Sunday, 20 September , 2020

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια

Το Ισραήλ ξεσκεπάζει τον φασισμό του

Άρθρο του Συντ. Ομάδα On Απρίλιος - 20 - 2009

cebdceb1ceb6ceb9

Άριστοι μαθητές του Χίτλερ και των Ναζί

Ο λαός που υπέστη τα πάνδεινα από τον φασισμό του Χίλτερ (σύμφωνα με τις ιστορίες και την προπαγάνδα που φρόντισαν οι ίδιοι να δημιουργήσουν, αλλά στις ημέρες μας αμφισβητείται ποικιλοτρόπως) έχει μετατραπεί στον καλύτερο μαθητή του Αδόλφου και των Ναζί. Δεν μπορεί ειδάλλως να εξηγηθεί η άκρως φασίζουσα συμπεριφορά του Ισραηλινού πρεσβευτή του ΟΗΕ,ο οποίος θρασύτατα παρεμβαίνει στα εσωτερικά της Ελβετίας και τολμά να την χαρακτηρίσει σε εχθρό του Ισραήλ! Ο λόγος; Η συνάντηση του Αχμαντινετζάντ με τον πρόεδρο της Ελβετίας κύριο Χάνς-Ρούντολφ Μερτς.
Δυστυχώς οι Ισραηλινοί, αυτοί που πέρασαν τα πάνδεινα εξαιτίας του φασισμού, τον χρησιμοποιούν ως πολιτικό όπλο, προσπαθώντας να στιγματίσουν χρησιμοποιώντας «λάσπη», οποιονδήποτε δεν συμβαδίζει με τα δικά τους συμφέροντα και με τα δικά τους σχέδια (πολιτικά ή μη). Μάλιστα, προτρέπουν ………(σαφής εντολή) σε αποφυγή και απλής χειραψίας με τον Ιρανό πρόεδρο, επειδή διαφωνούν μαζί του πολιτικά!!!

Εάν η διεθνής κοινότητα συνεχίσει να ανέχεται τις φασίζουσες συμπεριφορές της πολιτικής ηγεσίας του Ισραήλ (το οποίο οφείλει την ύπαρξή του στην διεθνή κοινότητα), αυτοαναιρείται και αυτόματα μεταβάλλεται σε υποχείριο και μαλακό υπογάστριο της Ισραηλινής επιθετικότητας. Ίσως, μάλιστα, θα έπρεπε η διεθνής κοινότητα μέσω του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, να αναθεωρήσει την πρακτική της αντιμετώπιση έναντι των πρόσφατων εγκλημάτων πολέμου που πραγματοποιήθηκαν από την εισβολή του Ισραηλινού στρατού στην Λωρίδα της Γάζας και την χωρίς διακρίσεις δολοφονική διάθεση που επέδειξαν οι στρατιώτες έναντι αμάχων (κυρίως παιδιών και γυναικών). Μάλιστα, στην παρέμβασή του ο ισραηλινός πρέσβης στον ΟΗΕ, δεν διστάζει να πατήσει στα πτώματα των Εβραίων του Ολοκαυτώματος, προσπαθώντας να πιέσει διαμέσω της ιστορίας, ενώ την ίδια στιγμή η πατρίδα του γράφει νέες σελίδες στην ιστορία με αίμα αμάχων Παλαιστινίων.
Η διεθνής κοινότητα οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να καταδικάσει την μισαλλοδοξία που διακατέχει την πολιτική ηγεσία στο Ισραήλ (αλλά και –δυστυχώς- σε μεγάλη μερίδα των πολιτών του) και να τοποθετηθεί ευθαρσώς απέναντι σε τακτικές παρεμβατισμού και «τρομοκράτησης» σε επίπεδο αρχηγών κρατών. Το χρέος που δεν αναγνωρίζει το ευνοημένο Ισραήλ, οφείλει να το υπενθυμίσει ο ΟΗΕ και να χαρακτηρίσει την πρόσφατη ενέργεια παρέμβασης στις διακρατικές σχέσεις της Ελβετίας, ως «παράδειγμα αχαριστίας» κηρύσσοντας ταυτόχρονα την επίσημη έναρξη ερευνών για τις δολοφονίες αμάχων που έχουν πραγματοποιηθεί εις βάρος Παλαιστινίων και που πραγματοποιήθηκαν από μονάδες στρατού του Ισραήλ. Ίσως, καλό θα ήταν η Ελβετία να προχωρήσει και σε ένα μέτρο αντιμετώπισης κατά της προσπάθειας παρεμβατισμού στα εσωτερικά της ζητήματα και στην εξωτερική της πολιτική, όπως η δέσμευση κεφαλαίων Ισραηλινών εταιρειών ή ιδιωτών… Και αν σκεφθούμε πως το μεγαλύτερο κακό που μπορείς να κάνεις σε έναν Εβραίο είναι να του στερήσεις τον πλούτο του (χρήμα), ίσως να είναι και το μοναδικό κράτος στον κόσμο ολόκληρο, που μπορεί να πιέσει πραγματικά αυτόν τον εξόφθαλμο φασισμό του Ισραήλ, που αποτολμά με περίσσιο θράσος να παρεμβαίνει σε ζητήματα άλλων κρατών.


Comments are closed.

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.