Thursday, 22 August , 2019

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια

Δραγασάκης über alles!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα On Μάιος - 19 - 2013

ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ tzimeros3http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2013/05/tzimeros3-300x199.jpg 300w" sizes="(max-width: 393px) 100vw, 393px" />

Αυτός που διασύρθηκε από το επεισόδιο με τον Χρυσαυγίτη ήταν ο Δραγασάκης. Δηλαδή είναι υβριστικές εκφράσεις τα “σούπα” και τα “μίστερ” και δεν είναι οι “Τσολάκογλου”, οι “δοσίλογοι”, οι “Χίτες”, οι “προδότες”, οι “πουλημένοι” οι “γκαουλάιτερ”, που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι αγορητές του ΣΥΡΙΖΑ για τους αντιπάλους τους; Πόσο “κομψό” είναι να καλείς τον φρούραρχο να αποβάλει έναν βουλευτή που μιλάει εναντίον του κόμματός σου; Φαντάζεστε τι θα γίνει αν κάποια στιγμή αντιστραφούν οι ρόλοι; Αν εκλεγεί αντιπρόεδρος από τη Χρυσή Αυγή και αρχίσει να εγκαλεί την Κωνσταντοπούλου για τα “γαλλικά” της;

Όταν έγραφα πριν από καιρό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο επικίνδυνος από την Χ.Α., τα αριστερίζοντα φασιστόμουτρα των blogs, με χαρακτήρισαν συμπαθούντα των μελανοχιτώνων. Λες κι όταν καταδεικνύεις τους, μείζονος σημασίας – επιμένω! – κινδύνους από την ανερμάτιστη “πολιτική” των τριτοκοσμικών γκρουπούσκουλων που βγήκαν στέγη (και άφθονο κρατικό χρήμα) στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτόματα υπερασπίζεσαι τα άλλα φασισταριά. Όμως, η Χ.Α. δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις. Είναι αυτό που βλέπουμε. Χωρίς ίχνος θεωρητικής σκέψης, ρατσιστές, τσαμπουκάδες, με μια πρωτόγονη αντίληψη δικαιοσύνης, που όμως – προσοχή! – είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ στο περί δικαίου αίσθημα του κοινού από την νομιμοφανή, “σοφιστικέ” λαμογιά των κομμάτων εξουσίας και των κοκκινορόζ αβανταδόρων τους. Δεν υπερασπίζομαι τους μαχαιροβγάλτες, ανόητες, παρακμιακές αριστεράντζες, καμπανάκι χτυπάω!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι “μουλωχτός”. Εφαρμόζει, δήθεν, ο Δραγασάκης τον κανονισμό της Βουλής, και προβαίνει σε μια ολοκληρωτική συμπεριφορά τρισχειρότερη από αυτή που καταδικάζει. Τον έχετε διάβασει, κ. Δραγασάκη, τον κανονισμό; Αν ναι, πώς έγινε και ξεχάσατε ότι στις παρεκτροπές των βουλευτών, για τις οποίες προβλέπεται πειθαρχική αντιμετώπιση, περιλαμβάνονται:

– η απρεπής συμπεριφορά λόγω ή έργω,

– η χρησιμοποίηση προσβλητικών εκφράσεων κατά των μελών της Βουλής, του προεδρείου και των μελών της κυβέρνησης

– η καταφρόνηση, με λόγια ή έργα, του Συντάγματος και των πολιτειακών θεσμών.

Αλήθεια, όταν το κόμμα σας με την συνεπικουρία του άλλου παράγοντα ανομίας, του ΚΚΕ, διακηρύσσει, αμέσως μετά την ψήφιση ενός νόμου, ότι δεν θα τον εφαρμόσει, προβλέποντας ότι ο “λαός” θα τον καταργήσει στην πράξη, αυτό δεν συνιστά καταφρόνηση του Συντάγματος και των πολιτειακών θεσμών;

Για όποιον δεν το κατάλαβε, ξαναρωτάω: είναι δυνατόν σε ένα κοινοβουλευτικό πολίτευμα, κόμματα της Βουλής να σηκώνουν το μπαϊράκι της παρανομίας ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ και να μην ιδρώνει κανενός το αυτί; Τι κάνατε, κ. Δραγασάκη, όταν τα παλιά και τα καινούργια σας “συντρόφια” καλούν από την κοιτίδα του κοινοβουλευτισμού τον λαό να προχωρήσει σε οργανωμένη απειθαρχία και ανυπακοή στους νόμους και γενικότερα στο… σύστημα; Ζητήσατε να έρθει ο φρούραρχος; Η προτροπή σε οργανωμένη παρανομία, είναι ή δεν είναι ποινικά κολάσιμο αδίκημα; Ρωτήστε την κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία αποκλείεται να μην ξέρει το άρθρο 184 του Ποινικού Κώδικα: «Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών». Για να μην μιλήσω για την αμφίεση πολλών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τα γιλέκα και τα αμπέχωνα που είναι σαν να σχόλασαν μόλις από την γιάφκα.

Όσο για το “χάιλ Χίτλερ”, τόσο κακοστημένη προβοκάτσια δεν έστηναν ούτε οι ασφαλίτες του Μανιαδάκη. Συριζαίος το φώναξε, το ξέρετε πολύ καλά, κι αν δεν μπορείτε να βρείτε ποιος, δώστε το ηχητικό ντοκουμέντο σε ένα studio να σας το βρουν σε dt.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι όταν έχεις μακρά θητεία στην έλλειψη σεβασμού στον κοινοβουλευτισμό, εύκολα μπερδεύεις το προσωπικό με το θεσμικό. Με αποτέλεσμα τη γελοιοποίηση και των θεσμών, αφού τα πρόσωπα, ήδη απαξιωμένα, είναι αδύνατον να τους προσδώσουν κύρος. Και, φυσικά, την επιβεβαίωση της εικόνας που έχει για τη σημερινή Βουλή ο Έλληνας: “είναι όλοι καραγκιόζηδες”. Μόνο που στο θέατρο σκιών οι ρόλοι δεν συγχέονται: άλλος ο Βεληγκέκας κι άλλος ο Χατζηαβάτης. Ακόμα κι όταν ο Μορφονιός αρχίζει και παίρνει το χρίσμα από το Σεράι.

http://www.athensvoice.gr/

Comments are closed.

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.