Thursday, 22 August , 2019

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια

Ποιός είναι ο Ελληνας;;;;;;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα On Αύγουστος - 31 - 2011

Σίγουρα δεν είναι αυτός που το γράφει η ταυτότητά του, αν εξακολουθεί να το γράφει και με όλους αυτούς που μας έχουν φορτωθεί και με τις σκοπιμότητες των Ελληνοποιήσεων σαν να πρόκειται για βάψιμο παπουτσιών.

Ο Έλληνας δεν υπήρξε ποτέ ρατσιστής και ποτέ δεν μεταχειρίσθηκε ή επιδίωξε μια κάποια ιδιαιτερότητα. Είναι ον, ουράνιας καταγωγής, έχει μέσα του την αποστολή της προαγωγής της παγκόσμιας υπόθεσης, γι αυτό και παρουσιάζεται ανήσυχος. Έχει υψηλό δείκτη νοημοσύνης και είναι έντονα αφυπνισμένος, σέβεται την ανθρώπινη ζωή και παρουσιάζει έντονα φαινόμενα αλτρουισμού χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα ή ανταπόδοση. Η αγάπη του προς τον συνάνθρωπό του είναι δεδομένη. Δεν επιζήτησε ποτέ διακρίσεις ή δείγματα ανωτερότητας από κανέναν …;..το  μόνο που ζητά είναι να σέβονται οι συνάνθρωποί του το έργο του Θεού που είναι τέλειο.

Η Ιστορία του, το πνευματικό του έργο οι φιλόσοφοί του διατύπωσαν με σαφήνεια τις απαντήσεις στα υπαρξιακά του προβλήματα μη αφήνοντας του περιθώρια αμφισβητήσεων …;..Όμως τον αποκάλεσαν ειδωλολάτρη επειδή δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με τα απλοϊκά Εβραίικα παραμύθια.

Δεν πίστεψε ποτέ ο Έλληνας ότι είμαστε τυχαία δημιουργήματα ενός αποτρόπαια αιμοχαρούς Θεού αλλά φωτεινές οντότητες ερχόμενες από τα βάθη του χωροχρόνου. Είμαστε συνοδοί και σύντροφοι των πανάρχαιων Θεών μας που δεν αριθμούν εκατοντάδες χρόνια πρό της εμφανίσεως του Εβραϊκού κατασκευάσματος αλλά κάποιες χιλιάδες χρόνων όταν οι θεοί μας περπάτησαν στην Γαία σαν σύντροφοι και φίλοι του ανθρώπου και όχι σαν κύριοι δούλων.

http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2011/08/498x318.jpg 320w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />Αυτά προσπάθησε και προσπαθεί να διαφοροποιήσει ο δογματισμός και η ακαμψία των θρησκευτικών πεποιθήσεων που προσπαθούν να επιβάλλουν οι διάφορες θρησκείες σήμερα με απώτερο σκοπό την αλλοτρίωση του ανθρώπου καθιστώντας τον υποχείριο τους. Η απαλλαγή μας από τις σκοτεινές οντότητες που μας κατατρέχουν και η ανακατάληψη της  θέσεως μας στην ουράνια κοινωνία που προϋπήρξε, θα είναι η επανασύνδεση μας με τους ουράνιους αδελφούς μας που επίκειται …;..ας μην ξεγελιόμαστε …;..ήδη κάποιοι μαυροφόροι, εθισμένοι στο καπέλωμα και ιδιοποίηση ετοιμάζουν τις μεθοδεύσεις τους.

Η συνεχής παρουσία του Έλληνα στο θέατρο της παγκόσμιας Ιστορίας επί χιλιάδες χρόνια (και πρίν από την Ιστορία) καταδεικνύει τα ψυχικά του χαρίσματα και την προσκόλλησή του στα Δελφικά παραγγέλματα και ιδεώδη, από τα οποία κέρδιζε σε ψυχική ανάταση. Δεν είναι τυχαία η προστασία του από τον Φοίβο Απόλλωνα και την Παλλάδα Αθηνά που τον καθιστούν πάντα φωτεινό μετέωρο να καταυγάζει τις ποιο σκοτεινές στιγμές της ανθρωπότητας δίνοντας χείρα βοηθείας στους δοκιμαζόμενους και φωτίζοντας τα σκοτάδια της ψυχής τους.

Κέντρο της ύπαρξής του η πατρώα γή των βωμών και των ναών, των ηρώων μας. Του αντίγραφου της πατρώας γής του πλανήτη «ε» του Σειρίου  «Α», γι αυτήν αγωνίζεται και αναλώνεται για την Ελευθερία της. Σήμερα έχει καταστεί στόχος των σκοτεινών δυνάμεων που με μια δράκα ξενόφερτων και προδοτικά φερομένων ηγετών του, κινδυνεύει να απολέσει ότι με τόσες θυσίες διαφύλαξε, γι αυτό ακριβώς έχω αρχίσει τις ύστατες προειδοποιήσεις μου, διότι είθισται τον πνευματικό μας ύπνο να τον αποδίδουμε σε άλλους, με την αιώνια τακτική που μας έχουν εμποτίσει ότι «δεν φταίμε εμείς».

Ο πολυμήχανος και πάντοτε παρών σε οποιοδήποτε γεγονός του παγκόσμιου γίγνεσθαι ο διαρκής ταξιδευτής των πέντε ηπείρων του πλανήτη μας, δίνει με την καταλυτική του παρουσία την λύση εκεί που άλλοι διστάζουν να καταπιαστούν. Σήμερα αγωνίζονται να μας σβήσουν από τον χάρτη του κόσμου. Το θεωρούν κατορθωτό να σβήσουν κάποιον που επιβίωσε μέσα στις χιλιετηρίδες αντιξοοτήτων.. Δεν απαιτεί πολύ μυαλό για να κατανοήσουν το αδύνατον του γεγονότος.

Ο αιώνιος , ο πρόγονός μας Οδυσσέας παρακαλεί να δεί τον καπνό από τα σπίτια της πατρίδας του πρίν πεθάνει …;..τόσο υλιστής!!!!!!!

Αστερίων(ΚΒ)

http://diaelefsis.pblogs.gr/

 

Comments are closed.

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.