Thursday, 22 August , 2019

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ή ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα On Μάρτιος - 8 - 2011


Διαβάσαμε την προ ημερών ανακοίνωση του Μητροπολίτη Περαιά Σεραφείμ με την οποία εξέφραζε την αντίθεση του για το νομοσχέδιο Καστανίδη που επιχειρεί ούτε λιγο ούτε πολύ να βαφτίσει ρατσιστές μια μερίδα της κοινωνίας και μάλιστα προχωρώντας ακόμα περισσότερο να ποινικοποίηση τις πολιτικές ή άλλες απόψεις τους.
Θα ξεπεράσουμε το γεγονός ότι η ελληνική πολιτεία κανει τα στραβά μάτια εδω και παρα πολλά χρόνια στο αριστερό παρακράτος που με πολιτική κάλυψη εγκληματεί κατα της ελληνικής κοινωνίας αλλά και επεξεργάζεται τρόπους διάλυσης της ίδιας της δημοκρατίας που το προστατεύει.
Και θα σταθούμε στο γεγονός της απάντησης γνωστών δημοσιογράφων (αντι Καστανίδη) που με άρθρα τους στις καθεστωτικές εφημερίδες έσπευσαν να ειρωνευτούν τον Μητροπολίτη και να τον «συνετίσουν».
«Κανείς δεν έχει την απαίτηση από τους Αγίους της εκκλησίας μας να φέρονται ως πραγματικοί Άγιοι. Ανθρωποι και αυτοί όπως όλοι μας έχουν τις αδυναμίες τους. Στην Ελλάδα όμως παρατηρείται η πλήρης αντιστροφή, η άρνηση της ίδιας της ουσίας της χριστιανικής διδασκαλίας. Ιεράρχες αντί να υιοθετούν το μήνυμα της αγάπης κηρύττουν την μισαλλοδοξία και αντί να ενώνουν τον λαό τον διχάζουν.»
Αυτό αναφέρεται σε άρθρο της «ναυαρχιδας» του Πασοκιστάν και μπορούμε άνετα κατα πρώτον να διαπιστώσουμε ότι περα απο το γεγονός ότι οι άθεοι εξ ανάγκης θυμούνται τον χριστιανισμό για να δικαιολογήσουν τις θέσεις τους.
Κατα δευτερον για αυτούς η χριστιανική διαδασκαλία είναι μισή και μονομερής.
Δηλαδή παίρνουν αυτό που θέλουν και το χρησιμοποιούν κατα πως τους βολεύει.
Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η θέση που ουσιαστικά εκφράζεται απο τα παπαγαλάκια πως η εκκλησία κηρύσσει την μισαλλοδοξία και την διχόνοια όταν δεν συμφωνεί μαζί τους και την ενότητα και την αγάπη όταν συμφωνεί.
Μάλλον τα καλά και συμφέροντα θελει να υποδείξει ο αρθρογράφος κάνοντας «χρηστομάθεια» στον Μητροπολίτη αλλά και τους άτυχους αναγνώστες.
Εκεί όμως που φαίνεται ότι δεν ξέρει τι λεει και απλά χρησιμοποιεί όρους για να προωθήσει το «Καστανίδειο» νομοσχέδιο είναι στο παράδειγμα που χρησιμοποιεί που πραγματικά είναι…όλα τα λεφτά.
«……. Γιατί κατ’ εξοχήν στην χριστιανική παράδοση αναφέρεται ότι ο Ιησούς δεν δίστασε να αφήσει την αμαρτωλή Μαγδαληνή να του πλύνει τα πόδια. Βασιλικότερος και του Βασιλέως των… Βασιλέων δηλαδή ο Σεβασμιώτατος…..»
Λοιπόν εμείς δεν είμαστε και οι φανατικότεροι των πιστών το έχουμε ξαναπεί.Ομως απο τα λιγα που ξέρουμε η Μαγδαληνή πρώτον δεν ήταν ομοφυλόφιλη και δευτερον μετανόησε.
Το «Καστανίδειο» νομοσχέδιο μιλά για τους ομοφυλόφιλους και σίγουρα όχι τους….μετανοημένους.Γιατι στην χριστιανική διδασκαλία πάλι απο τα φτωχά που ξέρουμε η συγχώρεση έρχεται στον οποιονδήποτε μετά την μετάνοια.
Και για να το γυρίσουμε και απλά λαϊκά απο που και ως που ο αρθρογράφος ζητά να συγχωρέσει η εκκλησία κάποιον που όχι μονο δεν μετανοεί και συνεχίζει να….ξεπατώνεται αλλά και αρκετοί εξ αυτών προκλητικά δεν ζουν απλά με την ιδιαιτερότητα τους αλλά επιδιώκουν να την διαφημίζουν κιόλας σε καθε ευκαιρία;
Με λίγα λόγια η εκκλησία και όχι μόνο η χριστιανική υπάρχει πέρα απο το χρέος της διδασκαλίας του λόγου του Θεού αλλά και ως θεματοφύλακας των παραδόσεων.
Ακόμα και με τα στραβά της η ελληνική εκκλησία όλα τα χρόνια του Ελληνικού Εθνους αυτό προσπάθησε να κάνει και δεν πρόκειται ελπίζουμε να αλλάξει τώρα δεχόμενη τις μοντέρνες….ανάγκες ορισμένων πισωγλέντιδων που προσβλέπουν όχι μόνο στην αποδοχή τους που θα ήταν κατι απλό αλλά κυρίως στην ισοπέδωση των παραδόσεων στο όνομα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

http://protesilaos.blogspot.com/

Comments are closed.

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.