Monday, 26 August , 2019

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια

Του Ομάρ Σ. 
Για μία εβδομάδα οι ΗΠΑ αρνούνταν ότι «έχασαν» ή πως καταρρίφθηκε το υπερσύγχρονο κατασκοπευτικό αεροσκάφος RQ-170 Sentinel, που είχε παραβιάσει τον εθνικό εναέριο χώρο του Ιράν.
Ορισμένοι δυτικοί «αναλυτές» Υπηρεσίας άρχισαν να μιλούν για κατάρριψη του αμερικάνικου αεροσκάφους που αποτελεί το «καμάρι» της αμερικάνικης πολεμικής μηχανής.
Κανείς δεν μιλάει για την τεράστια ήττα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.
Το κατασκοπευτικό αμερικάνικο υπέρ-όπλο δεν καταρρίφθηκε από το Ιράν. Απλώς οι Ιρανοί επιστήμονες κατόρθωσαν αυτό που το αμερικανικό πεντάγωνο και η CIA θεωρούσαν ακατόρθωτο!
Το μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό αεροσκάφος RQ-170 Sentinel που παραβίασε τα ανατολικά σύνορα του Ιράν, τον εθνικό εναέριο χώρο της χώρας στις 4 Δεκέμβρη 2011, ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ!
Οι Ιρανοί κατόρθωσαν να εισβάλουν στην ηλεκτρονική ασφάλεια των αμερικανικών συστημάτων και προσγείωσαν χωρίς γρατζουνιά το αμερικάνικο υπέρ-όπλο.
Μετά από τις αρνήσεις των ΗΠΑ για την παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου, οι Ιρανοί σε συνέντευξη τύπου παρουσίασαν ΑΘΙΚΤΟ το αεροσκάφος που κατασκόπευε την πατρίδα τους.
Μετά από αυτόν τον εξευτελισμό για τους αμερικανούς, χθες ο Barack Obama, σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον ιρακινό πρωθυπουργό Nouri al-Maliki (Γκαουλάιτερ των ΗΠΑ στο κατεχόμενο Ιράκ), απηύθυνε επίσημο αίτημα στο Ιράν ώστε να επιστραφεί το αεροσκάφος στις ΗΠΑ και μάλιστα ζήτησε τη συνδρομή της Ρωσίας.
Στο μεταξύ ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών του Ιρανικού Κοινοβουλίου Hossein Ebrahimi, ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα το Ιράν θα είναι σε θέση να κατασκευάζει το υπερσύγχρονο drone RQ-170.
Ο Ramin Mehmanparast, εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου των Εξωτερικών του Ιράν, απάντησε άμεσα στο «αίτημα» του πλανητάρχη Obama, ως εξής:
«Μάλλον ο πρόεδρος Obama έχει ξεχάσει ότι οι ΗΠΑ παραβίασαν τον εναέριο χώρο μας με μια κατασκοπευτική ενέργεια στο εσωτερικό της πατρίδας μας. Πως πρόκειται για μια επέμβαση στο εσωτερικό του Ιράν που παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο».

Επίσης ο Ahmad Vahidi, υπουργός Άμυνας του Ιράν, έκανε γνωστό ότι το Ιράν ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ στις ΗΠΑ το υπερσύγχρονο κατασκοπευτικό αεροσκάφος που «συνέλαβαν» οι αρχές του Ιράν εντός τους εθνικού τους χώρου, υπερασπιζόμενοι την πατρίδα τους.
Οι ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει και εντείνει τις προπαγανδιστικές επιθέσεις εναντίον του Ιράν και ετοιμάζονται να επέμβουν στη Συρία στο όνομα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», με επόμενο στόχο τον ανυπότακτο Ιρανικό λαό.
Μια πολεμική επιχείρηση που εκτιμούν ότι θα δώσει μια «ανάσα» στην οικονομική τους κρίση και στοχεύοντας την αύξηση της τιμής του χρυσού -μιας και διαθέτουν τεράστια αποθέματα- ώστε να επιτύχουν την πλήρη υποταγή όλων στο ιμπεριαλιστικό τους άρμα.
Παρά τη συνεχή προπαγάνδα μέσω των αργυρώνητων διεθνών ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους Υπηρεσίας, παρά τη χρησιμοποίηση διεθνών οργανισμών -όπως ακριβώς έκαναν με τα υποτιθέμενα χημικά στο Ιράκ, ώστε να καταλάβουν τη χώρα- και των αμερικανόδουλων καθεστώτων στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, παρά τα γαυγίσματα του ναζιστικού σιωνιστικού ισραηλινού δικτατορικού καθεστώτος, το χωροφύλακά τους στη Μέση Ανατολή και ορισμένων δήθεν ευαίσθητων ευρωπαϊκών οργανώσεων για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και πολιτικών κομμάτων (δυστυχώς και κάποιων αριστερών), λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο: τον απροσκύνητο, περήφανο Ιρανικό Λαό.
Μια επίθεση τους στο Ιράν θα πρέπει να συνοδεύεται και από πολλά φέρετρα για τους στρατιώτες τους, αλλά κι εκείνους από τις χώρες που θα συνδράμουν σε έναν νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο!

Comments are closed.

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.