Monday, 3 August , 2020

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια

Σπάστε τους τα νεύρα: αφήστε τους να κυβερνήσουν! :-)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα On Σεπτέμβριος - 21 - 2011

     Aπελπισία έχει καταλάβει τα μέλη της κυβέρνησης διότι ακόμα δεν τους έχει ρίξει ο λαός. Τέσσερις φορές τη μέρα γίνονται υπουργικά συμβούλια με στόχο ο καθένας να πει το κοντό του και το μακρύ του και να βρουν τρόπους όλοι μαζί να αναγκάσουν τον λαό να τους πετάξει έξω από τη Βουλή. Τελευταίο μεγάλο όπλο, το χαράτσι! Χίλια ευρό στους συνταξιούχους των 300 ευρό, (έχω υπ όψην μου περίπτωση με χίλια σαράντα), τρεις χιλιάδες έκτακτη εισφορά για σπίτι 90 τετραγωνικών σε πολυκατοικία του 1960!

     Παρά τα πλουραλιστικά κάθε είδους φοροεισπρακτικά μέτρα, ο λαός δεν τους ρίχνει από την εξουσία. Δεν σκοτώνει ο ένας τον άλλο στους δρόμους, όπως είχαν προβλέψει οι αμερικάνοι και οι άγγλοι ειδικοί. Η παγκόσμια κοινότητα έχει μείνει άφωνη και αναρωτιέται πως, πως θα αντιδράσει ο Έλληνας και τι πρέπει ακόμα να του κάνουν για να υλοποιηθεί έστω ένα σενάριο από αυτά της Κασσάνδρας που είχaν προβλεφτεί γι αυτόν.

     Ανεξακρίβωτες πληροφορίες θέλουν να αποφασίζεται στο εγγύς μέλλον, να παρθούν ακόμα πιο σκληρά μέτρα όπως, κάψιμο με λάδι, βραστά αυγά στις μασχάλες, ακόμη ακόμη και το μαρτύριο της φάλαγγας (ξέρετε, εκείνο που σου χτυπάνε τις πατούσες με σακουλάκια άμμου).

     Το γεγονός πως η κυβέρνηση δε θέλει να παραιτηθεί αλλά για ιστορικούς λόγους επιζητεί να τους ρίξει ο λαός, έχει φέρει στο προσκήνιο σενάρια από βασανιστήρια τόσο της Τουρκοκρατίας (σούβλισμα σαν τον Αθανάσιο Διάκο), όσο του μεσαίωνα (κατασκευή ειδικών δωμaτίων μεσαιωνικών βασανιστηρίων) αλλά και της Γερμανικής κατοχής (εξαιρέθηκε ο τουφεκισμός στα αποσπάσματα, διότι μόνο ζωντανός μπορεί να τους ρίξει ο λαός).

     Σύμφωνα με τις ίδιες αδιασταύρωτες πληροφορίες, αν δεν πιάσουν ούτε αυτά τα σενάρια, τότε το κράτος θα κηρύξει στάση εσωτερικών πληρωμών και απαγόρευση φαγητού. Πιστεύεται πως έτσι, ίσως ο Έλληνας σκεφτεί ότι υπάρχει η πιθανότητα να τους ρίξει από την εξουσία. Μάλιστα, για να τον διευκολύνουν, θα αρκεί να τους κάνει ένα «ΜΠΟΥ!». Αμέσως όλοι τότε θα ξεκινήσουν να φεύγουν από την πίσω πόρτα, μέσα από τον εθνικό κήπο φωνάζοντας και αλαλάζοντας «είναι ένα τέρας πίσω μας…..θα μας φάει…»

     Φίλοι συμπολίτες. Φρονώ πως πρέπει να τους αφήσουμε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αφήστε τους να κυβερνήσουν. Σπάστε τους τα νεύρα. Όσοι από σας βασανιστούν βάναυσα, μετά το μαρτύριό τους παρακαλούνται να προσέρχονται στις ειδικές ιατρικές μονάδες που θα ιδρυθούν και θα εδρεύουν σε όλες τις πλατείες τις χώρας, για τις πρώτες βοήθειες.

     Πρέπει απαραιτήτως να δούμε μέχρι πιο σημείο θα φτάσουν. Αυτό, δεν θα γίνει κατανοητό αν τους ρίξετε. Ανάψτε τσιγάρο (από το κομένο), φτιάξτε ένα καφέ, σταυροποδαριαστείτε και ανοίξτε την τηλεόραση στην ώρα των ειδήσεων. Προσπαθείστε να συγκρατήσετε τα μέτρα. Προσοχή μην μπερδέψετε τα μέτρα των δέκα, με τα μέτρα των έντεκα, των δώδεκα και των μια. Πρόκειται περί ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ μέτρων και κυρίως, ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ. Με τα νεότερα μέτρα, δεν ανακαλούνται τα προηγούμενα.

     Ο αγώνας φίλοι του καναπέ, συνεχίζεται. Εμπρός να τους σπάσουμε τα νεύρα. Δεν αντιδρούμε, δεν μας πτοούν, δε μας χαλάνε την ησυχία μας. Σύνθημά μας ένα: Μη μας τους κύκλους τάρατε!

Τοστ θέλει κανείς?

YouTube Preview Image

 

http://termitis.pblogs.gr/

 

Comments are closed.

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.