επιχειρηματικότητας και η αγορά κατέρρευσαν, το ΑΕΠ συρρικνώθηκε κατά 12% περίπου, η αξία της δημόσιας περιουσίας μειώθηκε δραματικά, δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν, η ανεργία αυξήθηκε κατά 242% και για πρώτη φορά στην ιστορία, οι απασχολούμενοι είναι λιγότεροι από εκείνους που δεν έχουν κανένα εισόδημα. 

Η πλειοψηφία ζει κάτω από το όριο της φτώχειας και καθημερινά, όλο και περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε τροφή και ιατρική περίθαλψη. 

Το κέντρο της Αθήνας μετατράπηκε σε γκέτο, σχολεία και νοσοκομεία κλείνουν, γονείς αναγκάζονται να αφήνουν τα παιδιά τους σε ιδρύματα επειδή δεν μπορούν να τα συντηρήσουν, ενώ μαθητές δεν έχουν σχολικά βιβλία και λιποθυμούν στα σχολεία από την ασιτία. Το ελληνικό ενεργειακό σύστημα κατάρρευσε, άρχισαν διακοπές ηλεκτροδότησης, ο τουρισμός που είναι η ” βαριά βιομηχανία” της χώρας δέχτηκε μεγάλο πλήγμα και άλλα πολλά. 

Τέλος, λόγω της φτώχειας, των λαθρομεταναστών και της ελλιπέστατης υγειονομικής περίθαλψης επανεμφανίστηκαν ξεχασμένες ασθένειες και οι μεγάλες πόλεις γέμισαν αστέγους. Η κοινωνία ζει υπό καθεστώς τρομοκρατίας, η αξιοπρέπεια των Ελλήνων έχει καταρρακωθεί και ο λαός υποφέρει από εθνική κατάθλιψη. Και αυτή είναι μόνο η αρχή …” Ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ

2. Το ότι η Ελλάδα είναι μαγαζί γωνία και γι΄αυτό την θέλουν, το είπα τόσες φορές που δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνω. Μερικές αποδείξεις θα βρείτε όμως και στην συνέχεια του προαναφερόμενου προοιμίου.  

3. Διαφωνώ όμως σε ότι αφορά τα ¨ιερά τέρατα” της πολιτικής, τα οποία δεν τα κατάφεραν με τη βοήθεια μας και των ΜΜΕ, αλλά κυρίως λόγω του εκλογικού συστήματος που οι ίδιοι θέσπισαν. Εξηγώ :

Όπως επανειλημμένα έγραψα σε αυτό το ιστολόγιο, βάσει του συντάγματος τουλάχιστον, οι εκλογές γίνονται για να προτείνουμε και να εκλέγουμε τους 300 αντιπροσώπους μας. Τέτοια δυνατότητα δεν είχαμε όμως ποτέ, καθώς το μόνο που μας επιτράπηκε να κάνουμε ήταν να  “ δηλώσουμε” ποιους από τους αντιπροσώπους των κομμάτων να πάνε στην βουλή.  

Άλλο πράγμα όμως οι δικοί μας αντιπρόσωποι και άλλο οι αντιπρόσωποι των κομμάτων, που οι αρχηγοί τους διορίζουν προς ίδιο όφελος. Στις τελευταίες εκλογές μάλιστα, ούτε καν αυτό το “ δικαίωμα” είχαμε, γιατί όπως ξέρετε δεν είχαμε την δυνατότητα να εκδηλώσουμε την προτίμηση μας σε κάποιο κομματικό αντιπρόσωπο, αλλά μόνο σε ένα κόμμα …. Και επειδή αντιπροσωπευτική δημοκρατία χωρίς αντιπροσώπευση δεν υπάρχει, μιλάμε πια για την πλήρη ανατροπή του πολιτεύματος.  (περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ )

Λόγω του έντεχνου χρησμού του θέματος των εκλογών, της προπαγάνδας και της εξαπάτησης των εκλογέων, η ανατροπή του πολιτεύματος δεν έγινε ευρύτερα αντιληπτή, όπως δεν έγινε αντιληπτός ούτε ο πόλεμος, μέρος του οποίου είναι κιόλας. Αν το πολίτευμα λειτουργούσε, τίποτα από όσα έγιναν δεν θα μπορούσαν να συμβούν. Γι΄αυτό κατάργησαν το  πολίτευμα και έκαναν ανενόχλητοι την δουλιά τους.
http://attikanea.blogspot.gr/2014/02/2_21.html#more

Ξ Ε Κ Ι Ν Η Σ Ε ……

Posted by Συντ. Ομάδα On Φεβρουάριος - 17 - 2014

Όταν έχεις να κάνεις με έναν εχθρό που σε δημιούργησε και σε εκπαίδευσε ο τρόπος να κερδίσεις είναι πρώτον να νικήσεις τον εαυτό σου και δεύτερον να περάσεις στην ανυπαρξία , αυτός που θα δημιουργήσει το πεδίο της μάχης θα είναι ο νικητής !

Γνωρίζω ότι μόνο με την καρδιά θα μπορέσεις να εμπιστευτείς , ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος κριτής όλων μας άλλα και ο κριτής των εχθρών μας!

Και σε αυτή την μικρή ιστορία που συναντηθήκαμε το βιβλίο τελειώνει όπως πάντα με την επικράτηση μας !

http://www.katohika.gr/2014/02/ksekinise.html

Η Ραχήλ Μακρή καλεσμένη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Posted by Συντ. Ομάδα On Φεβρουάριος - 7 - 2014

Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ στην εκπομπή »Ευθέως» του Κ.Μπογδάνου

Ο Πάνος Καμμένος δεν έχει την στόφα του ηγέτη»
«Έχουμε μια προδοτική κυβέρνηση «Τσολάκογλου»…’Οταν ξεπουλάς την πατρίδα σου είναι εσχάτη προδοσία»
«Δεν ανήκω κάπου ιδεολογικά…οι διαχωριστικές γραμμές Αριστεράς-Δεξιάς είναι ένα επικοινωνιακό τέχνασμα για να μας ελέγχουν και να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας»
Η Ραχήλ Μακρή καλεσμένη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην εκπομπή του Σκάι «Ευθέως». Η μαχητική βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δηλώνει «αντισυστημική» και μιλάει για τις εσωκομματικές εντάσεις που την οδήγησαν σε σκέψεις ανεξαρτητοποίησης ασκώντας παράλληλα δριμεία κριτική στα ΜΜΕ κάνοντας λόγο για σκόπιμη παραπληροφόρηση και υποτέλεια τους απέναντι σε επιχειρηματικά συμφέροντα που «εξουσιάζουν και λυμαίνονται την χώρα και τον πλούτο της επί δεκαετίες». Αναφερόμενη στην επίσκεψη αντιπροσωπείας βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ στο μουσείο της Ακρόπολης δήλωσε πως το μήνυμα της συμβολικής αυτής κίνησης ήταν πως «μας χρωστούν, δεν τους χρωστάμε». Μιλώντας τέλος για την σχέση της με την πολιτική διευκρίνισε οτι η ίδια δεν αισθάνεται ως πολιτικός και τόνισε χαρακτηριστικά οτι πιστεύει «σε μια άλλη «σχολή» πολιτικών που θα μπορούν να κυβερνήσουν βασιζόμενοι στις έννοιες της ισονομίας, της ισοπολιτείας και της αξιοκρατείας»

 

 

Τι είναι το Matrix;


Μιλάμε για την ταινία που πρωτοεμφανίστηκε το 90;  Και ναι και όχι.

Το Μάτριξ είναι μια πραγματικότητα αντιληπτή από ένα ποσοστό ανθρώπων. Είναι μια πλάνη που μας κρατά σαν τυφλούς, σαν ζόμπι, σε μια κοιμισμένη κατάσταση. 


Τι είναι Πραγματικό; Και τι δεν είναι; 

Σπάνια έχουμε αυτές τις απορίες μιας και υποθέτουμε πως αυτό που βλέπουμε μπροστά μας είναι και πραγματικό. Το ότι μπορούμε να δούμε, νοιώσουμε, αγγίξουμε, μυρίσουμε και ακούσουμε διάφορα πράγματα γύρω μας, δε πάει να πει πως είναι και αληθινά. Πολλοί από ΄μας είμαστε σαν υπνωτισμένοι και δεν έχουμε την ικανότητα να δούμε έξω απ΄ το σημερινό ρεύμα σκέψης. Έχουμε την τάση να πιστεύουμε πως αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση είναι αλήθειες. Πιστεύουμε, πως το Οικονομικό Σύστημα είναι Αληθινό, ή πιστεύουμε πως το χρήμα είναι αληθινό. Αυτά που πιστεύουμε καθορίζουν τις ζωές μας, και μας κινούν σε πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις, εάν το επιτρέψουμε.
 Το Μάτριξ είναι παντού, όταν πηγαίνεις στη δουλειά, όταν πληρώνεις τους φόρους σου, όταν πηγαίνεις στην εκκλησία και όταν βλέπεις τηλεόραση. Είναι ο Κόσμος που σου έχουν κατεβάσει μπροστά απ’τα μάτια σου, για να σε τυφλώσουν απ’την Αλήθεια.

Η Τριλογία έφερε πολλά και σημαντικά μηνύματα στο συλλογικό υποσυνείδητο μας. Πολλοί άνθρωποι έχουν χαθεί ή παγιδευτεί μέσα στη δικιά τους αντίληψη της πραγματικότητας, και τους τρομάζει να ανακαλύψουν την Αλήθεια. Φοβούνται να αποδεχτούν πως το Οικονομικό Σύστημα είναι μια ψευδαίσθηση ώστε να μας έχουν σε μία μόνιμη μάχη για πόρους, γη και να μαχόμαστε μεταξύ μας. Οι άνθρωποι που ζουν μέσα στο Μάτριξ είναι ο ταχυδρόμος σου, η νοσοκόμα, ο αστυφύλακας, ο πολιτικός, το Αφεντικό σου.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι που αποκαλούμε οι ΄ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ’. Είναι τα άτομα που εργάζονται μέσα στο ίδιο το σύστημα ώστε να είναι υπαρκτό και να λειτουργεί. Αυτά τα άτομα είναι σαν εσένα κι εμένα, όμως δεν θέλουν ν’αλλάξουν, φοβούνται να ξυπνήσουν. Κι έτσι, συχνά πολεμούν τους άλλους, τους επιτίθενται, απλά για να διατηρήσουν την ψευδαίσθηση υπαρκτή.

Πολλοί άνθρωποι που είναι εκεί έξω, προσδοκούν να έχουν δύναμη πάνω σε άλλους, και άλλοι απλά θέλουν να κλέψουν όσο πλούτο μπορούν από άλλους. Η Αλήθεια είναι, πως δεν ζούμε σ΄ένα Καλό  Σύμπαν ενάντιων στο Κακό. Ζούμε σ’ένα Τρισδιάστατο Σύμπαν (3D) το οποίο δίνει μια κάπως περιορισμένη Ελευθερία σ΄ ένα ποσοστό ατόμων. Ζούμε σ’ένα σύμπαν όπου ότι κάνεις σε σένα και στους άλλους, σου επιστρέφεται δεκαπλάσιο.
Η Μεγάλη Αλήθεια είναι, πως φοβόμαστε να Δεχτούμε πως είμαστε ΟΛΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ του παρόντος  οικονομικού και τραπεζικού συστήματος. Είμαστε σκλάβοι των πιστεύω μας και των πεποιθήσεών μας, όπως και στους Νόμους που μας κυβερνούν. Είμαστε ΟΛΟΙ , σκλάβοι κάποιας Κυβέρνησης, και στην Οργανωμένη Συμμορία κακοποιών, που θέλουν να βλάψουν άλλους ώστε να κρατήσουν τη δική τους δομημένη μορφή εξουσίας.

Επιτρέψαμε στους εαυτούς μας να χαθούμε μέσα στο Μάτριξ για πάρα πολύ καιρό. Έχουμε απορροφηθεί στις καθημερινότητες μας, στη ρουτίνα και στα δράματα μας. Ένα μικρό ποσοστό ατόμων πάνω σ’αυτόν το πλανήτη γνωρίζουν καλά πως να ξεγελάσουν το 99,9% των ανθρώπων σε υποταγή και στην σκλαβιά. Γνωρίζουν πως να κατευθύνουν τις μάζες (σαν πρόβατα) προς όποια κατεύθυνση επιλέξουν.

ΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ:

www.anewworldsociety.ning.com/profiles/blogs/how-you-became-a-slave-to-the-bankers-1

‘Ενα από τα μέσα που χρησιμοποιούν αυτοί ‘οι λίγοι’, είναι τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης), γεμίζοντας έτσι τα κεφάλια μας με ψέμματα και προπαγάνδα, ώστε να παραμένουμε τρομοκρατημένοι και γεμάτοι ΦΟΒΟ σε κάποια αντιληπτή χειριστική απειλή. Να μας κρατήσουν σε άγνοια, λήθαργο και α-νόητους. Τα ΜΜΕ είναι υπεύθυνα για τουλάχιστον το 40% το πως δημιουργείται η πραγματικότητά μας. 
Οι Θρησκείες είναι ένα άλλο μέσο που χρησιμοποιούν ώστε να μας κρατούν σε άγνοια και μοιρασμένους εδώ και χιλιάδες χρόνια, όμως αυτό έχει να κάνει με περίπου το 20% της πραγματικότητας που δημιουργούμε.

Ένα Κύριο παράδειγμα αυτού, προβάλλεται στο ακόλουθο βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=Fq1EEgXS6e4 

Τα παιδιά προγραμματίζονται από τις Θρησκείες Η Βαπτιστική Εκκλησία του Ουέστμπορο (Westboro), είναι ένα τέλειο παράδειγμα για το πως η Θρησκεία δημιουργεί τεράστια χάσματα και μίσος.

Το υπόλοιπο 40% είναι το Νομισματικό Σύστημα, το οποίο κρατάει ανθρώπους σε τέτοια πείνα και φτώχεια ώστε να είναι αναγκασμένοι να κοιμούνται σε χαρτοκιβώτια στα πεζοδρόμια ενώ άλλοι κοιμούνται σε βίλες και επαύλεις.
Η ανισότητα ανάμεσα στους Φτωχούς και τους Πλούσιους είναι τόσο υπερβολική που πολλοί από ‘μας δεν έχουμε ιδέα για το πως είναι να είμαστε αληθινά σε μια κατάσταση Ευδαιμονίας και Ελευθερίας. Η Απληστία για το Χρήμα και τη Δύναμη έχουν δηλητηριάσει τον Νου και τη Νοημοσύνη μας με τόσους πολλούς τρόπους, και έχει χρησιμοποιηθεί για να κρατάνε το κόσμο χαμένο και παγιδευμένο μέσα στο Μάτριξ.

Εμείς οι άνθρωποι, έχουμε πολλές δυνατότητες, τόσες ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε τον παράδεισο στη Γη και το Διάστημα, όμως επιλέγουμε να μη το κάνουμε από Άγνοια για την Αλήθεια.
7 Δισεκατομμύρια Ανθρωποι χαμένοι μέσα στο Μatrix …
Γραπωνόμαστε πάνω στα πιστεύω μας, τις συνήθειές μας και τους εθισμούς μας. Φοβόμαστε να ενωθούμε σαν μια οικογένεια για έναν Ανώτερο Σκοπό. Ανταγωνιζόμαστε ο ένας τον άλλον αντί να Συν-εργαζόμαστε. Λατρεύουμε τις διαμάχες μας, γιατί μας φορτίζουν με περισσότερο πόνο. 

Κάποιοι έχουν αρχίσει και κουράζονται από τον πολύ Πόνο, από το στρες, από τις δυσκολίες, τις κακουχίες και την απογοήτευση που περνάνε μέρα με τη μέρα. Μας έχουν πει Ψέματα, μας έχουν Εξαπατήσει, Κοροϊδέψει, μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου, μας έχουν δηλητηριάσει, ντοπάρει και υποτάξει στο σημείο που έχουμε χάσει την θέληση και το Πάθος μας για Ζωή, την Θέληση να ευδοκιμήσουμε. 
Με όλο τον Τεχνολογικό προβιβασμό που έχουμε επινοήσει, μπορούμε να κάνουμε απίστευτα πράγματα. Επινοήσαμε αυτό το πράγμα που ονομάζουμε Διαδίκτυο, έτσι ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε με άλλους που βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά, σε άλλα σημεία της γης και θάλασσας. Δημιουργήσαμε το αεροπλάνο ώστε να πετάμε σε πολλούς και διαφορετικούς προορισμούς. Δημιουργήσαμε Κάμερες, έτσι ώστε να καταγράφουμε και να φωτογραφίζουμε τις πιο σημαντικές μας στιγμές. 


Θα ξυπνήσουμε και να δούμε σαν Αδέλφια ο ένας τον άλλον, και να τελειώνουμε με όλη αυτή την τρέλα πάνω σ’αυτόν το πλανήτη, ή θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο που μας οδηγεί όλο και πιο βαθιά σκλαβωμένους; Θα ξυπνήσουμε από το Μάτριξ, όπως έκανε και ο Νίο, ή απλά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να διατηρούμε το υπάρχον τραπεζικό σύστημα όσο πιο ζωντανό γίνεται; 

Αυτές οι ερωτήσεις είναι για όλους και τον καθ’έναν σας να αποφασίσει. Υπάρχει τεράστια ομορφιά και εκπληκτική δύναμη μέσα σ΄ όλους μας, απλά είμαστε κολλημένοι και χαμένοι μέσα σ’αυτό το Μάτριξ που ονομάζουμε Πραγματικότητα και δεν έχουμε επινοήσει τον τρόπο να βγούμε, ακόμα.

Αγγλική πηγή / Μετάφραση: Αφύπνιση συνείδησης

Οι καιρικές συνθήκες του πλανήτη μας αλλάζουν δραματικά.

Posted by Συντ. Ομάδα On Φεβρουάριος - 2 - 2014

Έλεγχος των καιρικών συνθηκών.

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν παρατηρήσει ότι οι καιρικές συνθήκες του πλανήτη μας αλλάζουν δραματικά.
Επίσης, αρχίζουν να παρατηρούν τις μεγάλες γραμμές που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα που έχουν οδηγήσει εκατομμύρια να αποδεχθούν την πραγματικότητα τον chemtrails και του προγράμματος γεωμηχανικής.
Θα μπορούσε να υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ των γραμμών και της σκληρές καιρικές συνθήκες μας;
Ενώ υπάρχουν πολλές ατζέντες που συνδέονται με αυτά τα βλαβερά προγράμματα, τα στοιχεία είναι πλέον άφθονα που αποδεικνύουν ότι η γεωμηχανική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο καιρικών συνθηκών.
Σε αυτό το ντοκιμαντέρ θα μάθετε πώς τα αερολύματα που ψεκάζονται στον ουρανό μας χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με άλλες τεχνολογίες για τον έλεγχο του καιρού μας.
Ενώ οι γεωμηχανικοί υποστηρίζουν ότι τα μοντέλα τους είναι μόνο για τη μείωση της υπερθέρμανσης του πλανήτη, είναι πλέον σαφές ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας τρόπος για να συγκεντρωθεί ένα τεράστιο ποσό τόσο της νομισματικής όσο και της πολιτικής εξουσίας στα χέρια των λίγων με την ικανότητα χειραγώγησης που ο έλεγχος των καιρικών συνθηκών δίνει σε ορισμένες εταιρείες πάνω από τα φυσικά συστήματα της Γης.
Αυτό βέβαια, γίνεται εις βάρος κάθε ζωντανού οργανισμού στον πλανήτη.

 

8 λόγοι για τους οποίους συμβαίνουν όλα αυτά στη Συρία

Posted by Συντ. Ομάδα On Ιανουάριος - 25 - 2014

Ο ρόλος της Νέας Τάξης Πραγμάτων μέσα από ένα VIDEO φωτιά!

Οι άνθρωποι στην Συρία δεν έχουν άλλη φωνή πέρα απ’ το διαδίκτυο για να μιλήσουν για την κατάσταση που επικρατεί εκεί…

http://www.oparlapipas.com
Το βάρος των Αλυσίδων είναι μια καναδέζικη ταινία ντοκιμαντέρ που θα κριτικάρει το ρόλο που παίζουν ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ στην τραγική διάλυση ενός κάποτε ευημερούντος ευρωπαϊκού κράτους την Γιουγκοσλαβία. 

 

Η ταινία – ντοκιμαντέρ, είναι γεμάτη από σπάνια πλάνα που δεν έχετε ξαναδεί , είναι μια δημιουργική από πρώτο χέρι ματιά στο γιατί η Δύση παρενέβη στη γιουγκοσλαβική σύγκρουση, με ένα εντυπωσιακό ρόστερ των συνεντεύξεων με τους ακαδημαϊκούς, διπλωμάτες, προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης και των απλών πολιτών της δημοκρατίας της πρώην Γιουγκοσλαβίας. 

Η ταινία παρουσιάζει επίσης θετικές ιστορίες από τους Γιουγκοσλαβικους πολέμους – οι άνθρωποι βοηθούν ο ένας τον άλλον ανεξάρτητα από την εθνικιστική τους προέλευση, ιστορίες ανδρείας και αυτοθυσίας.

 

Watch Το βάρος των αλυσίδων in Educational & How-To | View More Free Videos Online at Veoh.com
 

http://forza-grecia.pblogs.gr/

ΠΑΣΟΚ… πιο βλάκας πεθαίνεις! (video)

Posted by Συντ. Ομάδα On Νοέμβριος - 14 - 2013

Σε βίντεο του CNN με τίτλο «ο Φάνης Λαμπρόπουλος θέλει να στείλει μήνυμα», ο πρωταγωνιστής οπαδός του ΠΑΣΟΚ αναπολεί τις “παλιές καλές μέρες” που ο μπαμπάς του έφτιαχνε το ψηφοδέλτιο, το έβαζε στο φάκελο και τον έστελνε να ψηφίσει!

Επίσης αναφέρει ότι ο ΠΑΣΟΚος μπαμπάς του, έβαλε αυτόν και τα τρία αδέρφια του στο… δημόσιο…!

“Θαυμάσιο ταξίδι όσο το ΠΑΣΟΚ ήταν στην κυβέρνηση” αναφέρει…

Αυτά και άλλα πολλά λέει ο Φάνης, αποδεικνύοντας τι γινότανε τόσα χρόνια με τις κλαδικές και το φαγοπότι από το “λαϊκό” ΠΑΣΟΚ…

Κλείνοντας τη συνέντευξη, πετάει κι ένα τραγούδι στα ελληνοαμερικάνικα…

Δείτε το βίντεο του αμετανόητου νοσταλγού…

 

 

 

Το παραπάνω άρθρο είναι προϊόν επινόησης.
Το δημοσίευμα ή η υποτιθέμενη είδηση, είναι πλασματική, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν πρέπει να συγχέεται με αυτή. Μοναδικό στόχο έχει τη σάτιρα και ως σατιρικό θα πρέπει να εκλαμβάνεται από τους αναγνώστες. Οι συντάκτες και οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν έχουν καμία πρόθεση να προσβάλλουν, να δυσφημίσουν ή να συκοφαντήσουν τα πρόσωπα που αναφέρονται σε αυτές τις δημοσιεύσεις.

http://www.madatoforos.com/

Δείτε την εκπομπή της δημοσιογράφου του West Channel Κατερίνας Βασιλείου, σχετικά με την ομάδα E.N.D. του Αρτέμη Σώρρα, η οποία δεν ξαναμεταδόθηκε ποτέ σε επανάληψη!

Αντ’αυτού, διεκόπη η συνεργασία της δημοσιογράφου με τον σταθμό.

Δείτε την ανακοίνωση της Ομάδας Υποστήριξης E.N.D., και παρακάτω την επίμαχη εκπομπή!

vasileiouanakoihttp://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2013/11/vasileiouanakoi-262x300.jpg 262w" sizes="(max-width: 589px) 100vw, 589px" />


http://www.kozanilife.gr/

Έλληνες εναντίον Ελλήνων

Posted by Συντ. Ομάδα On Οκτώβριος - 30 - 2013

Μια αναζήτηση στους σκοτεινούς απόηχους της Ελληνικής ιστορίας, οι διαμάχες και οι δολοπλοκίες που πάντα μας έφερναν σε ρήξη πρέπει να λάβουν τέλος εδώ και τώρα!!! Η αγάπη μεταξύ μας και η αλληλεγγύη με τον συνάνθρωπο μας θα δώσει τέλος στην τυραννία της Νέας Τάξης, το φως το Ελληνικό θα ξαναδοθεί στην Οικουμένη ζητώντας τίποτα ως αντάλλαγμα. Μια παραγωγή από τους Ασυμβίβαστους Έλληνες. Διαδώστε το !!!

 

Περιήγηση στο Οχυρό Ρούπελ…

Posted by Συντ. Ομάδα On Οκτώβριος - 27 - 2013

Περιήγηση στο Οχυρό Ρούπελ στην Περιοχή Ευθύνης της 10 Μ/Π ΤΑΞΠΖ από το Πολεμικό Μουσείο.16.11.2012

 

Κύπρος: η αλήθεια πρέπει να ακούγεται.

Posted by Συντ. Ομάδα On Οκτώβριος - 21 - 2013

 

Το πρόβλημα της Κύπρου δεν ενδιαφέρει πραγματικά, δεν «πουλά» πια, ούτε στο εξωτερικό ούτε στην Ελλάδα ούτε καν στην ίδια την Κύπρο. Το επαναλαμβάνουν απλώς ορισμένοι Κύπριοι πολιτικοί κατά τρόπο ρηχό, ανιαρό, ανούσιο, ανέκφραστο: «Δεν θα απεμπολήσουμε, δεν θα λυγίσουμε». «Τον καινούργιο χρόνο θα γιορτάσουμε στην Κερύνεια». Στη πραγματικότητα μας έμειναν τα σκάνδαλα, η διαπλοκή, το έγκλημα, η επιφανειακή καλοπέραση και μια πατρίδα μοιρασμένη στα δυό. Ο Θεός μπορεί να προίκισε τους Κυπρίους με εμπορική και οικονομική ευστροφία, δεν τους χάρισε όμως πολιτική κρίση και σοφία.

Σε δηλώσεις του προ ημερών σε ραδιοτηλεοπτικό σταθμό, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης ανέφερε ότι η Κερύνεια δεν πρόκειται ποτέ να επανακτηθεί και οι Κερυνειώτες πρόσφυγες δεν πρόκειται να επιστρέψουν ποτέ στις οικίες τους, είτε με λύση είτε χωρίς λύση. Ο ίδιος δε, κατά δήλωση του το ξεκαθάρισε αυτό επειδή, λέει, δεν θέλει να κοροϊδεύει τους πρόσφυγες. Στην συνέχεια βεβαίως, μετά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν, θέλησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του συγγράφοντας και κλαυθμηρίζοντας ένα άρθρο σύμφωνα με το οποίο οι δηλώσεις παρερμηνεύτηκαν και ότι αυτό που εννοούσε ήταν ότι η Κερύνεια δεν θα επιστρέψει υπό Ελληνοκυπριακή διοίκηση.
——————————————————————————————————-
Ο Νίκος Σαμψών ( 1935-2001 ) κορυφαίος Αγωνιστής της Ε.Ο.Κ.Α , ήταν κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής (Αττίλας 1) ο πρόεδρος της Κύπρου. Το 1997 έδωσε συνέντευξη στο αθηναϊκό κανάλι NEW CHANNEL αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της Κυπριακής τραγωδίας και κατονομάζοντας τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Μεγαλονήσου.
Ο Σαμψών μετά το 19:10 αναφέρετε στη Κερύνεια.

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.