Thursday, 1 October , 2020

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια

Έτσι συμπεριφέρονται οι Έλληνες όταν δεν τους σκοτώνουν.

Άρθρο του Συντ. Ομάδα On Νοέμβριος - 20 - 2013
«Μια υπέροχη πράξη ανθρωπιάς την στιγμή που αναρωτηθήκαμε όλοι αν τελικά οι Έλληνες είναι ρατσιστές ή όχι. Ολόκληρη η πόλη συγκινήθηκε με τον θάνατο ενός νιγηριανού μετανάστη, ο οποίος έγινε γνωστός στην πόλη πουλώντας cd και τίποτε άλλο.» Πηγή: www.lifo.gr
Καλαμάτα: Όχι στον ρατσισμό – Ναι στην ανθρωπιά »Ολόκληρη η πόλη συγκινήθηκε με τον θάνατο ενός νιγηριανού μετανάστη, ο οποίος έγινε γνωστός στην πόλη πουλώντας cd και τίποτε άλλο» Πηγή: www.lifo.gr

Μια υπέροχη πράξη ανθρωπιάς:

»Ολόκληρη η πόλη συγκινήθηκε με τον θάνατο ενός νιγηριανού μετανάστη, ο οποίος έγινε γνωστός στην πόλη πουλώντας cd» 

Οι φίλοι του «Μανώλη» συγκεντρώνουν χρήματα για να μεταφερθεί η σωρός του στη Νιγηρία.

Από το τοπικό σάιτ Θάρρος.sammy

Ένα Stand με ένα κουμπαρά για το «Μανώλη» θα υπάρχει από απόψε το βράδυ, έξω από τα «Goody’s» στην κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας. Σκοπός της συλλογής των χρημάτων από τους φίλους του, είναι να συγκεντρωθεί το αρκετά υψηλό πόσο (γύρω στις 4.000 ευρώ) που απαιτείται για να μεταφερθεί η σωρός στην πατρίδα του τη Νιγηρία όπως επιθυμούσε ο ίδιος αλλά και η οικογένεια του. Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια του σήμερα αναμένεται να ζητήσει επίσημα την άδεια μεταφοράς για τη σωρό του από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

Διαβάστε το μήνυμα που μας έστειλε αναγνώστης για την πρωτοβουλία αυτή των φίλων του «Μανώλη» :

Καλό ταξίδι Sammy!! Θα μας λείψεις!!! Λίγο πολύ όλοι τον γνώριζαν τον Sammy,ή Μανώλη!!! και πολύ καιρό μάλιστα!!! Ήταν τόσα πολλά χρόνια στην Καλαμάτα, που όταν τον ρωτούσες από που είναι, αυτός απάνταγε λέγοντας οτί κατάγεται δίπλα από την Καλαμάτα, από το Μαυρόχωμα:))) και χαμογελούσε !!!Σε όλους χάριζε ένα χαμόγελο!!! Ο Sam επίσης. δε μετέφερε ποτέ τα προβλήματά του! !Αυτό που ίσως λίγοι γνωρίζουν ,είχε διαβήτη, ο οποίος συνοδευόταν από βαριά καρδιακή και νεφρική ανεπάρκεια !!!Πριν ένα χρόνο είχε διαγνωστεί, ότι δεν είχε πολύ χρόνο μπροστά του!!! Πόσο μάλλον, κάτω από τις συνθήκες τις οποίες ζούσε ( πήγε ήδη άλλες δύο φορές να χάσει τη ζωή του ). Είχε μια σύζυγο η οποία ήταν το τελευταίο άτομο που μιλούσε. ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ, όλα αυτά τα χρόνια. Την αποκαλούσε <<Λουκουμάκι μου>>:) Μαζί έχουν και πέντε παιδιά από τα οποία τα δύο τα σπούδαζε, και, λέω σπούδαζε, διότι έστελνε μηνιαίως λεφτά στα παιδιά του για τις σπουδές τους. Κάθε βράδυ προσευχόταν για την οικογένειά του!! Μιλώντας μαζί του εξηγώντας του ότι δεν του απομένει πολύς καιρός, τον παροτρύναμε να πάει, με μια μεγάλη προμήθεια φαρμάκων στην οικογένειά του ή να του τα στέλναμε μηνιαίως ταχυδρομικώς. Στη δεύτερη περίπτωση δεν θα περνούσε από το αεροδρόμιο, λόγω καθεστώτος (μια ινσουλίνη ανά άτομο, στη Νιγηρία αντιστοιχεί ανά 10 άτομα). Στη πρώτη περίπτωση, επαναλάμβανε οτί είναι καλά και οτί πρέπει να σπουδάσει τα παιδιά του, για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον από το δικό του. Ίσως ήρθε η ώρα να μπορέσει επιτέλους να είναι και ο ΜΑΝΩΛΗΣ με την οικογένειά του. ΄Ολοι γράψαμε RIP Μανώλη!!! Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να μαζευτεί ένα χρηματικό ποσό για σταλθεί η σωρός (η οποία βρίσκεται σε καταψύκτη του Νοσοκομείου) το ποσό αυτό αγγίζει τις ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ. Οπότε ας τον βοηθήσουμε να αναπαυτεί. Από σήμερα θα υπάρχει Stand δίπλα από τα Goodys, κι επίσης όποιος βρίσκεται μακριά από την πόλη της Καλαμάτας μπορεί να καταθέσει στον εξής λογαριασμό 00260046300101183883 (τράπεζα EUROBANK).

Το επώνυμο είναι Culi. Για επιβεβαίωση και περισσότερες πληρ. επικοινωνήστε με τον Prinz , τον πρόεδρο των Νιγηριανών καλώντας: 6980990326.

Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ, διότι η σήψη είναι προχωρημένη.

Ο ΣΑΜ ΕΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!!!

Ας τον βοηθήσουμε να επιστρέψει!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΜ!!!

Πηγή: www.lifo.gr

Comments are closed.

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.