Friday, 10 July , 2020

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια

http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2010/10/co2-150x150.jpg 150w, http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2010/10/co2.jpg 319w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />
Εδώ και αρκετά χρόνια, η προσεκτική έρευνα και μελέτη των δεδομένων κάνει ολοένα και εμφανέστερο το γεγονός, πως η κλιματική αλλαγή αποτελεί αγαπημένο μέσο επιβολής πολιτικών σχεδίων, που ομολογουμένως καμία σχέση δεν έχουν με τις πραγματικές ανάγκες της ανθρωπότητας ή του πλανήτη.
Γίνεται εμφανές το γεγονός, πως η επιστήμη σε καμία περίπτωση δεν συμβαδίζει με την ευρέως διαδεδομένη άποψη περί ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης και κλιματικής καταστροφολογίας. Αυτοί οι μύθοι φαίνεται πως δημιουργήθηκαν και διαδίδονται, ώστε να εξυπηρετήσουν την προώθηση πολιτικών προγραμμάτων, που στόχο τους έχουν τον οικονομικό έλεγχο και τη χειραγώγηση των πληθυσμών.
Βασικό ρόλο στην ενορχήστρωση και την προώθηση των κλιματολογικών μύθων παίζει το γνωστό διακυβερνητικό όργανο IPCC των Ηνωμένων Εθνών που ασχολείται με το κλίμα, το οποίο «ενημερώνει» και συντονίζει σε παγκόσμιο επίπεδο φορείς και κυβερνήσεις. Το πρόβλημα με το IPCC είναι πως δεν διέπεται από επιστημονική αλήθεια, αλλά προωθεί μία συγκεκριμένη, αυθαίρετη, «επιστημονικοφανή», πολιτική ατζέντα. Μοναδικός στόχος είναι να πειστεί η ανθρωπότητα πως κινδυνεύει από την ανθρωπογενή υπερθέρμανση και να δεχτεί ως «απαραίτητες» τις θυσίες που έχουν αποφασιστεί.
Έχει ενδιαφέρον ότι οι απόψεις του IPCC για το κλίμα, είναι οι μόνες που εμφανίζονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία με τη σειρά τους δημιουργούν τη λεγόμενη «κοινή γνώμη»…
ΨΥΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ!
Και η κατάσταση θα ήταν πραγματικά απελπιστική αν τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι επιστήμονες (που επιμελώς μένουν εκτός της κατεστημένης ενημερωτικής «γραμμής» των μέσων ενημέρωσης) δεν αποδείκνυαν ότι η διαδεδομένη ιδέα της υπερθέρμανσης του πλανήτη με υπαίτιο τον άνθρωπο, είναι όχι μόνο αβάσιμη, αλλά και πιθανότατα εντελώς ψευδής.

ΦΡΙΜΑΝ ΝΤΑΪΣΟΝ


Απλά μαθήματα ορολογίας

Ο βρετανοαμερικανός θεωρητικός φυσικός και μαθηματικός Φρίμαν Ντάισον (γενν. 1923) υποστηρίζει ότι ο όρος «υπερθέρμανση του πλανήτη» (global warming) είναι λανθασμένος και αυτό διότι η αύξηση της θερμοκρασίας εξαιτίας των εκπομπών των αερίων του θερμοκηπίου δεν είναι ίδια σε όλη τη Γη. Ο κ. Ντάισον, αν και εν μέρει παραδέχεται ότι μπορεί να προκληθεί αύξηση της θερμοκρασίας από ανθρωπογενείς παράγοντες, υποστηρίζει ότι ο θόρυβος είναι «πραγματικά υπερβολικός». Λέει μάλιστα ότι όσοι αγωνίζονται για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής «απλά συμμετέχουν σε έναν αντιπερισπασμό για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα».

ΙΒΑΡ ΓΚΙΑΕΒΕΡ

Απάτη η «νέα θρησκεία»

Ο νορβηγός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Οσλο Ιβάρ Γκιάεβερ (γενν. 1929), ο οποίος τιμήθηκε με το Νομπέλ Φυσικής το 1973, είναι ένας από τους επιφανείς επιστήμονες που υποστηρίζουν ορθά κοφτά ότι οι θεωρίες που έχουν αναπτυχθεί γύρω από το φαινόμενο του θερμοκηπίου και την κλιματική αλλαγή «δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια απάτη».
Σχεδόν από την πρώτη στιγμή που ετέθη το πρόβλημα δηλώνει σκεπτικιστής καταγγέλλοντας χαρακτηριστικά ότι «η παγκόσμια άνοδος της θερμοκρασίας έχει γίνει η νέα θρησκεία».

.

.
ΝΤΙΚ ΤΣΕΝΙ

Εις το όνομα των βιομηχάνων
Ο πρώην αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντικ Τσένι (γενν. 1941) παραδέχεται ότι έχει καταγραφεί αύξηση της μέσης θερμοκρασίας, ωστόσο ισχυρίζεται ότι η επιστημονική κοινότητα δεν μπορεί να γνωρίζει ακόμη αν προκαλείται από ανθρώπινες δραστηριότητες ή αν αποτελεί απλά μια φυσική διαδικασία. Το 1998, επί προεδρίας Μπιλ Κλίντον, ο κ. Τσένι, τότε πρόεδρος της εταιρείας Ηulliburton, είχε στείλει επιστολή στην αμερικανική κυβέρνηση καταδικάζοντας ως «πολύ ελαστική» τη στάση της ως προς το Πρωτόκολλο του Κιότο. Τόνιζε ότι τα μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος θα έχουν σοβαρές οικονομικές συνέπειες για τις αμερικανικές βιομηχανίες.

Μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις επιστημόνων από τη NASA και το CERN τον Απρίλιο που μας πέρασε, η ανθρωπότητα οφείλει στο άμεσο μέλλον να κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες, ενόψει μιας επερχόμενης κλιματολογικής… ψύξης!
Οι κλιματολογικές έρευνες εστιάζουν πλέον στην πραγματικότητα: οι κλιματικές αλλαγές δεν είναι αποτέλεσμα ανθρώπινης δράσης, αλλά οφείλονται στις κοσμικές-γαλαξιακές ακτινοβολίες, οι οποίες επηρεάζουν τον ήλιο και ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα. Η αδράνεια του ήλιου, την οποία παρακολουθούν στενά οι επιστήμονες τα τελευταία δύο χρόνια, φαίνεται να είναι αποτέλεσμα της θέσης που έχει λάβει το ηλιακό μας σύστημα μέσα στο γαλαξία και των κοσμικών ακτινοβολιών στις οποίες πλέον υπόκειται, Η ξηρασία, οι απότομες ψυχρές νεροποντές, η ερημοποίηση και οι εντονότεροι χειμώνες είναι ορατά σημάδια εισόδου του πλανήτη μας σε μία ψυχρότερη και όχι θερμότερη εποχή, όπως γενικά υποστηρίζεται.
Παράλληλα, η έλλειψη ηλιακού ανέμου επιτρέπει τον άμεσο βομβαρδισμό της Γης και της ατμόσφαιρας του πλανήτη μας με κοσμικές ακτινοβολίες, οι οποίες όχι μόνο επηρεάζουν το κλίμα, αλλά επενεργούν στα εσωτερικά στρώματα και το μάγμα της Γης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας, που μπορεί να επιφέρει έναν ξαφνικό ηφαιστειακό χειμώνα, με ολέθρια αποτελέσματα για την πλήρως ανέτοι¬μη να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο ανθρωπότητα…
ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
Πρόσφατα είχαμε για πρώτη φορά έντονες φωνές διαμαρτυρίας στο Ευρωκοινοβούλιο, από ευρωβουλευτές που τόνισαν ακριβώς την παράλογη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης να υποστηρίζει μέτρα κλιματικής προστασίας ενάντια σε μια «υπερθέρμανση», η οποία δεν υφίσταται…
Η Συνθήκη του Κιότο κατάφερε μέχρι στιγμής να εμπορευματοποιήσει το CΟ2 και να δημιουργήσει ένα παράλογο χρηματιστήριο ρύπων, από το οποίο επωφελούνται με εκατομμύρια κέρδη οι πρωτεργάτες της κλιματολογικής προπαγάνδας, όπως ο Αλ Γκορ και οι συνεργάτες των εταιριών του.
Το όφελος για το περιβάλλον ποτέ δεν ήρθε, αλλά όλες οι χώρες που υπέγραψαν τη συνθήκη του Κιότο αιμορραγούν ήδη οικονομικά, κάτω από το βάρος του ελέγχου και των προστίμων που υφίστανται. Παράλληλα, η «πράσινη ανάπτυξη» (γκρίζα στην πραγματικότητα) κερδίζει έδαφος ως δήθεν μοναδική λύση – «λύση» για την παγκόσμια καπιταλιστική οικονομία βέβαια.
Συμπαραστάτες τούτων των σχεδιασμών είναι μεγάλες οργανώσεις, όπως η WWF και η Greenpeace. Αυθαίρετα, διοχετεύουν το υγιές ενδιαφέρον των πολιτών για την οικολογία στο κυνήγι ενός αόρατου και ανύπαρκτου μπαμπούλα που ακούει στο όνομα CO2, ενώ η πραγματική μόλυνση συνεχίζει ακάθεκτα να μολύνει τον αέρα και τις υδάτινες περιοχές του πλανήτη…
Με την κατάλληλη παραπληροφόρηση, επί σειρά ετών κατάφεραν να περάσουν στο ευρύ κοινό μία άποψη, η οποία βρίσκεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τις επιστημονικές αλήθειες, οι οποίες είναι:
• Η ατμόσφαιρα περιέχει μόλις 0,03% CO2, το οποίο παίζει ένα υποδεέστερο ρόλο στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Το 60% του φαινομένου οφείλεται στους υδρατμούς (ωκεανοί).
– Μόνο ένα μηδαμινό ποσοστό CO2 παράγεται από τις ανθρώπινες δραστηριότητες και την τεχνολογία. Το μεγαλύτερο μέρος παράγεται από τα φυτά.
• Η αιτία και το αποτέλεσμα παρουσιάζονται αντεστραμμένα: Η παγκόσμια άνοδος της θερμοκρασίας προκαλεί αύξηση του CO2, επειδή ακριβώς το θερμότερο κλίμα ευνοεί την αύξηση της χλωρίδας.
Στην ιστορία της Γης υπήρξαν πολλές και πολύ ισχυρότερες κλιματικές αλλαγές, που οφείλονταν σε διάφορους παράγοντες, όπως οι κυκλικοί ρυθμοί της δραστηριότητας του ήλιου, η ηφαιστειακή δραστηριότητα και κατά μικρό ποσοστό το ίδιο το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ TOY C02
Στην πραγματικότητα οι επιδράσεις του C02 στο σώμα και την ψυχοσύνθεση μας είναι Θετικές. Η υψηλή περιεκτικότητα του αέρα σε C02 μειώνει το ΡΗ του αίματος, πράγμα που οδηγεί στην απελευθέρωση ιόντων ασβεστίου και έχει σαν αποτέλεσμα τη χαλάρωση των μυών. Σε αντιδιαστολή με το C02, η υπέρ οξυγόνωση, που συχνά επέρχεται με την υπερβολική εισπνοή οξυγόνου, οδηγεί σε κράμπες, σύσπαση των μυών, συμπτώματα στρες και φοβικές καταστάσεις. Όλα, όμως, εξαφανίζονται εάν για μερικά λεπτά εισπνεύσουμε τον ίδιο τον αέρα που βγαίνει από τα πνευμόνια μας -με αυξημένο ποσοστό C02- βάζοντας μπροστά στο στόμα και τη μύτη μας μία σακούλα. Οι θετικές δράσεις και η μεγάλη σημασία της αναπνοής δεν αποτελούν τυχαία βασικό μέρος διάφορων τεχνικών χαλάρωσης και διαλογισμού…
Ουσιαστικά, πολλές ιατρικές και διαιτολογικές έρευνες εφιστούν την προσοχή μας στο θέμα της οξύτητας του αίματος και βεβαιώνουν πως η διατήρηση του ΡΗ του αίματος μας σε αλκαλικά επίπεδα είναι βασικός παράγοντας υγείας.
Το αίμα μας πρέπει να είναι αλκαλικό και όχι όξινο, αφού το όξινο περιβάλλον είναι ένδειξη σήψης και δίνει το σήμα έναρξης «αποσύνθεσης» του σώματος εκ των έσω. Ακόμη πιο φανερή γίνεται η σχέση του C02 με την υγεία μας, από τις έρευνες και τα συμπεράσματα του ρώσου γιατρού Dr. Konstantin Buteyko. Ο Buteyko ανακάλυψε πως τα χαμηλά ποσοστά CO2 στο αίμα προκαλούν άσθμα και αλλεργίες, ενώ χωρίς διοξείδιο του άνθρακα στο σώμα, ο άνθρωπος πεθαίνει. Επί δεκαετίες, ο Dr. Buteyko μελέτησε τη σχέση των επιπέδων CO2 στο αίμα με την αναπνευστική λειτουργία. Τελικά, κατάφερε να θεραπεύσει χιλιάδες ασθενείς με άσθμα και αλλεργίες, αϋπνίες, νυχτερινή άπνοια, δίχως φάρμακα, μαθαίνοντας τους απλώς να αναπνέουν σωστά, Στις έρευνες του μάλιστα διαπίστωσε πως το χαμηλό επίπεδο CO2 στο αίμα είναι αυτό που δίνει εντολή στον εγκέφαλο να αναπνεύσουμε ξανά! Το 1904 ο Δανός φυσιολόγος Christian Bohr περιέγραψε αυτό που είναι σήμερα γνωστό ως «Bohr effect». Με απλά λόγια, το CO2 είναι υπεύθυνο για την απελευθέρωση του οξυγόνου από την αιμοσφαιρίνη στους ιστούς του σώματος. Αν δεν υπάρχει αρκετό CO2 στο αίμα, τα κύτταρα βιώνουν ένα αίσθημα λιμόκτονιας από έλλειψη οξυγόνου. Για να υπάρχει αρκετό CO2 στο αίμα πρέπει να υπάρχει επαρκές στους πνεύμονες. Διαφορετικά, προκαλείται φλεγμονή στους βρόγχους, με στόχο να μειωθεί η απώλεια CO2 κατά τη διάρκεια των εκπνοών. Μια συγκέντρωση έως και 6,5% CO2 στους πνεύμονες είναι υγιής. Λιγότερο από 4% είναι απειλή για τη ζωή. Να σημειωθεί ότι τα ποσοστά αυτά είναι σημαντικά υψηλότερα από το ποσό του CO2 στην ατμόσφαιρα…

Ο πίνακας Buteyko, όπου αποδεικνύεται ότι όσο περισσότερο CO2 στους πνεύμονες, τόσο περισσότερη είναι και η ανοχή του σώματος στο διοξείδιο και συνεπώς υπάρχει μικρότερη πιθανότητα να αναπτυχθεί κάποια ασθένεια στο μέλλον.

http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2010/10/Profbuteyko.jpg 250w" sizes="(max-width: 242px) 100vw, 242px" />

¦ Ο Dr. Konstantin Buteyko.

(Το ασβέστιο είναι το πιο κοινό μεταλλικό στοιχείο στο ανθρώπινο σώμα. Περίπου το 99% του ασβεστίου στο σώμα βρίσκεται στα κόκκαλα και τα δόντια, ενώ το άλλο 1% βρίσκεται στο αίμα και τους μαλακούς ιστούς. Τα επίπεδα ασβεστίου στο αίμα και το υγρό που περιβάλλει τα κύτταρα πρέπει να διατηρηθούν μέσα σε ένα πολύ μικρό εύρος συγκέντρωσης για την ομαλή φυσιολογική λειτουργία. Οι επαρκείς προσλήψεις του ασβεστίου είναι σημαντικός καθοριστικός παράγοντας της υγείας των οστών και του κινδύνου κατάγματος ή οστεοπόρωσης. Οι φυσιολογικές λειτουργίες του ασβεστίου είναι τόσο ζωτικής σημασίας στην επιβίωση που το σώμα μειώνει τα μεταλλικά άλατα από το οστό για να διατηρήσει κανονικά τα επίπεδα ασβεστίου στο αίμα όταν η πρόσληψη ασβεστίου είναι ανεπαρκής. Κατά συνέπεια, το επαρκές ασβέστιο στη διατροφή είναι ένας κρίσιμος παράγοντας στη διατήρηση ενός υγιούς σκελετού)

ΜΕΣΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ

Βλέπουμε λοιπόν ότι έχει επικρατήσει η εντελώς εσφαλμένη ένταξη του CO2 στους αέριους ρύπους και κανείς δεν αναφέρει τη ζωτική σημασία του για την υγεία και την επιβίωση μας. Πώς μπορεί αυτό το φυσικό αέριο, το οποίο είναι απολύτως απαραίτητο για την υγεία και την ευημερία των οργάνων μας, να θεωρείται ρύπος; Θα μπορούσαμε όλοι μας να απολαμβάνουμε μια καλύτερης ποιότητας ζωής, με λιγότερο φόβο, λιγότερο άγχος και πόνο, εάν μας επέτρεπαν απλά να αναπνεύσουμε λίγο παραπάνω CO2. Ο φόβος είναι γνωστό πως μετατρέπει τον άνθρωπο σε εύκολη προς χειραγώγηση λεία. Όπως φαίνεται, η επικρατούσα περιβαλλοντική πολιτική θέλει να μας οδηγήσει στο φόβο, αφού ακόμη και η υπηρεσία περιβάλλοντος των ΗΠΑ (ΕΡΑ) δήλωσε πρόσφατα πως η αύξηση του CO2 στην ατμόσφαιρα είναι «βλαβερή για την υγεία», στηριζόμενη όχι σε κάποια ιατρική έρευνα, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά στο μύθο περί καταστροφικής αύξησης της θερμοκρασίας.
Η κλιματική αλλαγή ήδη συντελείται και προφανώς δεν εξαρτάται από τον άνθρωπο, αλλά από κοσμικές — συμπαντικές διαδικασίες. Όποιες και να είναι οι αλλαγές, θερμότερες ή ψυχρότερες, θα πρέπει να ζήσουμε με τις συνέπειες τους και να προσαρμοστούμε στα δεδομένα τους.
Για το άμεσο μέλλον οι επιστήμονες προβλέπουν επιδείνωση του κλίματος και πτώση της θερμοκρασίας, όμως αργά ή γρήγορα θα ξανά έρθει μια πραγματικά θερμότερη εποχή και ίσως το διοξείδιο του άνθρακα να φτάσει τότε στο 5% στην ατμόσφαιρα… Αυτή τη στιγμή, όπως όλα δείχνουν, βρισκόμαστε σε μία δύσκολη μεταβατική περίοδο, όπου ο πλανήτης μας και ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα θα υποστεί τις συνέπειες των κοσμικών ενεργειών που δρουν σε αυτή τη γωνιά του γαλαξία μας. Η προσαρμογή σίγουρα δεν θα είναι εύκολη, αλλά σταδιακά βγαίνουμε από μία παγετώδη εποχή «καταστροφής και κρίσης», μολονότι θα χρειαστεί να περάσουμε πρώτα από μία ακόμη πιο δύσκολη περίοδο κλιματικών και γεωλογικών ανακατατάξεων. Το κύμα συνειδησιακής αφύπνισης, που ήδη λαμβάνει χώρα και παρατηρείται, δεν είναι άσχετο με τις κοσμικές και κλιματικές αλλαγές στο ηλιακό μας σύστημα και τον πλανήτη μας. Κάποιοι, όμως, φαίνεται πως προφανώς δεν επιθυμούν μια τέτοια εξέλιξη.
Αξίζει να θυμηθούμε πως τις τελευταίες δεκαετίες, παράλληλα με τις κλιματικές αλλαγές, παρατηρείται μία σταθερή τάση αύξησης της συχνότητας Schumann της Γης, η οποία είναι γνωστό πως προκαλεί μια κατάσταση αυξημένης εγρήγορσης στην ανθρώπινη συνείδηση. Παράλληλα, η μείωση του μαγνητικού πεδίου της Γης κάνει τον άνθρωπο πιο ευέλικτο και πιο δεκτικό στις αλλαγές. Υπό αυτό το πρίσμα, τα επιστημονικά δεδομένα παρέχουν τις αποδείξεις πως η ανθρωπότητα κινείται προς μία νέα εποχή, όπου τα αυξημένα ποσοστά CO2 θα συμβάλλουν στο να υπάρχει λιγότερο άγχος και φοβίες, ενώ η αύξηση της συχνότητας Schumann θα βοηθήσει στην έξοδο από το συνειδησιακό «λήθαργο». Όμως, δεν φαίνεται να αρέσει σε όλους μια τέτοια αλλαγή…

ΑΒΑΤΟΝ ΤΕΥΧΟΣ 96

Comments are closed.

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.