Saturday, 24 August , 2019

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια

ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα On Ιούνιος - 27 - 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΣΤΗ  ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ «ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΕΡ ΑΛΓΚΕΜΑΪΝΕ ΤΣΑΪΤΟΥΝΓΚ»

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΠΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ

ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ

http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2010/06/image004.jpg 553w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />

ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

(Φωτογραφία συνάντησης Γκρούεφσκι – Γιώργου στις Βρυξέλλες, 17 Ιουνίου 2010)

ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ «ΕΘΝΟΤΗΤΑ» ΚΑΙ «ΓΛΩΣΣΑ»

ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» ΜΕ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ» ΓΛΩΣΣΑ, ΑΠΟ ΧΩΡΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑΔΕ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Η ΔΗΘΕΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ» ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ

Η «ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” ΚΑΙ ΤΩΝ “ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ”»,

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο «ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΜΑΚΕΝΤΟΣΚΙ»…

«ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΑΨΕ

ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ…»

Σε πλήρη επιβεβαίωση των πληροφοριών του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, για την από καιρού ελληνική εγκατάλειψη κάθε συζήτησης για τον επακριβή καθορισμό της ζωτικής «Εθνικής Ταυτότητας», δηλαδή της Εθνότητας και της Γλώσσας των Σκοπίων, προβαίνει άθελά του ίσως ο Πρωθυπουργός του τιτοϊκού μορφώματος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Φραγκφούρτερ Αλγκεμάινε Τσάιτουνγκ» (17-6-2010).

Η εγκατάλειψη αυτή έγινε μετά από παρέμβαση του Μάθιου Νίμιτς, ύστερα από σχετικές οδηγίες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που είχε δει ότι εκεί κολλά ουσιαστικά η διαδικασία… Στο πως θα λέγονται Εθνικά και όχι Κρατικά, οι Σκοπιανοί, η Γλώσσα και η Ιστορία τους!

Η ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ

1. ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ»

Στη συνέντευξή του ο Νίκολα Γκρούεφσκι υποστηρίζει ανάμεσα σε άλλα πως οι Έλληνες «διακηρύσσουν ήδη ότι πρόβλημα συνιστά και η εθνική μας ταυτότητα, ειδικά η γλώσσα και η εθνικότητά μας. Εάν δηλαδή ονομασθεί μελλοντικά η χώρα μας π.χ. Βόρεια Μακεδονία ή Νέα Μακεδονία, πρέπει σύμφωνα με τις ελληνικές αξιώσεις να μετονομασθεί η γλώσσα μας βορειομακεδονική ή νεομακεδονική, αλλά και εμείς ως έθνος αντιστοίχως. Είναι όμως πολύ δύσκολο για κάποιον που γεννήθηκε σε αυτή τη χώρα και ήδη ο παππούς του ονομαζόταν Μακεδόνας να του εξηγήσεις ότι στο εξής δεν είναι πια “Μακεδόνας”, αλλά θα πρέπει να αισθάνεται κάπως αλλιώς»…

ΣΗΜΑΣΙΑ

Ο Γκρούεφσκι δείχνει ότι δεν είναι μείζον το Όνομα του Κράτους, αλλά το Όνομα του Έθνους! Η δημιουργία «Έθνους “Μακεδόνων” και εθνικής “Μακεδονικής” ιδεολογίας» από τον Τίτο, αποτέλεσε τη βάση της επίσημης διεκδίκησης του εδάφους της Βόρειας Ελλάδας από το 1944 και μετά. Η δήθεν ύπαρξη «Μακεδονικής Εθνότητας» ήταν η προαπαιτούμενη δικαιολογία για τη δημιουργία-ονοματοδοσία της λεγόμενης Ομόσπονδης Γιουγκοσλαβικής «Δημοκρατίας της “Μακεδονίας”»… Επομένως εδώ, στην «εθνική ταυτότητα» ή στην «επιδιωκόμενη εθνική ταυτότητα» που διδάσκεται και προπαγανδίζεται μέσα στα Σκοπιανικά Σχολεία, στον ψευτο«Μακεδονισμό», βρίσκεται η επικίνδυνη εστία της διεκδίκησης του ελληνικού εδάφους και ο πυρήνας των ελληνικών αντιρρήσεων!

http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2010/06/image006.jpg 553w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />Ιδού ο χάρτης της εκσλαβισμένης – εκσποπιανισμένης Βόρειας Ελλάδας, που περιμένουν  το 2012-2013 να τους

κατοχυρωθεί με νέα Συνθήκη των Βαλκανίων, όπου όλα τα Βαλκανικά Κράτη θα πρέπει «να έχουν διέξοδο σε θάλασσα»

και «να ενσωματώνουν γειτονικές μειονότητές τους», για το καλό της …Ειρήνης…

Το όνομα «Μακεδονία» δεν υπάρχει τυχαία στο γειτονικό κρατίδιο! Είναι η κεραμοσκεπή του αδίστακτου και επικίνδυνου «Μακεδονισμού»! Της καλλιέργειας δηλαδή της δήθεν «Μακεδονικής» Εθνικής Ταυτότητας, που αρχίζει από τον Φίλιππο, τον Αλέξανδρο και τη «Σολούν» (Θεσσαλονίκη)…

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Η μόνη λύση για την ριζική εξουδετέρωση και απασφάλιση του «Μακεδονισμού», είναι η απαίτηση της Ελλάδας να μην υπάρχει το Ελληνικό Όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» με καμμία μορφή μέσα στο Όνομα του Κρατιδίου των Σκοπίων, ώστε να μην έχει το ψευδοΕθνικό Όνομα, αντίκρισμα στο Κρατικό Όνομα! Να μην αποτελέσει το Κρατικό Όνομα στήριγμα και δικαίωση του ανύπαρκτου, τεχνικά κατασκευασμένου και τόσο επικίνδυνου δήθεν «Εθνικού Ονόματος “Μακεδόνας”»!

2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΑΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ

Στην παρατήρηση της γερμανικής εφημερίδας – όπως παραθέτει το σχετικό κείμενο η DW – ότι οι Έλληνες διπλωμάτες υποστηρίζουν πως η Αθήνα απαιτεί μόνον την αλλαγή της ονομασίας, ο Γκρουέφσκι απάντησε: «Τον τελευταίο καιρό έπαψε η ελληνική κυβέρνηση να προβάλλει τέτοιες αξιώσεις, αλλά επιμένουμε πως η λύση στο ζήτημα της ονομασίας πρέπει να περιλαμβάνει και εγγυήσεις»!

ΣΗΜΑΣΙΑ

Όπως έχουμε αποκαλύψει στο παρελθόν, το Εναλλακτικό Αμερικανικό Σχέδιο Eπίλυσης, προέβλεπε απεμπλοκή των διαπραγματεύσεων από τα πεδία ταυτότητας/εθνότητας και γλώσσας και εστίαση σε Συμφωνία μόνο για το Κρατικό Όνομα των Σκοπίων, βάση και της Ενδιάμεσης Συμφωνίας…

Ο κύριος λόγος ήταν πως παρ΄ όλες τις υποχωρήσεις, δεν θα μπορούσε καμμιά Ελληνική Κυβέρνηση να περάσει «μακεδονική εθνότητα και γλώσσα» από την ελληνική κοινή γνώμη, άρα θα έπρεπε να παρακαμφθεί το σημείο αυτό. Έτσι γεννήθηκε η αμερικανική ιδέα της μη αναφοράς στην τελική λύση της Εθνότητας/Ταυτότητας και Γλώσσας των Σκοπιανών, που σημαίνει πως ό,τι δεν απαγορεύεται, επιτρέπεται Δηλαδή και η Αθήνα θα βοηθηθεί να «περάσει» τη Συμφωνία και τα Σκόπια θα μπορούν μεθαύριο, χωρίς φόβο, να ισχυρίζονται ότι κρατικά είναι μεν πολίτες της «Δημοκρατίας της π.χ. Βόρειας Μακεδονίας ή Μακεδονίας του Βαρδάρη», αλλά εθνικά είναι «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» και μιλούν τη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ» γλώσσα!!! Ανεμπόδιστα, ενώ θα έχουν γίνει αυτόματα πλέον μέλη του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.!!! Πρόκειται δηλαδή για ένα Αμερικανικό Σχέδιο Εξαπάτησης!

Για να πέσει δε στάχτη στα μάτια, έχει προβλεφθεί στα Σκοπιανικά Διαβατήρια, στα πεδία Εθνότητα και Γλώσσα, να μην αναγράφεται τίποτα άλλο, παρά στεγνά το νέο Κρατικό Όνομα των Σκοπίων! Για να μπορεί να το παρουσιάσει η Ελλάδα σαν «εθνική επιτυχία»… και να το «περάσει» δήθεν, ενώ ταυτόχρονα μέσα στα Σκοπιανικά Σχολεία και Πανεπιστήμια, δεν θα πάψει ούτε στιγμή η επίσημη κρατική καλλιέργεια του «Μακεδονικού Έθνους και Γλώσσας»! Του επικίνδυνου ψευτο«Μακεδονισμού»!!! Εξαπάτηση δεύτερη!

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει ο ίδιος ο Γκρούεφσκι, τονίζοντας πως  «τον τελευταίο καιρό έπαψε η ελληνική κυβέρνηση να προβάλλει τέτοιες αξιώσεις…»! Δηλαδή η Ελλάδα τελευταία, δεν θέτει καν θέμα Εθνότητας και Γλώσσας, σύμφωνα με το Αμερικανικό Σχέδιο, επειδή έχει προαποφασιστεί να μην καταγράφονται στη Συμφωνία, ώστε να μπορούν να τα χρησιμοποιούν οι Σκοπιανοί στη συνέχεια, πράγμα που θα βαρύνει αποφασιστικά για το Σκοπιανικό «ναι»!

Όμως παρόλα αυτά, ο Γκρούεφσκι διστάζει! Γιατί; Επειδή φοβάται να μην τον μπλοκάρουμε στη συνέχεια τη χρήση του «Μακεδονικός-Μακεδονική»! Γι΄ αυτό είναι χρήσιμες οι προσωπικές επαφές και διαβεβαιώσεις… ώστε να διασκεδασθούν οι φόβοι του Πρωθυπουργού των Σκοπίων… Γι΄ αυτό υπογραμμίζει στη συνέχεια: «…αλλά επιμένουμε πως η λύση στο ζήτημα της ονομασίας πρέπει να περιλαμβάνει και εγγυήσεις»…

Από αυτές τις εγγυήσεις, που δεν μπορεί να είναι παρά Αμερικανικές και Ευρωπαϊκές, εξαρτάται το τελικό «ναι» Γκρούεφσκι και από τίποτε άλλο! Βεβαίως τη λύση θα την πάει σε Δημοψήφισμα όπως λέει παρακάτω, για να μπορεί να εξασφαλίζει όσο το δυνατόν περισσότερα, ώστε να …«περάσει» η λύση από το λαό!

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Η αντιμετώπιση της Συμφωνίας Εθνικής Εξαπάτησης, δεν μπορεί να είναι άλλη, από την άρνηση με κάθε τρόπο υπογραφής και αναγνώρισης της Συμφωνίας, η οποία είναι αντίθετη με την εκπεφρασμένη Δημοκρατική θέληση του Ελληνισμού, που κατοχυρώνει το Σύνταγμα της Ελλάδος! Κάθε περιφρόνηση της πλειοψηφίας είναι στην ουσία Εκτροπή του Πολιτεύματος!

Συλλαλητήρια, διαδηλώσεις στη Βουλή, καταγγελία της Συμφωνίας ως Αντιδημοκρατικής και Αντεθνικής, ακόμη και η δημιουργία «Μακεδονικού Κόμματος» για την προάσπιση της Ελληνικότητας και Μοναδικότητας της Μακεδονίας, καθώς και η πραγματοποίηση Πανεθνικού Ακυρωτικού Δημοψηφίσματος, είναι μερικά μόνο από τα πρώτα «κλασικά» μέτρα αντίδρασης… που θα οδηγήσουν σε βέβαιη και άμεση πτώση μια τέτοια πιθανή Κυβέρνηση «εθνικής μειοδοσίας»…

Η Ιστορία βέβαια έχει πάμπολλα παραδείγματα και δυναμικότερων αντιδράσεων, όπως η δημιουργία της Κυβέρνησης Εθνικής Άμυνας υπό τον Βενιζέλο στη Θεσσαλονίκη, όταν η Αθήνα άρχισε να παραχωρεί αφελώς σε Γερμανο-Βουλγάρους Οχυρά και πόλεις της Μακεδονίας μας! Την ίδια δηλαδή τη Μακεδονία!

Οι Αμερικανοί πάραυτα θεωρούν ότι τώρα είναι η καλύτερη στιγμή, εν μέσω θέρους και καθώς ο λαός είναι εξουθενωμένος οικονομικά και κοινωνικά, για την επιβολή της Συμφωνίας «Νίμιτς»! Βεβαίως λογαριάζουν «αμερικάνικα» και τους έχει διαφύγει ότι με αφορμή τη Μακεδονία μας, θα ξεσπάσει συνολικά ο κόσμος μια και καλή, από τα τόσα που του έχουν φορτώσει και θα έχουν τελικά μπροστά τους το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν!

3. Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ» – «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ/Η» ΥΠΕΡΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ

«Θα πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι αφού δεχθούμε άλλο όνομα για τη χώρας μας οι Έλληνες δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα και για την εθνικότητά μας. Αλλιώς ενδέχεται να μας επιτρέψουν την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με ένα νέο όνομα, αλλά να μπλοκάρουν το άνοιγμα νέων κεφαλαίων στις διαπραγματεύσεις με την αξίωση ότι πρέπει να αλλάξουμε τη γλώσσα και την εθνικότητά μας», υπογραμμίζει στην ίδια συνέντευξη, για άλλη μια φορά ο Γκρούεφσκι.

ΣΗΜΑΣΙΑ

Εδώ ο Γκρούεφσκι δείχνει καθαρά ότι δεν έχει πρόβλημα να αλλάξει το Κρατικό Όνομα, αλλά είναι αμετακίνητος όσον αφορά το Εθνικό Όνομα! Την Εθνικότητα! Την οποία θέλει να εξασφαλίζει σαν «Μακεδονική»! Δεν συζητά πια για Κρατική Ονομασία! Θεωρεί δεδομένο ότι θα αλλάξει! Αλλά δεν θέλει να αλλάξει η Εθνική Ονομασία!

Ο Γκρούεφσκι, όπως και πολλοί Σκοπιανοί, θεωρούν την Κρατική Ονομασία που θα προκύψει «προσωρινή», όπως και η Σημαία, με την έννοια ότι μετά την …ένωση όλων των «Μακεδονιών» και την  …έξοδο στο Αιγαίο, η Κρατική Ονομασία θα αλλάξει και πάλι. Γι΄ αυτό δεν θέλει να πειραχτεί η Εθνική Ονομασία, που θα καθορίσει το μέλλον, τα σύνορα και το τελικό Κρατικό Όνομα, όπως και την δεκαεξάκτινη Σημαία που θα κυματίζει τότε στον … «Λευκό Πύργο»…

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Αφαίρεση πάση θυσία του Ονόματος «Μακεδονία» από το Κρατικό Όνομα των Σκοπίων και συστηματική καταπολέμηση και περιορισμός του ψευτο«Μακεδονισμού», με παράλληλη αξιοποίηση των τουλάχιστον 240.000 Ελλήνων των Σκοπίων, απόκτηση Σκοπιανικών ΜΜΕ, δημιουργία φιλελληνικού ρεύματος και προώθηση φιλελληνικών δυνάμεων στη γείτονα! Κάθε άλλη λύση αποτελεί Εθνική Εξαπάτηση!

4. ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ

Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Ο Γκρούεφσκι τονίζει τέλος, ότι προτιμά «μια λύση-πακέτο που θα περιλαμβάνει όλα τα προβληματικά σημεία. Διότι το πρόβλημα πηγάζει μάλλον από την εθνική μας ταυτότητα παρά από την ονομασία. Όταν οι Έλληνες λένε ότι δεν πρόκειται για την εθνική μας ταυτότητα, αλλά για την ονομασία, ψεύδονται. Γι’ αυτό πρέπει να βρούμε μια λύση που θα αφήνει άθικτη την ταυτότητά μας, θα είναι αποδεκτή από τις δύο χώρες και επιπλέον θα πρέπει να γίνει αποδεκτή με δημοψήφισμα στη “Μακεδονία”»!

ΣΗΜΑΣΙΑ
Ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων υπογραμμίζει και πάλι πόση σημασία δίνει στην Εθνικότητα και όχι στην Κρατική Ονομασία και περιγράφει μια λύση που ναι μεν θα τροποποιεί μερικώς την Κρατική Ονομασία, αλλά θα αφήνει άθικτη την Εθνική!

Ποια θα είναι μια τέτοια λύση, διπλά απαράδεκτη για την  Ελλάδα; Μια λύση- έγκλημα με Κρατική Ονομασία που να περιέχει τον όρο «Μακεδονία» όπως «Μακεδονία του Βαρδάρη ή Μακεδονία-Σκόπια ή Βόρεια ή Νέα Μακεδονία», αλλά θα αφήνει ανέγγιχτη την Εθνική Ονομασία/εθνικότητα/ταυτότητα, όπως προβλέπει το Εναλλακτικό Αμερικανικό Σχέδιο (μη αναφορά Εθνικότητας/Γλώσσας).

Τα πράγματα αυτή τη στιγμή είναι σε αυτό ακριβώς το σημείο: υπάρχει συμφωνία για την Κρατική Ονομασία, αλλά ο Γκρούεφσκι θέλει να κατοχυρώνεται και η Εθνική Ονομασία με ρητή αναφορά της Εθνικότητας και Γλώσσας σαν «Μακεδονικής», ενώ οι Αμερικανοί του λένε πως δεν θα περάσει τέτοιος χοντρός κόμπος από την Ελλάδα, γι΄ αυτό προτείνουν να μην αναφέρεται καθόλου στη Συμφωνία η Εθνότητα και Γλώσσα, άρα θα είναι ελεύθερος να τα χρησιμοποιεί μετά, αφού και η Αθήνα υποχώρησε και δεν τα θέτει, με την προϋπόθεση στα Κρατικά Διαβατήρια, στα πεδία Εθνότητα και Γλώσσα να αναγράφεται απλά και ξερά η νέα Κρατική Ονομασία!

Όποια και να είναι πάντως η εξέλιξη, είτε έτσι είτε αλλιώς, θα είναι αρνητική και απαράδεκτη για την Ελλάδα, υποθηκεύοντας το ιερό και ένδοξο έδαφός της και οφείλουμε να τη σταματήσουμε!

Εκτός και εάν η ελληνική φλέβα του Νικολάου Γκρούγιου (Γκρούεφσκι) τον κάνει και πάλι να αρνηθεί μια τέτοια Συμφωνία, διασώζοντας την …τιμή της Ελλάδος…

http://www.noiazomai.net/exapatisi.html


1 Σχόλιο

  1. OGEROSTOUMORIA έγραψε,

    Ακόμα μετά από τόσα χρόνια δεν βάλαμε μυαλό .Ξυπνάτε Έλληνες ξυπνάτε……………………………… Από την εποχή του Τίτο τότε που δημιουργούσε αυτό το εξάμβλωμα με την βοήθεια τω ν Άγγλων ΔΕΝ αντιδράσαμε όπως έπρεπε γιατί οι πολιτική μας ήταν να είμαστε με τους δυτικούς . Όταν κατέρρευσε η Γιουγκοσλαβία πάλι είχαμε πουλημένους πολιτικούς άλλα και ο λαός που ήτανε ?? Όταν κάναμε εμπάρκο εμείς δεν είμασταν που μεταφέραμε πετρέλαιο και άλλα είδη μέσω της Βουλγαρίας στα Σκόπια ? Εμείς δεν υπογράψαμε να μπουν τα Σκόπια στον ΟΗΕ ωσ πρώην Δημοκρατία της Μακεδονίας!!!!!!!!!!!!! Και τώρα ρίχνουμε κροκοδείλια δάκρυα Αχ Έλληνες ξυπνάτε.

    Σχολιάστηκε: Ιούνιος 27th, 2010 at 2:33 μμ

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.