Wednesday, 11 December , 2019

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια

ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα On Ιούνιος - 18 - 2011

http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2011/06/new_york1.jpg 624w" sizes="(max-width: 225px) 100vw, 225px" />Τα ονόματα των εταιρειών είναι ελληνικά: Αρμονία η μια, Κόσμος η άλλη. Η στρατηγική ιδέα και η εκτέλεση, όμως, είναι τουρκική και κατευθύνεται από την Τουρκία και φαίνεται να έχει πάρει στοιχεία, αν όχι όλη την ιδέα, από ανάλογα προγράμματα της Σαουδικής Αραβίας και του Ισραήλ. Αναφερόμαστε στο εκτενέστατο πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ – έρευνα της εφημερίδας «Νew Υork Τimes»,  στο οποίο αποκαλύπτεται ότι η Τουρκία ίδρυσε 33 σχολεία στο Τέξας.

 

Σχολεία που χρηματοδοτούνται από τον Αμερικανό φορολογούμενο με το ποσό των 100 εκατ. δολαρίων ετησίως. Μάλιστα. ‘Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, το ίδρυμα «Κόσμος» ιδρύθηκε πριν 10 χρόνια από ομάδα καθηγητών και επιχειρηματιών στην Τουρκία. Ολες οι εργασίες στα σχολεία, από την κατασκευή τους μέχρι και το φαγητό που σερβίρουν στα παιδιά, είναι στα χέρια Τούρκων μεταναστών στις ΗΠΑ.

Πίσω από αυτή τη στρατηγική κίνηση βρίσκεται ο Τούρκος ιεροκήρυκας Φεθουλάχ Γκιουλέν (Fethullah Gulen) τον οποίο η «ΝΥΤ» χαρακτηρίζει ως «χαρισματικό και εκπρόσωπο του μετριοπαθούς ισλαμισμού». Αυτός είναι και το σημείο αναφοράς όλου του σχεδίου και ασφαλώς με το να είναι σε θέση να μοιράζει χρήματα αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο την επιρροή του. Σημειώστε ότι ο Γκιουλέν ζει σε περιοχή της Πενσιλβάνιας, αλλά επηρεάζει σημαντικά και την ισλαμική κυβέρνηση του Ερντογάν λόγω της μεγάλης απήχησής του στους οπαδούς του κόμματός του.

Ταπεινή μας γνώμη είναι ότι πρόκειται για ατομική βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια των ΗΠΑ και του Ελληνισμού. Των ΗΠΑ, γιατί θα προωθήσει ενεργά το είδος του ισλαμισμού που προσηλυτίζει, του επεκτατικού είδους του ισλαμισμού, με κάθε θυσία. Και στα θεμέλια του Ελληνισμού γιατί η επιρροή του Γκιουλέν θα υπερβεί κατά πολύ την επιρροή που ασκεί ο Ελληνισμός στην αμερικανική κοινωνία, με καταλυτικές επιπτώσεις στις σχέσεις των δυο χωρών.

Μην ανησυχείτε, δεν βλέπουμε παντού εχθρούς και σενάρια καταστροφικά για το Εθνος μας. Αλλά να τι εννοούμε: H Τουρκία θα χτίσει μέσα από αυτά τα σχολεία, όσο κι αν απαγορεύεται από το καταστατικό τους, γερά θεμέλια μακροχρόνιας επιρροής στην αμερικανική κοινωνία και μάλιστα την πιο «αμερικανική» κοινωνία του Νότου.

Σε μερικά χρόνια, η πολιτική επιρροή που θα ασκεί η Τουρκία στο Λευκό Οίκο και το Κογκρέσο θα είναι ασύλληπτα πιο μεγάλη από τη δική μας γιατί αφενός θα είναι μαζικότερη και αφετέρου θα προέρχεται από Αμερικανούς και όχι εθνικές ομάδες όπως οι δικές μας. Κι από πάνω, η Τουρκία θα τους εφοδιάζει με άφθονο χρήμα που θα αυξάνει ακόμα περισσότερο την επιρροή τους. Κάτι ανάλογο έχουν κάνει οι Εβραίοι με τους χριστιανούς του Νότου. Οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις, ερμηνεύοντας την Παλαιά Διαθήκη κατά γράμμα, είναι πιο ανένδοτοι σε όποια γεωγραφικής φύσεως υπαναχώρηση των Εβραίων από ό,τι είναι οι ίδιοι.

Όμως, η κίνηση αυτή των Τούρκων πρέπει να προβληματίζει και τους Αμερικανοεβραίους, γιατί σε λίγα χρόνια δεν θα χρειάζονται τη δύναμη του εβραικού λόμπι για να υποστηρίζουν τα θέματά τους….

http://www.elkeda.gr/

 

Comments are closed.

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.