Monday, 25 May , 2020

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια

Το στίγμα της ιστοσελίδας μας μέσω ενός e-mail

Άρθρο του Συντ. Ομάδα On Μάρτιος - 19 - 2011

http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2011/03/BON-VOYAGE.jpg 500w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />Είναι τόσο ευχάριστο να βλέπεις ότι υπάρχουν ακόμα νέα παιδιά που ενδιαφέρονται και ασχολούνται με την πολιτική εκπέμποντας μια ευγένεια που όμως δεν τα ακούμε όταν κλειδώνουμε τις προτιμήσεις μας σύμφωνα με παλαιωμένες αντιλήψεις αριστεράς και δεξιάς.

Παραθέτω πιο κάτω την συζήτηση μέσω email που δεν θα γινόταν αν   συμπεριφερόμουν σαν τους συναδέρφους Blogger που αρνήθηκαν να αναρτήσουν μια καλή προσπάθεια που κάναν τα παιδιά μόνο και μόνο γιατί αναφέρουν το «Εθνικιστές» στην ανακοίνωσή τους.

Έτσι πιστεύω απαντώ και σε άλλα email που με ρωτούν πως γίνετε να αναρτώ πολιτικά άρθρα από τον ριζοσπάστη μέχρι την ελεύθερη ώρα.

http://news.kozaninet.gr/

—————————————————————————————————————————————————–

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας και την έμπρακτη απόδειξη της πολυφωνίας στην ιστοσελίδα σας. Δυστυχώς, η ιστοσελίδα σας ήταν η μοναδική από τα τοπικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ που ανταποκρίθηκε στην παρουσίαση της δραστηριότητάς μας. Εαν θα σας ενδιέφερε μία δια ζώσης συνάντηση για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα.
Χρήστος από Νέα Πατρίδα

http://www.neapatrida.blogspot.com/

Μην σας στεναχωρεί αυτό, είναι προφανές ότι τα τόσα χρόνια επικράτησης της κακώς εννοούμενης  «δημοκρατικής παράταξης» έχουν παρεξηγηθεί πολλά σε αυτή την χώρα. Είστε ένα κίνημα πού δεν πουλά με την τρέχουσα ωρολόγια,  και δυστυχώς στα καπιταλιστικά κράτη σημασία έχει το κέρδος. Για μένα μετρά αυτό πού κάνετε να το κάνετε από καρδιάς και να το υποστηρίζετε μέχρι τέλους όποιο και αν είναι το τίμημα.
Σέβομαι όλα τα πιστεύω και τις ιδεολογίες και δεν με αγγίζουν τα κλισέ πού προσπαθούν να επιβάλουν. Αυτό που κατάλαβα μετά από 55 χρόνια ζωής είναι ότι δεν υπάρχουν καλές η κακές ιδεολογίες αλά καλοί οι κακοί άνθρωποι.Στην παρούσα κατάσταση και με τον κίνδυνο που διατρέχει η χώρα μας είναι πολυτέλεια να διαχωρίζω τους καλούς Έλληνες σε  ακροδεξιούς και φασίστες.Επιλογή μου είναι ένας και μόνο διαχωρισμός, Έλληνες και ανθέλληνες  και εσάς δεν σας κατατάσσω στην δεύτερη κατηγορία. Όσο για την συνάντηση δεν έχω κανένα πρόβλημα αυτό που δεν έχουμε και πάμε κατά διαόλου σαν Ελλάδα είναι η ειλικρινής συζήτηση.

http://news.kozaninet.gr/

Γράφετε πολλές αλήθειες κύριε Παναγιώτη και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε, γιατί πολύ απλά έχουμε μάτια και βλέπουμε γύρω μας. Τον πολιτικό μας αυτοπροσδιορισμό δεν τον δίνουμε για να διαφοροποιηθούμε, αλλά για να δώσουμε το στίγμα μας και τον τρόπο πολιτικής σκέψης και δράσης, από εκεί και πέρα, σύνθημά μας είναι «ή με την πατρίδα ή με την παγκοσμιοποίηση» και πραγματικά πιστεύουμε ότι οι καιροί μας έχουν φέρει σε τέτοιο σημείο. Οπότε, δεν περισσεύει κανείς για την Ελλάδα.

Εμείς είμαστε νεανική ομάδα ανθρώπων (εγώ είμαι στα 32) και τα υπόλοιπα, από τη στιγμή που έχετε τέτοια διάθεση, καλό θα ήταν να τα πούμε από κοντά.

http://www.neapatrida.blogspot.com/

Θάθελα ειλικρινά τέτοια συνάντηση να την κάνω και με το άκρος αντίθετο πόλο για να αποδείξω ότι η Ελλάδα χρειάζεται απέραντες πεδιάδες σκέψης και όχι στενά φαράγγια και κακοτράχαλα βουνά, και ότι το πρόβλημά μας τελικά εδώ στην Ελλάδα είναι ότι δεν γνωριζόμαστε.

Comments are closed.

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.