Tuesday, 20 August , 2019

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια

Θα θυσίαζαν οι Illuminati το Ισραήλ;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα On Απρίλιος - 21 - 2012

Το Ισραήλ είναι ο γόνος των Illuminati. Θα επιτρέψουν ποτέ να καταστραφεί;

Ήταν πραγματικά το Ισραήλ σε θανάσιμο κίνδυνο το 1973;
Άρθρο του Henry Makow Ph. D.*
Στις 6 Οκτωβρίου του 1973, η Αίγυπτος και η Συρία, ξεκίνησαν μια συντονισμένη επίθεση – έκπληξη κατά του Ισραήλ.
Οι Ισραηλινοί υπερασπιστές της Διώρυγας του Σουέζ και των Υψωμάτων του Γκολάν ήταν λιγότεροι σε αριθμό και συγκλονισμένοι. Το Ισραήλ είχε βαριές απώλειες και εξέταζε την πυρηνική επιλογή.
Βρισκόταν πραγματικά το Ισραήλ σε θανάσιμο κίνδυνο;
Το Ισραήλ είναι προσωπικό φέουδο των Ρότσιλντ – ο προσωπικός οικογενειακός στρατός τους, το πυρηνικό οπλοστάσιο και οι μυστικές υπηρεσίες, όλα σε ένα…
Η Ιερουσαλήμ είναι προορισμένη να γίνει το ειδωλολατρικό θρησκευτικό και διοικητικό κέντρο της Παγκόσμιας Κυβέρνησής τους. Σχεδίασαν και πλήρωσαν για το ισραηλινό κοινοβούλιο (Κνεσέτ) και το νέο – γεμάτο μασονικούς συμβολισμούς – κτίριο του Ανώτατου Δικαστηρίου, που προορίζεται για να λύνει τις παγκόσμιες διαφορές. Οι μούρες τους είναι αποτυπωμένες σε όλα τα ισραηλινά νομίσματα.
http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2012/04/jril0708.jpg 400w" sizes="(max-width: 264px) 100vw, 264px" />
Φωτο: Edmund de Rothschild, ο «πατέρας» του Ισραήλ
 ————————————————————————————————————————————————–
Αν το Ισραήλ ήταν πραγματικά σε θανάσιμο κίνδυνο, αυτό θα ήταν αντίθετο με την πεποίθησή μας ότι οι τραπεζίτες Rothschild, ελέγχουν κρυφά τα παγκόσμια γεγονότα.

Το Αρχείο Vinogradov

Περίπου πριν από δύο μήνες, , ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, με έδρα τη Μόσχα, Israel Shamir (Ισραήλ Σαμίρ), έλαβε μια μυστική 20σέλιδη έκθεση που συντάχθηκε τον Ιανουάριο του 1975 από τον Σοβιετικό πρεσβευτή στο Κάιρο, Vladimir M.Vinogradov (φωτο).
 http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2012/04/1v.jpg 400w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2012/04/2.jpg 400w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />

Σύμφωνα με τον Vinogradov, ένα βετεράνο διπλωμάτη ο οποίος αργότερα έγινε υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, ο Πόλεμος του Γιομ Κιπούρ ήταν μια συνωμοσία που διοργανώθηκε από τον Henry Kissinger σε συμφωνία με τον Ανουάρ Σαντάτ και την Γκόλντα Μέιρ. Τα κίνητρα ήταν αντίστοιχα:

1. Οι ΗΠΑ θα αντικαταστήσουν τη Ρωσία στις καρδιές των Αράβων με το να σώσουν την Αίγυπτο από άλλη μια ήττα. Η τιμή του πετρελαίου θα φτάσει στα ύψη και οι Άραβες θα δείξουν την εκτίμησή τους με την αποδοχή του δολαρίου για αυτό.
2. Η Γκόλντα Μέιρ (Ισραηλινή πρωθυπουργός), ήταν πρόθυμη να θυσιάσει 2500 Ισραηλινούς νεκρούς και 7500 τραυματίες για να υποχρεώσει το μεγαλύτερο ευεργέτη της. Οι ΗΠΑ θα αναδειχθούν ως ο σωτήρας του Ισραήλ και ως εκ τούτου ο ιδανικός μεσίτης της ειρήνης μεταξύ ενός Ισραήλ που θα αθωωθεί και μιας Αιγύπτου που θα έχει ανακτήσει την υπερηφάνεια της. Ο στρατός της Συρίας θα πρέπει να καταστραφεί. Σύμφωνα με εκτιμήσεις οι νεκροί και οι τραυματίες στους Άραβες ήταν 6 φορές περισσότεροι από το Ισραήλ.
http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2012/04/6921661523_24cc833e63.jpg 308w" sizes="(max-width: 300px) 100vw, 300px" />3. Ο Ανουάρ Σαντάτ είχε απομονωθεί στο εσωτερικό και το κύρος του ήταν στο ναδίρ. Έπρεπε να εξευμενίσει το έθνος του από την εκδικητική ήττα του 1967. Πιθανώς ήταν όργανο της CIA, απεχθανόταν την ΕΣΣΔ και ήταν σε αντίθεση με το σοσιαλισμό.
 
Στημένο;
1. Όπως και ο Στάλιν την παραμονή της Επιχείρησης Μπαρμπαρόσα, το Ισραήλ αγνόησε την συγκέντρωση των αιγυπτιακών στρατευμάτων και τις προειδοποιήσεις για επικείμενη εισβολή.
Μετά την κυρίευση των ισραηλινών θέσεων στην ανατολική όχθη του καναλιού, οι Αιγύπτιοι δεν προχώρησαν στο Σινά, ούτε υπήρχαν σχέδια για το σκοπό αυτό. Απλά σταμάτησαν. Οι Ισραηλινοί μπόρεσαν να συγκεντρώσουν όλες τις δυνάμεις τους στο Γκολάν και ήταν σε θέση να νικήσουν τη Συρία. Ο Χαφέζ ελ Άσαντ ήξερε ότι είχε προδοθεί από τον σύμμαχό του!
3. Όταν οι Ισραηλινοί άρχισαν να μετακινούν τις δυνάμεις τους νότια, ο Σαντάτ έκανε κίνηση ζητώντας από τους Ιορδανούς για να επιτεθούν στο πλευρό τους.
4. Ο Σαντάτ διέταξε μια απόσταση 40 χιλιομέτρων να μείνει μεταξύ του Δεύτερου και του Τρίτου Στρατού του. Αυτό επέτρεψε στον στρατηγό Σαρόν να γλιστρήσει μέσα, να διασχίσει τη διώρυγα του Σουέζ και να περικυκλώσει τα αιγυπτιακά στρατεύματα.
5. Οι ΗΠΑ έσωσαν το Ισραήλ με μια αερογέφυρα πολύ αναγκαίων προμηθειών. Και «έσωσαν» την Αίγυπτο με το να παραγγείλουν να σταματήσει το πλεονέκτημα του Ισραήλ για το Κάιρο.
«Αποτέλεσμα ψεμάτων και προδοσίας, η Συνθήκη Ειρήνης στο Καμπ Ντέιβιντ, συνεχίζει να φρουρεί τα Ισραηλινά και τα αμερικανικά συμφέροντα», καταλήγει ο Σαμίρ.
«Το όνομα του Σαντάτ στο πάνθεον των ηρώων της Αιγύπτου ήταν ασφαλές μέχρι σήμερα … [ο πόλεμος] σφράγισε την μοίρα της Σοβιετικής παρουσίας και υπεροχής στον αραβικό κόσμο .. Χάρη στην αμερικανική εξαγορά της Αιγύπτου, συστήματα πετροδολαρίων δημιουργήθηκαν, και το δολάριο, που άρχισε την πτώση του το 1971 με την απώλεια του χρυσού -. Ανέκτησε την δύναμή του και έγινε και πάλι ένα πλήρες αποθεματικό παγκόσμιο νόμισμα. Το πετρέλαιο των Σαουδαράβων και των Σείχηδων που πωλούνται σε δολάρια έγινε η νέα σανίδα σωτηρίας για την αμερικανική αυτοκρατορία «.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Όπως και ο πόλεμος του Γιομ Κιπούρ, οι περισσότεροι πόλεμοι ενορχηστρώνονται. Το αποτέλεσμα είναι εκ των προτέρων σχεδιασμένο. Φυσικά, οι συμμετέχοντες δεν είναι μυημένοι σε αυτά τα σχέδια.
Αν υπάρξει ένας πόλεμος με το Ιράν, ή μια μεγαλύτερη πυρκαγιά, θα είναι κάτι στημένο. Δεν νομίζω ότι το Ισραήλ θα καταστραφεί, σίγουρα όχι η Ιερουσαλήμ.
Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ισραηλινοί δεν έχουν φόβο. Ο Σιωνισμός ευδοκιμεί σε Εβραίους που πείθονται ότι η ίδια τους η ύπαρξή είναι υπό διαρκή απειλή, όπως ήταν στο Yom Kippur του 1973 ..

* Ο Henry Makow (γεννημένος το 1949) είναι Καναδός, εβραϊκής καταγωγής, Ph.D Φιλοσοφίας, συγγραφέας και «συνομωσιολόγος». Είναι κορυφαίος αρθρογράφος σε θέματα Νέας Παγκόσμιας Τάξης, φεμινισμού, προπαγάνδας και αντισιωνισμού. (βλέπε και εδώ)

Στο βιβλίο του ‘Illuminati: The Cult that Hijackedthe World’ γράφει:
Όσο παράξενο και απίστευτο κι αν ακούγεται, η ανθρωπότητα έχει εποικιστεί από μια σατανική σέκτα/λατρεία που ονομάζεται Illuminati. Αυτή η σέκτα αντιπροσωπεύει τους Μασόνους Εβραίους τραπεζίτες που μέσα από τεχνάσματα μονοπωλούν την  κρατική πίστωση, κάτι που τους επιτρέπει να χρεώνουν τόκους κεφαλαίων που δημιουργούν εκ του μηδενός. Φυσικά θέλουν να προστατεύσουν αυτή τους τη ‘νίκη’ μεταφράζοντάς την σε ένα πολιτικό και πολιτισμικό μονοπώλιο. Αυτό οδηγεί στη μορφή μιας ολοκληρωτικού τύπου παγκόσμιας κυβέρνησης αφιερωμένης στον Εωσφόρο, που εκπροσωπεί την περιφρόνησή τους στο Θεό. Έτσι, οι άνθρωποι οι οποίοι κατέχουν τα πορτοφόλια μας συνωμοτούν εναντίον μας. Για να αποσπάσουν την προσοχή μας και να μας ελέγχουν, έχουν χρησιμοποιήσει ένα ευρύ αποκρυφιστικό δίκτυο (Ελευθεροτεκτονισμός) που έχει διεισδύσει στους περισσότερους οργανισμούς, ιδιαίτερα της κυβέρνησης, των υπηρεσιών πληροφοριών, της εκπαίδευσης και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Μας επανασχεδιάζουν, ώστε να υπηρετούμε τους Illuminati. Υπονομεύουν θεσμούς όπως ο γάμος και η θρησκεία, και προωθούν τη διαφθορά και τη διαίρεση. Έχουν ενορχηστρώσει δύο παγκόσμιους πολέμους και σχεδιάζουν ένα τρίτο.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Comments are closed.

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.