Wednesday, 28 October , 2020

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια

Archive for Νοέμβριος, 2014

Μήπως… υποτίθεται…;

Posted by Συντ. Ομάδα On Νοέμβριος - 20 - 2014

Υποτίθεται ότι, οι Δυτικοί, άλωσαν πρώτοι την Κωνσταντινούπολη γιατί λόγω παρακμής και διαφθοράς δεν μπορούσαμε να προστατέψουμε την Ευρώπη από την επερχόμενη βαρβαρότητα της Ανατολής.
Υποτίθεται ότι, οι Δυτικοί, μας έφεραν με το ζόρι (και χωρίς να μας ρωτήσουν) τον Όθωνα, γιατί εκείνοι οι προδότες που για αιώνες είχαν αναλάβει να μας κρατούν υποταγμένους στους Τούρκους, δεν επέτρεπαν να ασκηθεί μια κεντρική διοίκηση που θα εγγυάτο την ανεξαρτησία μας (βλέπετε τότε ήθελαν να μας αποσπάσουν από τους Τούρκους για να μας προσεταιριστούν).
Υποτίθεται ότι μας έβαλαν με το ζόρι (και χωρίς να μας ρωτήσουν) στην ΕΕ, γιατί εκείνοι οι προδότες που για αιώνες είχαν αναλάβει να μας κρατούν υποταγμένους στο Ελληνικό κεφάλαιο, έλεγχαν με απόλυτο τρόπο τους κυβερνώντες, επιβάλλοντας την διαφθορά και την λαμογιά ως κατεστημένο της πολιτικής ζωής.
Υποτίθεται ότι διέλυσαν με το ζόρι (και χωρίς να μας ρωτήσουν) την εγχώρια βιομηχανική και οικονομικά ακμάζουσα παραγωγή, προκειμένου να συμμετέχουμε σε μια μεγαλύτερη και ακμάζουσα Ευρωπαϊκή ζώνη.
Υποτίθεται ότι μας άλλαξαν με το ζόρι και χωρίς να μας ρωτήσουν το εθνικό μας νόμισμα (τη δραχμή) για να μας ισχυροποιήσουν οικονομικά μέσα σε μια άκρως ανταγωνιστική και διεθνοποιημένη αγορά.
Υποτίθεται ότι μας έβαλαν με το ζόρι (και χωρίς να μας ρωτήσουν) στο ΔΝΤ, για να εξυγιανθεί η οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας, από την ασυδοσία της Ελληνικής αστικής τάξης.
Υποτίθεται ότι θα διαλύσουν τα πολιτικά συστημικά κόμματα, για να μας απαλλάξουν από την κομματοκρατία που εμποδίζει την φιλελεύθερη έκφραση μιας «δημοκρατικής» συνείδησης.
Υποτίθεται ότι θα μας επιβάλλουν με το ζόρι (και χωρίς να μας ρωτήσουν), την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, την αλλαγή εις βάρος μας των συνόρων, την ανεξαρτοποίηση και ομοσπονδιοποίηση περιοχών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ειρήνη στα Βαλκάνια.
Μήπως το μόνο που εγγυάται ότι θα απαλλαγούμε, επιτέλους, από τους Δυτικούς προαιώνιους Σωτήρες μας είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ και ότι για την Ελλάδα και τους Έλληνες, εκ της Δύσεως έρχεται κάθε καταστροφή;
Μήπως το κακό που θα πάθουμε προσπαθώντας να αποδεσμευτούμε από τον θανατηφόρα ασφυκτικό και ταπεινωτικό εναγκαλισμό της βάρβαρης Δύσης θα είναι μικρότερο από τον αφανισμό μας σαν εθνότητα, που μας εγγυώνται οι προαιώνιες πράξεις των Δυτικών «φίλων» μας;
Μήπως η προσκόλληση νοοτροπιών στην Δυτική σκέψη δεν μαρτυρά τίποτε άλλο, από την διανοητική αδυναμία κάποιων Ελληνογεννών, να μετέχουν της Ελληνικής παιδείας;
Μήπως το μέλλον της ανθρωπότητας είναι μακράν της ομογενοποιημένης πολυπολιτισμικής σούπας που προάγουν τα νεοταξικά διεθνή κέντρα και οι ντόπιοι συνειδητοί και ασυνείδητοι πρακτορίσκοι;
Λόγω διανοητικής αδυναμίας και εθνικής αλαζονείας κάποτε χάσαμε το Πνεύμα μας και υποδουλωθήκαμε διανοητικά. Κάποτε χάσαμε μια αυτοκρατορία και καταντήσαμε ένα ασήμαντο κρατίδιο. Κάποτε χάσαμε την πολυτιμότερη γλώσσα επί της Γης και καταντήσαμε εθνικοί βλάκες. Κάποτε χάσαμε το κράτος αλλά παραμείναμε έθνος.
Αν τώρα χαθούμε σαν έθνος σε ποια άφαντη πατρίδα θα επιστρέψουμε όταν αντιληφθούμε το λάθος μας;
Μήπως είναι καιρός να κοιτάξουμε τα του οίκου μας προκειμένου να σωθούμε;
Ν

 

http://olympia.gr/

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.