Wednesday, 28 October , 2020

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια

Τελος Εποχης

Άρθρο του Συντ. Ομάδα On Νοέμβριος - 12 - 2013

 

 

Αποδεδειγμένα η Ελλάδα μας έχει την ποιο λαμπρή ιστορία, αλλά και την ποιο σκοτεινή πλευρά της από όλους τους λαούς της γης.

Έχουμε Ήρωες αλλά και προδότες από τα αρχαία χρόνια έως και σήμερα, αλλά αν παρατηρήσουμε οι ήρωες , πάντα εμφανίζονται στις παρελάσεις και σε κανένα βιβλίο που και που (γιατί και  από εκεί πάνε να τους καταργήσουν γιατί ενοχλούν ), ενώ οι προδότες επιπλέουν ως φελλοί ακόμα και στις μέρες μας, καταχειροκροτούνται, έχουν υψηλές θέσεις, καλούς μισθούς, τους έχουν πάντα σε βάθρα για να τους βλέπουμε, έχουν και το θράσος να αστειεύονται αλλά και να νομοθετούν  πάντα υπέρ τους, απαιτούν από τον λαό υπακοή και φυσικά να τους ακoλουθούν ως πρόβατα.Επίσης έχουν βρει και τον τρόπο να μας καταβάλουν σε οποιαδήποτε αντίδραση, ποτέ με το σύνταγμα ποτέ με την ελαφρός τυφλή δικαιοσύνη, και τους περίφημους νομούς τους που ισχύουν για όλους αλλά  προς Θεού όχι για αυτούς, με τα ματ και με χίλιους άλλους δυο τρόπους.


Εμφύσησαν στον λαό την έννοια του μπροστάρη την οποία την κατέχουν πρώτα αυτοί αλλά και τα τζάκια που τους αναδεικνύουν.Μας απομακρύνανε από το ήθος με τον απλόχερο τρόπο τους δίνοντας λεφτά υπό τύποις δανεισμού αλλά και πρόσκαιρης εργασίας, είτε στο ιδιωτικό τομέα είτε στον δημόσιο κάνοντας και τους καλούς, διορίζοντας ποτέ εκεί ποτέ αλλού, και ξαφνικά ένα ωραίο πρωί ξύπνησαν και είδαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν άλλες ενέργειες παρά μόνο να πάρουν πίσω ότι είχαν δώσει και να επιβάλουν την οικογενειοκρατία που περίμενε τόσο καιρό να πάρει αυτά που της αναλογούσαν.Κατέστρεψαν τους μισθούς, απολύσανε και απολύουν τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, και παράλληλα έβαλαν όλους εμάς να τρωγόμαστε μεταξύ μας για το ¨τις πταίει¨.Φουκαρά Έλληνα σε βάλανο στο τριπάκι να βλέπεις γύρω σου ένοχους και φταίχτες ενώ ήταν εκεί μπροστά σου χρόνια και σε χάιδευαν για να τους κάνεις τις χάρες και να τους δώσεις τις ψήφους σου, έτσι ώστε να σου κατσικωθούν   για τα καλά στο σβέρκο.Τώρα κάνανε και άλλο μέτρο του «χαφιέ» για να εμπεδώσεις καλύτερα την θέση τους και να σε μάθουν και εσένα πως γίνεσαι κάλος προδότης ή αλλιώς καλός Εφιάλτης, δίνοντας μέσα από τα πορνοκάναλα νούμερα χωρίς χρέωση για να μην σκεφτείς το κόστος και έτσι να καρφώσεις τον γείτονα τον διπλανό σου η ακόμα καλύτερα να μπορείς να εξοντώσεις όποιον δεν χωνεύεις ή σου κάθετε στο λαιμό “νόμιμα” πάντα και έχεις και την ανωνυμία σου.Φρόντισαν να σε πείσουν για όλα ενώ εσύ κοιμόσουν τον ύπνο του δικαίου ”λέμε τώρα”


 Και τώρα τα επακόλουθα όλων αυτών .


Η κάθε μέρα που περνά μας φέρνει ποιο κοντά στην καταστροφή και στην πείνα.


Η εξαθλίωση μας είναι το σχέδιο που πάνε να βγάλουν σε πέρας όλοι αυτοί οι προδότες  μηδενός εξαιρουμένου.Κοιτάξτε τι κάνουν στην υγεία ήδη μετράμε τα πρώτα θύματα, αλλά τι κάνουμε εμείς για αυτό ποια είναι η αντίδραση μας .


Κοιτάξτε τι θα γίνει από 2/1/2014 που οι κλούβες από τα ΜΑΤ θα αναλάβουν και άλλη “εργασία ”, να μην κάθονται τα παιδιά, να βγάζουν τους ανθρώπους από τα σπίτια τους, πρέπει να δικαιολογήσουν το μεροκάματο τους τα παιδιά.Κοιτάξτε τι γίνεται κάθε μέρα από τη ΔΕΗ που πάνε και κόβουν το ρεύμα στα σπίτια του κοσμάκη, εεε καιρός είναι να θυμηθούμε τι κάνανε παλιά οι γονείς μας με τις λάμπες και τα κεριά θα είναι και ποιο ρομαντικά.Κοιτάξτε τι έγινε εχθές στην βουλή των κλεπτών και της προδοσίας , 300 όχι του Λεωνίδα αλλά του τρελλαντώνη, του τρελλοτσίπρα, του χαμένου του Βενιζέλου και των συνιστωσών τους οποίες και αν είναι αυτές, μαζί και τα νέα κόμματα από αγανακτισμένους πολιτευτές  που στο παρελθόν γλύφανε για μια καρέκλα, που κάθισαν και κορόιδεψαν τον κοσμάκη στο καραγκιόζ μπερντέ που έστησαν εκεί μέσα στον οίκο ανοχής, που αν μη τι άλλο ο καθένας έβγαινε και έλεγε το μακρύ και το κοντό του, φώναζαν οι κλεφτές για να φοβηθεί ο λαός μη και χάσει  τα κελεπούρια της η Ελλάδα.Τους Σωτήρες της.(όχι παίζουμε, θέλουμε και άλλη σωτηρία δεν χορτάσαμε μέχρι τώρα ).Αλλά η μεγάλη πλάκα ήταν έξω από την βουλή που μέρος του λαού μας κρατώντας σημαιούλες του κόμματος(όποιου και αν είναι και όχι βέβαια Ελληνικές) καθόντουσαν  και φώναζαν ……και τι με αυτό, δεν ίδρωσε καθόλου το αυτί τους εκείνοι το χαβά τους μέχρι και γουέστερν άρχισαν να παίζουν και να  μιλάνε για τρύπιο ευρώ, γιατί δολάριο δεν έχουμε , έχουμε; .


Οι δε κομουνιστές οι του Κουκουέ εκείνοι φοβηθήκαν μην γίνουν πατερίτσες των άλλων και εξαφανίστηκαν όπως πάντα αυτή τη φορά φυλάγανε την βουλή από μέσα.Αηδία, δυσωδία, βρομιά και σήψη , μπόχα που σε παίρνει από χιλιόμετρα, παρά τα ακριβά αρώματα που φόραγαν όλοι τους, για να κρύψουν την μυρωδιά τους.Αλλά η καταστροφή είναι εκεί μπροστά μας αλλά δεν την βλέπουμε προτιμούμε να βλέπουμε στο MEGA τον Σουλεϊμάν και στον ΑΝΤ1 το Dancing with the Stars αλλά και συνταγές μαγειρικής την ώρα που τα παιδιά μας πεινάνε και φωνάζουν κλαίγοντας για λίγα ψυχούλα παραπάνω.


Ξυπνάτε Έλληνες μπροστάρηδες είμαστε όλοι εμείς, όλος ο Ελληνικός Λαός μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά να τους στείλουμε από κει που ήρθαν, στον αγύριστο.Ας κάνουμε υπερήφανα τα παιδιά μας ας τους δώσουμε πάλι την ελπίδα.


Μόνο όλοι μαζί σαν μια γροθιά μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή σε αυτόν τον τόπο.Όλοι μαζί να διώξουμε αυτά τα εξαμβλώματα από πάνω μας.


Όλοι κάτω από την Ελληνική σημαία και Τον Θεό μας.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Ασημακόπουλος Π. Μιχαήλ


http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

1 Σχόλιο

  1. OGEROSTOUMORIA έγραψε,

    Όλοι κάτω από την Ελληνική σημαία και Τον Θεό μας. !!!!!!!!!! τον δικό μας θεό μάλλον λέει ο πεφωτισμένος συγγραφέας !!!!!! ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ βρε ΟΥστ από Εκεί για τι ο Θεός πρέπει να πιάσει το φραγγέλιο και πρώτα από αυτόν που έγραψε τα παραπάνω πρέπει να αρχίσει….που μιλάει για τους κακούς πολιτικούς και για το μέλλον των παιδιών μας … λόγια και μόνο λόγια πομφόλυγες και πρόταση καμία ….. ΒΡΕ ΟΥΣΤ και ξανα ΟΥΣΤ Φάγαμε το μέλλον των παιδιών μας εμείς που βγάζαμε τέτοιους πολιτικούς να δανείζονται και να μας μοιράζουν τα θαλασσοδάνεια , στους »επιχειρηματίες » και ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και στους υπαλλήλους για να πηγαίνουν διακοπές ή στους »ανάπηρους » αναξιοπαθούντες … ΒΡΕ ΟΥΣΤ και τώρα θυμήθηκε τον θεό της Ελλάδος από τον καναπέ του ….. ο αγανακτισμένος !!!!!

    Σχολιάστηκε: Νοέμβριος 17th, 2013 at 8:00 μμ

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.