Saturday, 24 August , 2019

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια


Όλ’ οι χορτάτοι έτσι χολιάζουν
Και οι σπουδαίες κοιλιές ναρκώνουν από φούσκωση,
Το παχνί τους τουμπάρισε,
Ανησυχία βασιλεύει στο σάπιο χοιροστάσιό τους.
(Α.Μπλοκ, «Οι χορτάτοι»)

Χάνουμε την ψυχραιμία μας από κάποιους «παιδαγωγούς», φροντισμένα καλλιεργημένους, αλλά ολότελα στείρους, που ενώ ο κόσμος πυρπολείται και οι λαοί βογκούν, αυτοί μένουν πεισματικά σιωπηλοί και αποκτούν λαλιά μόνο όταν θίγονται τα άγια των αγίων της εξουσίας τους.

Χάνουμε την ψυχραιμία και γινόμαστε ιδιαίτερα αιχμηροί με κάποιους δεσποτάδες της Νέας Τάξης που κάνουν ότι δεν βλέπουν το τι γίνεται γύρω τους, ούτε τα εγκλήματα που συντελούνται εναντίον του λαού, αλλά και της Ορθοδοξίας (πού τόσο κόπτονται, δήθεν, γι’ αυτήν), οι οποίοι ξαφνικά αποκτούν και όραση και μηλιά και ακοή όταν ο κόσμος αρχίζει να αντιλαμβάνεται το θλιβερό τους ρόλο και ιδιαίτερα όταν κάποιοι αγωνιστές κληρικοί θέτουν κάποια ΜΕΓΑΛΑ και ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ της εποχής μας.

ΟΤΑΝ ο δεσποτικός «θρόνος» των διαχειριστών της Ορθοδοξίας αρχίζει να κλονίζεται, βγαίνουν οι δεσποτάδες να μας κάνουν παιδαγωγική κατήχηση και να μας επαναφέρουν στην τάξη, την Τάξη της Νέας Τάξης, ξερνώντας όλη την αναδρομική τους ηλιθιότητα.
Πήρε, λοιπόν, την στραταρχική ράβδο της δεσποτικής κατήχησης ο Ιγνάτιος Δημητριάδος για να στιγματίσει εμμέσως, πλην σαφώς, τον αγώνα ενάντια στον οργουελικό εφιάλτη του ηλεκτρονικού φακελώματος (Κάρτα του Πολίτη) και ιδιαίτερα την αγωνιστική πρωτοβουλία των κληρικών.

Και μόνο το γεγονός ότι χρειάστηκε να «επέμβει» ο Δημητριάδος, η γνωστή δεσποτική γκριμάτσα, αλλά και ηχώ της Νέας Εποχής, λέει πολλά.

Όταν αρχίσει να «γαυγίζει» ο Ιγνάτιος, ο εκκολαπτόμενος νεοταξικός Αρχιεπίσκοπος, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι η πρωτοβουλία του π. Σαράντου και των άλλων αγωνιστών κληρικών έχει σπείρει τον πανικό στους νεοταξικούς μηχανισμούς της εκκλησιαστικής ιεραρχίας…

Πρέπει πράγματι οι γραφειοκράτες διαχειριστές της Ορθόδοξης Εκκλησίας να βρίσκονται σε νευρικό παροξυσμό από τις αγωνιστικές ζυμώσεις και αντιστασιακές πρωτοβουλίες στο εσωτερικό της Εκκλησίας: Πρωτοβουλίες ενάντια στον οικουμενισμό και στις «συναλλαγές» με το Βατικανό, πρωτοβουλίες ενάντια στην «Κάρτα του Πολίτη», πρωτοβουλίες ενάντια στον οδοστρωτήρα της Νέας Τάξης…

Ο νεοταξικός, λοιπόν, δεσπότης απεφάνθη δεσποτικά ότι όλες αυτές οι πρωτοβουλίες που προκαλούν τριγμούς στο δεσποτικό ιερατείο της Νέας Εποχής οφείλονται στην … «παραπληροφόρηση»!!!

«Θεωρώ ότι οι αντιδράσεις προέρχονται από παραπληροφόρηση για την «Ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη».

Απαστράπτει η αναδρομική δεσποτική φαυλοηλιθιότητα.

Τα εγκλήματα κατά της ελληνικής κοινωνίας έχουν πάρει εφιαλτικές διαστάσεις, ζούμε υπό κατοχή και αποσαθρώνονται όλες οι κοινωνικές και εθνικές αρθρώσεις της χώρας μας, ο ελληνικός λαός δολοφονείται αγρίως και καθημερινά, η Ορθόδοξη Εκκλησία βρίσκεται στο στόχαστρο της Νέας Τάξης και προωθείται η διάλυσή της από εσωτερικές και εξωτερικές δυνάμεις, τα πάντα κατεδαφίζονται ΚΑΙ οι ΣΙΩΠΗΛΟΙ για όλα αυτά τα εγκλήματα δεσποτάδες, οι οποίοι δολοπλοκούν για το ποιος θα είναι ο επόμενος στον ιερατικό θρόνο, έχουν το θράσος να στιγματίζουν την αντίσταση στα εγκλήματα σαν προϊόν παραπληροφόρησης.

Αυτοί που ασχολούνται μόνο με τις ίντριγκες και τις δημόσιες σχέσεις, με τα κοσμικά μεγαλεία και δεν ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ το ποίμνιό τους για ΤΙΠΟΤΑ, στιγματίζουν την ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ των αγωνιστών κληρικών σαν προϊόν ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ!!!

Πρέπει να είσαι πολύ φαύλος και ταυτόχρονα ηλίθιος για να ξεστομίζεις τέτοιες βαρύγδουπες σοφιστείες και ανοησίες…

Πρέπει να έχεις ενσωματωθεί μέχρι το λαιμό στο νεοταξικό καθεστώς της αχρειότητας για να αντιγράφεις τις ίδιες συνταγές των πωρωμένων της εξουσίας.

ΤΑ ίδια «επιχειρήματα» εναντίον των αγωνιστικών αντιστάσεων και την ίδια καρατόμηση των εννοιών και των λέξεων κάνουν και τα καθεστωτικά ιερατεία της προπαγάνδας (ΜΜΕ), οι δωσίλογοι κάθε κοπής και χρώματος και ιδιαίτερα τα ανδρείκελα της κυβέρνησης με πρώτον τον κατοχικό μας πρωθυπουργό.

Ο Ιγνάτιος τα αντιγράφει επακριβώς, αποδεικνύοντας το πόσο πιστό τέκνο είναι της νεοταξικής αυθάδειας…

Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ που δεν έχει βγάλει άχνα για τα θηριώδη εγκλήματα της Νέας Τάξης, για τις πολυεδρικές επιθέσεις που δέχεται η Ορθοδοξία (που δεν πληροφορεί σε ΤΙΠΟΤΑ), που φιλοτεχνεί το κοσμικό του πρόσωπο και το διαφημιστικό πορτρέτο τού νέου δεσποτικού δωσιλογισμού, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ τους αγωνιστές κληρικούς και όλους εμάς τους άλλους για θύματα παραπληροφόρησης…

Θα ήταν πιο σοφό να ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ο ίδιος (αν και ξέρει γιατί εκτελεί διατεταγμένα το ρόλο του) ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΩΠΑ, όπως σιωπά για τα μεγάλα εγκλήματα που συντελούνται…

Αρκετά οι κατηχήσεις από τα φερέφωνα της Νέας Τάξης…
Εκτενή ρεπορτάζ σχετικά με τις αντιδράσεις για την Κάρτα του Πολίτη διαβάστε στο Κλασσικοπερίπτωση:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/09/blog-post_7517.html

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/09/blog-post_6007.html

Σχετικά κείμενα διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4940

http://resaltomag.blogspot.com/2010/09/blog-post_3992.html

YouTube Preview Image

Comments are closed.

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.