Saturday, 15 August , 2020

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια

 

http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2012/03/blue-card.jpg 400w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />

Προειδοποίηση προς την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αυστρία απηύθυνε η «Ευρωπαϊκή» Επιτροπή «σχετικά με τη γραφειοκρατία που αντιμετωπίζουν σε αυτές τις χώρες οι μετανάστες υψηλής εξειδίκευσης.»

 

Σύμφωνα με την Επιτροπή «τα τρία αυτά κράτη μέλη δημιουργούν ακόμη υπέρμετρες δυσκολίες σε άτομα υψηλών προσόντων που επιθυμούν να εργαστούν στην ΕΕ. Παρά τις προειδοποιήσεις που έλαβαν τον Ιούλιο 2011, η Αυστρία, η Κύπρος και η Ελλάδα δεν έχουν ακόμα μεταφέρει στο εθνικό τους δίκαιο τους κανόνες της οδηγίας για την μπλε κάρτα, η οποία θα έπρεπε να είχε τεθεί σε εφαρμογή πριν από τις 19 Ιουνίου 2011.» Με το παραπάνω αιτιολογικό  η «Ευρωπαϊκή» Επιτροπή εξέδωσε αιτιολογημένες γνώμες (δεύτερο στάδιο της προδικαστικής διαδικασίας),  απαιτώντας από την Αυστρία, την Κύπρο και την Ελλάδα να εναρμονίσουν την νομοθεσία τους  για την «μπλέ κάρτα» με αυτήν της «Ευρωπαϊκής»  Ενώσεως.

Σε χώρες όπως Ινδία, Πακιστάν, Μαλαισία, Κίνα,  κ.λπ. δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι εργάζονται  υπό τριτοκοσμικές συνθήκες και μέχρις εξαντλήσεως σε εταιρείες «νέων τεχνολογιών», κυρίως  σε συναρμολόγηση ηλεκτρονικών υπολογιστών, σε κατασκευή εφαρμογών πληροφορικής αλλά και στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, για μισθούς που ξεκινούν από τα 80 Ευρώ και φθάνουν σε ελάχιστες περιπτώσεις μέχρι και στα 250 Ευρώ τον μήνα. Στην Ινδία για παράδειγμα, ένας τέτοιος τριτοκοσμικός μισθός θεωρείται πολύ υψηλός καθώς το 35% του πληθυσμού της (350 εκατ. άτομα) ζει με εισόδημα κατώτερο του ενός δολαρίου την ημέρα. Η θεσμοθέτηση της  «μπλε κάρτας» τους δίνει την δυνατότητα πλέον να  μετοικίσουν και να εγκατασταθούν «νόμιμα» στην Ευρώπη, έχοντας σαφέστατο το κίνητρο ενός πολύ χαμηλού μισθού, συγκριτικά με τα σημερινά Ευρωπαϊκά δεδομένα μιας τέτοιας θέσεως εργασίας, αλλά αρκετά υψηλότερου από αυτόν που ελάμβαναν στην χώρα τους.

Έτσι η ληστρική αυτή κλίκα που έχει μετατρέψει τις ζωές μας σε εμπορεύσιμο είδος θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τα κέρδη της συνθλίβοντας ακόμη περισσότερο τα ήδη χαμηλά εισοδήματα των Ευρωπαίων που εργάζονται ήδη σε αυτούς τους τομείς – και ταυτόχρονα αυξάνοντας την ήδη απελπιστικά βεβαρυμμένη από ξένα φυλετικά και πολιτιστικά στοιχεία Ευρώπη, με μερικά ακόμη εκατομμύρια Ασιατών.

Την στιγμή που πάνω από 100 χιλιάδες πραγματικά υψηλά εξειδικευμένοι άνεργοι νέοι Έλληνες έχουν συμπληρώσει βιογραφικό στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της «Ευρωπαϊκής» Ενώσεως και πάνω από 12 χιλιάδες είχαν συμπληρώσει αιτήσεις για εργασία στην Αυστραλία , ψάχνοντας μια θέση εργασίας σε οποιαδήποτε χώρα της γης απλώς για να μπορέσουν να επιβιώσουν – και ενώ η επίσημη ανεργία στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κατά πολύ το ένα εκατομμύριο ανέργων, η παραπάνω απαίτηση της «Ευρωπαϊκής» Ενώσεως να χορηγηθούν μπλε κάρτες σε «εξειδικευμένους» τριτοκοσμικούς αποτελεί ένα ακόμη άκρως προκλητικό, τεραστίων διαστάσεων, έγκλημα εναντίον του ίδιου του έθνους μας και της υπάρξεώς του  αλλά και εναντίον των εκατομμυρίων ανέργων της χώρας μας και της υπόλοιπης Ευρώπης. Και αρκετοί από αυτούς που διατηρούν σήμερα κάποια θέση εργασίας σε κάποια από τις ελάχιστες θέσεις πληροφορικής και νέων τεχνολογιών που υπάρχουν στην Ελλάδα, στο μέλλον πρόκειται να χάνουν την δουλειά τους από τους «εξειδικευμένους» τριτοκοσμικούς της «μπλε κάρτας», που θα έρθουν για να μειώσουν ακόμη περισσότερο τους ήδη εξευτελιστικούς μισθούς και να αυξήσουν  ακόμη περισσότερο την ήδη πολύ μεγάλη ανεργία σε αυτόν τον εργασιακό  τομέα.

Και όλα αυτά συμβαίνουν δίχως να υπάρχει από πουθενά καμιά απολύτως αντίδραση.

Το υποτιθέμενο «συνδικαλιστικό» κίνημα με όλες του τις συνιστώσες (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ, ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ κ.λπ.) εξακολουθεί να ασκεί τον αντεργατικό και αντεθνικό του, παγίως προδοτικό, ρόλο, πανηγυρίζοντας για την απόφαση!!!  …- αφού γίνεται ένα σημαντικό βήμα προς ένα πάγιο αίτημά του, δηλ. την «νομιμοποίηση όλων των μεταναστών» που εργάζονται στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Τα πολιτικά κόμματα είτε ταυτίζονται πλήρως με αυτήν την απόφαση, είτε τουλάχιστον παθητικώς, παριστάνοντας ότι δεν την είδαν. Όχι μόνο δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από κανέναν  – αλλά δεν έχει δημοσιευθεί μέχρι στιγμής τίποτε απολύτως σχετικό, ούτε έστω ως είδηση, σε καμιά κομματική ιστοσελίδα από αυτές που διατηρούν κάθε λογής πατριδοκάπηλοι, που έχουν κάνει επάγγελμα να αντλούν ψήφους από αφελείς, παριστάνοντας ότι δήθεν ενδιαφέρονται για το «μεταναστευτικό». Και οι νεοέλληνες συνεχίζουν στην συντριπτική πλειοψηφία τους να κοιμούνται αποχαυνωμένοι, παρακολουθώντας στην τηλεόραση , στις εφημερίδες και στο διαδίκτυο «αποτελέσματα» από κάθε είδους πλαστές δημοσκοπήσεις για τον ποιό από όλους τους σιχαμένους εμφανίζουν κάθε στιγμή να «προτιμάει» η μάζα ως «καταλληλότερο» για να συνεχίσει  το έργο της απόλυτης καταστροφής μας και το δημόσιο θέατρο με τις  «μετεγγραφές» πολιτικών απατεώνων και τις υποτιθέμενες «αντιπαραθέσεις» μεταξύ διαφορετικών συνιστωσών της ίδιας ακριβώς απόλυτης «πολιτικής» σήψεως και ευτελισμού, αναζητώντας «λύσεις» σε  «μνημονιακούς» και «αντιμνημονιακούς» «σωτήρες»,  που όλοι μαζί ανεξαιρέτως μας οδηγούν στον απόλυτο εθνικό , φυλετικό , πνευματικό, πολιτιστικό, κοινωνικό και οικονομικό αφανισμό.

http://www.armahellas.com/?p=4882

Comments are closed.

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.