Sunday, 9 August , 2020

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια


Η ιστορία μας έχει  «προσφέρει»  περιόδους ακμής , περιόδους παρακμής. περιόδους στις οποίες ο λαός βρέθηκε υπόδουλος , κάποιες άλλες  που αντισταθήκαμε και κάποιες που  καθήσαμε κάτω απο μπαλκόνια  περιμένοντας  να βγεί  ο … ήλιος απο την μπαλκονόπορτα.
Ήρθαν λοιπόν οι «σπουδαίοι» των  μπαλκονιών , μας κάθησαν στον σβέρκο  και  είναι αλήθεια ότι πολλοί ,ίσως οι περισσότεροι  εξ ημών,  πείσθηκαν ότι  ο σωρός της κοπριάς   τους, αποτελούσε  το ασφαλές υπόβαθρο  πάνω στο οποίο έπρεπε να κτιστεί η μεταπολεμική Ελλάδα.
Δεν θα μπούμε  στην ανάλυση των αιτίων, αυτό μπορεί να αποτελέσει  αντικείμενο κάποιου άλλου κειμένου  που θα θέλαμε να  γραφτεί απο  τις καταθέσεις των δικών σας απόψεων.
Αυτό που μας έχει  προβληματίσει είναι  ότι  τους  τελευταίους ειδικά  μήνες, γίναμε παθητικοί αποδέκτες  μιας  κυβερνητικής ρητορικής    που βασίζεται κυρίως πάνω στην αντιστροφή των εννοιών .Οι λέξεις  έπαψαν να συνθέτουν  λόγο  που θα παράξει  ιδέες, απορίες ,θέσεις και αντιθέσεις.Ένα συνοθύλευμα ,ένας αχταρμάς,  πολιτικών   δήθεν όρων  που πλαισιώνεται απο   συμβατικές  ερμηνευτικές προτάσεις ,δημιουργεί  αυτόν τον «ιδεολογικό» πολτό   που  προσφέρει η κυβέρνηση σαν πνευματική τροφή για να κτιστεί η «νέα Ελλάδα».
Τα δόγματα  της «Νέας Εποχής» και οι ντιρεκτίβες της «Νέας Τάξης Πραγμάτων»,  βρήκαν  επιτέλους τον κατάλληλο  «αρχιερέα»  που θα  επιβάλλει με το ζόρι  στον Ελληνικό λαό να «κοινωνήσει»  καταπίνοντας αμάσητο  αυτό το  δυσώδες λεκτικό  κατασκεύασμα.
Χθες  στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση  στην Βουλή , με τον βαρύγδουπο τίτλο «Εθνικά θέματα»  ακούσαμε τον  πρωθυπουργεύοντα  «αρχιερέα»  να ξεκινά  τον λόγο του  συνδέοντας  την ανάγκη  ύπαρξης μιας «παγκόσμιας διακυβέρνησης», με τον «νέο πατριωτισμό».Αν  αυτούς τους δύο όρους   τους ακούγαμε  για πρώτη φορά και μόνο απο αυτόν τότε   θα λέγαμε   ότι είναι άλλη μια  μπουρδολογία  με την οποία επένδυσε   το «κήρυγμα» ο  εξ απορρήτων  συγγραφέας των λόγων του.
Όμως αυτοί οι δύο όροι, είναι εξ εκείνων που έχει χρησιμοποιήσει  κατά κόρον , τόσο  εντός όσο και εκτός Ελλάδας,  ο  σφετεριστής της εξουσίας  πρωθυπουργός και δεν μπορούμε  να τους  αντιμετωπίζουμε πλέον  σαν  ρητορικά  ευφυολογήματα ή   συνηθισμένες πονηριές  της ξύλινης  πολιτικής γλώσσας.
Γιατί  έχουμε ανάγκη απο μια  «παγκόσμια διακυβέρνηση»  που  δεν είναι τίποτε άλλο παρά η εκδήλωση της  λειτουργίας μιας «παγκόσμιας κυβέρνησης»;
Γιατί  είναι όρος  «επιβίωσης» ο  «νέος πατριωτισμός» , ο οποίος κατά τις παλαιότερες πρωθυπουργικές διευκρινήσεις  δεν  έχει την ανάγκη  «των συμβόλων και της Ιστορίας»;
Τι έκανε λοιπόν ο κ. Παπανδρέου;
Χρησιμοποίησε δύο  νέους όρους  για να παρουσιάσει   σε  μία και μόνο πρόταση   το φρικτό σχέδιο  της «Νέας Τάξης Πραγμάτων»  να επιβάλλει μια παγκόσμια  δικτατορία , η οποία φυσικά για να  είναι  παγκόσμια  πρέπει πρώτα να εξαφανίσει  τα έθνη.
Το κράτος,  ως μια  απο τις βασικές συνιστώσες ενός έθνους , διαλύεται  κάτω απο την ασφυκτική πίεση της  τραπεζοπιστωτικής  εξουσίας,δηλαδή εκείνου του βραχίονα της «Νέας Τάξης Πραγμάτων» που κατασκεύασε  την παγκόσμια  οικονομική φούσκα, την οποία  την  «κατάλληλη» στιγμή  άφησε να σκάσει ,μεταμορφώνοντάς την σε  «παγκόσμια οικονομική κρίση» που σάρωσε και  συνεχίζει να σαρώνει τα πάντα.
Τί απομένει για  να διαλυθεί  ένα  έθνος;
Μα φυσικά  η συναίνεση του λαού   στα σχέδια  της  μεθοδικής  αποδόμησής του.Και επειδή  δεν  μπορεί κανένας δικτάτορας  να σβήσει   με την  μία όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν και ζωοποιούν  την  εθνική  συλλογική συνείδηση ενός λαού , και να  τους  κάνει να πετάξουν στα σκουπίδια  τον πατριωτισμό  τους, τους καλεί  να  δεχτούν έναν άλλο  …πατριωτισμό που θα είναι  «φρέσκος» και μέσω αυτού θα ξεχαστεί το «κακό παρελθόν» για να κτιστεί  ένα ολοκαίνουργιο   και  «ηθικώτερο» μέλλον.
Εδώ είναι και η μεγαλύτερη πονηριά.
Με αυθαίρετο  τρόπο  μεταλλάσσει  την έννοια του πατριωτισμού  συνδέοντας τις  διαχρονικές   αξίες του  με κάθε τι  βρώμικο και διαφθαρμένο   υπήρξε στην διακυβέρνηση   των τελευταίων χρόνων.Λές και οι προηγούμενες κυβερνήσεις , στέλεχος  των οποίων υπήρξε και ο  σημερινός  κήρυκας του «νέου πατριωτισμού» , είχαν   εθνική συνείδηση ή   έστω ψήγματα πατριωτισμού.
Δεν υπάρχει παλιός και νέος πατριωτισμός.Ο πατριωτισμός περιγράφεται με μια λέξη το νόημα της οποίας δεν αλλάζει και δεν θα αλλάξει όσους  επιθετικούς προσδιορισμούς και αν  προσθέσει ο κάθε Παπανδρέου.Όπως δεν αλάζει   η εθνική μας ταυτότητα και συνείδηση όσους λαθρομετάνάστες και να μπασει η νεολαία του ΠΑΣΟΚ ή όποιου άλλου κόμματος  μέσα στον χώρο του πανεπιστημιακού ασύλου.
Αυτό που δεν κατάφεραν  τόσοι  δοσίλογοι και  προδότες του παρελθόντος , θα αφήσουμε  να μας το περάσει  σαν  «νέο πατριωτισμό» ο   πρόεδρος του Πάγκαλου  και δίψυχος  ηγέτης μιας  «χώρας διεφθαρμένων  και τεμπέληδων»;
Ανυπακοή  σε αυτόν  στο σύστημά του και σε κάθε ένα απο τα  αντιφρονούντα δήθεν παπαγαλάκια του  που  έχουν  στηθεί  στις γωνίες  με την απόχη  για να πιάσουν  κάθε  Έλληνα πατριώτη  που φεύγει  τρέχοντας απο αυτή  την νεοεποχήτικη δυσωδία.
Μακρυά λοιπόν απο  μας  τόσο η «νεα προδοσία»  του  εντολοδόχου – στοχαστή  της «Νέας Τάξης Πραγμάτων» όσο και κάθε  μεταμφιεσμένο   τσιράκι  του .Ο εθνομηδενισμός και το ελλαδεμπόριο είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος.
Πιό κάτω  αναδημοσιεύουμε  ένα  παλιότερο κείμενο του Θύμιου Παπανικολάου  το οποίο  φωτίζει τις σκιές  και αποκαλύπτει  την φρίκη που κρύβεται σε αυτές .
«Νέα Ελλάδα»: Η γαλέρα των μαφιών του χρήματος
http://www.resaltomag.gr/

Στην ιστορία της ανθρωπότητας σπάνια συναντάς τέτοιο ρηχό, αλλά αυθάδη κυνισμό σαν αυτόν του ΓΑΠ. Οι μεγαλοστομίες του δεν αποτελούν απλώς το προϊόν της αυτοϊκανοποιημένης ωμότητας ενός ανδρείκελου, ούτε το προϊόν της αυθάδους ανοησίας του, αλλά προμελετημένο στυγνό έγκλημα.

Αποτελούν το προϊόν της πωρωμένης υλοποίησης ενός επεξεργασμένου σχεδίου φρίκης: Τον αφανισμό της Ελλάδας από τον ιστορικό χάρτη της ανθρωπότητας και τη μετατροπή της σε ένα χώρο απλής γεωγραφικής ονομασίας, απονεκρωμένο και αφυδατωμένο από κάθε ιστορική ουσία και ταυτότητα.

Διακήρυξε, λοιπόν, ο ΓΑΠ, με την αναισθησία του «ηλεκτρονικού εγκεφάλου» που εκτελεί εντολές, το νέο μακάβριο απόφθεγμα: «Οικοδομούμε μια άλλη Ελλάδα, μια Ελλάδα νέα».

Αυτά τα είπε στη Νέα Υόρκη στο «Εκόνομικ κλαμπ», δηλαδή σε αυτούς που επεξεργάζονται τα σχέδια εξόντωσης των λαών, τις εντολές των οποίων εκτελεί ο ΓΑΠ…

Συνεπώς, δεν πρέπει να έχουμε την αυταπάτη, ότι το ανδρείκελο, ο πρωθυπουργός μας, δεν γνωρίζει το τι λέει ή ότι λόγω της τραγικής ανοησίας του ξεστομίζει ασυναρτησίες και καρατομεί το νόημα των εννοιών και των λέξεων.

ΟΧΙ. Ο ΓΑΠ ενεργεί συνειδητά. Τα γλωσσικά του ιδιώματα είναι η μορφή της πραγματικότητας που προωθεί και κατασκευάζει. Καρατομεί τις έννοιες γιατί καρατομεί την ελληνική πραγματικότητα. Γελάμε με τις ανοησίες του και έτσι ξεγελιόμαστε.

Οι λεκτικές ανοησίες του είναι οι φόρμες, η διαλεκτική γλωσσική επένδυση, της «Νέας Ελλάδας» που θέλουν να κατασκευάσουν: Γλωσσική επένδυση της αλλοιωμένης Ελλάδας, της ακρωτηριασμένης Ελλάδας, της ισοπεδωμένης και αφανισμένης Ελλάδας.

Αν ήταν «ώριμο» θα άλλαζε και την τυπική ονομασία «Ελλάδα», θα εξαφάνιζε κάθε τι με την λέξη «Ελλάδα».

ΤΩΡΑ δολοφονούν το περιεχόμενο «Ελλάδα», την ιστορική, αγωνιστική, πνευματική και πολιτισμική ΟΥΣΙΑ και ΥΠΟΣΤΑΣΗ της Ελλάδας. Τη συνέχειά της, τις μνήμες της, την ταυτότητά της, τις αγωνιστικές της παραδόσεις, τους κοινωνικούς και πνευματικούς της ιστούς, τις πολιτικές της αρθρώσεις, την οσμή της, το χρώμα της.

ΤΩΡΑ αφυδατώνουν την Ελλάδα από κάθε ουσία, από κάθε χυμό και γεύση, την καθιστούν μια νεκρή, λεκτική έννοια…

Τα ανδρείκελα δολοφονούν τις λέξεις και τις έννοιες γιατί η πολιτική τους είναι η δολοφονία της ιστορικής πραγματικότητας. Τα λεκτικά τους σχήματα αποτυπώνουν απλώς τη «Νέα Ελλάδα» που επιδιώκουν να κατασκευάσουν: Την «Ελλάδα» γαλέρα των μαφιών του χρήματος…

Μέσα σε αυτή τη «γαλέρα» θα βασιλεύει το καθεστώς της γαλέρας, δηλαδή της αιχμαλωσίας, δουλείας, του βούρδουλα και της φρίκης:

α). Δεν θα υπάρχουν εργασιακά δικαιώματα, π.χ. συλλογικές συμβάσεις, σταθερή δουλειά, 8ωρο κ.ο.κ. Αντίθετα θα υπάρχουν μόνο ελαστικές εργασιακές σχέσεις, ατομικές συμβάσεις, ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία, δουλεμπόριο, υψηλή ανεργία.

β). Δεν θα υπάρχει Κοινωνική Ασφάλιση, ασφαλιστικά ταμεία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη …θα υπάρχει δουλειά μέχρι τον τάφο …

Στη «νέα Ελλάδα» νοσοκομειακή και υγειονομική περίθαλψη θα έχει όποιος μπορεί να πληρώσει.

γ). Στη «νέα Ελλάδα» δεν θα υπάρχει δημόσια δωρεάν Παιδεία, δεν θα υπάρχει καν Παιδεία. Τα πανεπιστήμια και τα σχολεία θα είναι παραρτήματα των πολυεθνικών.

δ). Δεν θα υπάρχουν ελεύθερες ακτές, δάση, αρχαιολογικοί χώροι κ.ο.κ.

ε). Στη «νέα Ελλάδα» ο άνθρωπος θα είναι μια ηλεκτρονική κουκίδα, αποκτηνωμένος και αλυσοδεμένος: Στο σώμα, στο μυαλό και στην ψυχή.

Αυτόν τον εφιάλτη μας παρουσιάζει το ανδρείκελο των αφεντικών της «γαλέρας» σαν «νέα Ελλάδα».

Φυσικά οι μαφίες της «γαλέρας», τα ανδρείκελά τους και οι πόρνες τους (ΜΜΕ) λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο: Τον ελληνικό λαό.

Γρήγορα θα διαπιστώσουν ότι ο ελληνικός λαός βυθίζει τις γαλέρες…

ΟΙ λαοί θα βυθίσουν τις γαλέρες της Νέας Τάξης γιατί η ίδια η ζωή, αργά η γρήγορα, θα διεκδικήσει τα δικαιώματά της: Έτσι γινόταν πάντα μέσα στην ανθρώπινη ιστορία, έτσι θα γίνει και τώρα…

Ακόμα όμως και  κάτω απο αυτές  τις συνθήκες οι  λέξεις και τα νοήματά τουςδεν είχαν χάσει το νόημά τους.Κάποιες φορές  ξύπναγαν  και οι «βολεμένοι»  στο άκουσμα  των λέξεων που με σαφήνεια και χωρίς  παρερμηνείες  συνέθεταν  το  μωσαϊκό  της Ιστορίας των Ελλήνων  με τις ταλαιπωρίες  τους τις δυσκολίες τους τους αγώνες τους τα  μαρτύριά τους την προσφορά τους στην δημοκρατία  και τον πολιτισμό.Σε αυτήν την γλώσσα το «ναί» ήταν «ναί» και το  «όχι» ήταν «όχι» .Σε αυτήν την γλώσσα με τις αληθινές λέξεις  ο Χριστός  δεν ήταν  ένας «καλός άνθρωπος»  , ένας  «μεγάλος διδάσκαλος» ή όπως  λένε οι  αποκρυφιστές της «Νέας Εποχής» ένας  «μεγάλος μύστης» .Σε αυτήν την γλώσσα  ο Ιησούς  Χριστός  είναι  ο Υιός του Θεού  και Εκείνος που  με την  Θεία Του Ενανθρώπηση , την Σταυρική Του  θυσία και την Αγία Του Ανάσταση  έδωσε ξανά την ελπίδα  στον άνθρωπο.Τέτοιες λέξεις άκουσαν  απο τον Απόστολο Παύλο οι Έλληνες  και  έκριναν  ότι η αλήθεια δεν είναι  ούτε στην ειδωλολατρεία  του δωδεκαθέου , ούτε στον Ζωροαστρισμό που εκείνη την εποχή είχε  σχεδόν εκτοπίσει την δωδεκαθεϊστική λατρεία, αλλά στην Χριστιανική διαδασκαλία  της οποίας και το σωτηριολογικό περιέχόμενο  αποδέχτηκαν.
Οι λέξεις  της  καινούργιας πίστηςτους δεν  ήταν κίβδηλες και για αυτό δεν έχασαν τηνταυτότητά τους .Οι λέξεις  που μέχρι τότε χρησιμοποιούσαν, παρέμειναν οι ίδιες και δεν άλλλαξαν ούτε νοήματα ούτε χρήσεις και αυτός είναι  ο βασικώτερος λόγος  που ενώ μελέτησαν , έκριναν και αποδέχτηκαν την Χριστιανική πίστη,δενέχασαν την ταυτότητά τους  και τον πτροπαράδοτο προσανατολισμό τους στην Δημοκρατία.
Οι λέξεις απο τότε μέχρι και σήμερα  είχαν ένα  και όχι  δύο τριά ή και τέσσερα νοήματα .Ακόμα και στην ποίηση που η ελευθερία  της  έκφρασης είναι προαπαιτούμενο, οι λέξεις  δεν είχαν  αντίθετο νόημα  απο αυτό  εξ αιτίας του οποίου  δημιουργήθηκαν αλλά  χρησιμοποιούνταν ως αυθεντικά στοιχεία  για την σύνθεση   και την  αποτύπωση   ακόμα και των αντιθέσεων, των αντιφάσεων , των ψυχικών  ή φαντασιακών περιπλανήσεων  του   ποητή – σηματωρού.
Αυτή την αρχέγονη φυσική τάξη των λέξεων  και της εξ αυτών  υγιούς παραγωγής  ιδεών , πολιτισμών, πολιτικών  κλπ, ήρθε να  ανατρέψει  το ολοκληρωτικό σύστημα της «Νέας Τάξης Πραγμάτων»  κατα τα δόγματα  της  κατευθύνουσας κοσμοαντίληψηςτης «Νέας Εποχής».Μόνο με την καλλιέργεια της σύγχυσης και της θόλότητας  θα χαθούν  τα σταθερά σημεία  του καλού και του κακού  και κάθε κριτήριο  προσανατολισμού.Σε ένα τέτοιο περιβάλλον ο «νέος άνθρωπος»  δεν θα είναι οιωνεί επικίνδυνος για το σύστημα της εξουσίας  αφού δεν θα έχει  πλέον την δυαντότητα να κρίνει να προσανατολίζεται καινα επιλέγει, απλά θα ζεί και θα κινείται  ανάλογα με τον κυματισμό  της εξουσίας.Για να συμβεί όμως αυτό,  θα πρέπει  η λέξη να  μην έχει  συνθετική ικανότητα , ναμην μπορεί να κατασκευάσει λόγο ,να μην  εγείρει αντιρρήσεις , θεωρίες , ιδέες.
ένας στείρος και  και κατασκευασμένος  απο την εξουσία  λόγος θα είναι ακ΄νδυνος γιατί δενθα παράγει ιδέες και  θα είναι ο αδιαμφισβήτητος κώδικας επικοινωνίας μεταξύ του  κράτους- εντολέα και του  λαού- εντολοδόχου.
Οι λέξεις  λοιπόν  πρέπει να έχουν πολλαπλά νοήματα  ώστε να καταλήγουν  να αυτοακυρώνονται  όταν  επιχειρήσει κάποιος  περίεργος  να  αντιληφθεί  τι κρύβεται πίσω απο  αυτούς τους  «πολυχρηστικούς» νεολογισμούς .
Ο «νέος πατριωτισμός»  και η ανάγκη για μια «παγκόσμια διακυβέρνηση»  ήταν αυτά στα οποία επικέντρωσε τον λόγο του ο σφετεριστής  της πρωθυπουργίας  πλήνεκλεγμένος κ. Παπανδρέου.Έκανε  τόσες αναφορές στο «νέο πατριωτισμό» μόνο για να πείσει  το ακροατήριο ότι  είναι  ο «μεσσίας» της  πολιτικής  ή αυτός τέλος πάντων που  μπορεί να κτίσει τη «νέα Ελλάδα»;Ασφαλώς και όχι.Τώρα που είναι προς το τέλος της θητείας του ως πρωθυπουργός και είναι έτοιμος να αναλάβει  άλλο πόστο στην «παγκόσμια κυβέρνηση», απλώς  ανακοίνωσε αυτό πυ θέλουμε δεν θέλουμε  θα επιβληθεί
Μέχρι χτές  ήταν η εποχή που η  αντρειωσύνη δεν άντεχε  την κοπριά των  «σπουδαίων» και  φανέρωνε  την αλήθεια  μιλώντας  σε  μια  γλώσσα  όπου η ελευθερία  σήμαινε ζωή  και ο πατριωτισμός την αγάπη για την πατρίδα .

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/01/blog-post_25.html

Comments are closed.

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.