Thursday, 1 October , 2020

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια

  ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ …………ΑΟΡΑΤΟΙ
30.000 Οι ανεκτέλεστες αποφάσεις που αφορούν αλλοδαπούς κακοποιούς.
Δεν εχει εντοπιστεί η εθνικότητα 53.000 καταδικασθέντων.

Γράφει η Μαίρη Λαγανά

allodapoi-syllipsi-660_4http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2014/01/allodapoi-syllipsi-660_4-300x136.jpg 300w" sizes="(max-width: 370px) 100vw, 370px" />Διάστασεις λαμβάνει το φαινόμενο των χιλιάδων ανεκτέλεστων δικαστικών αποφάσεων που αφορούν κυρίως αλλοδαπούς.Τα τελευταία χρόνια με την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών στην χώρα μας,χιλιάδες ειναι οι υποθέσεις που αφορούν την τέλεση ποινικών αδικημάτων και απασχολούν τα ελληνικά δικαστήρια.

Ωστόσο οι καταδικαστικές αποφάσεις που εκδίδονται εις βάρος των παρανομούντων λαθρομεταναστών δεν εκτελούνται ποτέ…….είτε γιατι οι καταδικασθέντες δεν ήταν παρόντες, είτε γιατί δεν εμφανίστηκαν(αναμενόμενο),όταν τελεσιδίκησαν οι υποθέσεις τους,για να πληρώσουν τις ποινές τους.Και βεβαίως, η διεύθυνση διαμονής τους είναι άγνωστη αφού δεν πρόκειται για νόμιμους, φορολογουμένους μετανάστες με νόμιμη εργασια και μόνιμη κατοικία. Ποιός Πακιστανός, ή Γεωργιανός κακοποιός(ληστής,διαρρήκτης,διακινητής ναρκωτικών)θα προσερχόταν αυτοβούλως γιά νά πληρώσει την χρηματική ποινή που του επεβλήθη;Να εξαγοράσει την ποινή του.Και επειδή είναι αυτονόητη η απάντηση θα ‘λεγε κανείς οτι οι δικαστικές αποφάσεις εκδίδονται εις μάτην αφού,τελικώς και οι καταδικασθέντες παραμένουν ατιμώρητοι και ελεύθεροι να επαναλάβουν τα αδικήματα για τα οποία είχαν καταδικαστεί,αλλά και το κράτος χάνει σημαντικά έσοδα.Συγκεκριμένα απο τις ανεκτέλεστες αποφάσεις(που αφορούν μόνο αλλοδαπούς),το συνολικό κόστος ανέρχεται για το ελληνικό δημόσιο στα 500 εκατ.ευρώ ετησίως.

ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ

Καί όλα αυτά συμβαίνουν στο ευνομούμενο ελληνικό κράτος.Οι ανεκτέλεστες αποφάσεις, που αφορούν «αόρατους αλλοδαπούς» φτάνουν τις 38.000 ενώ για 53.000 καταδικασθέντες δεν έχει εντοπιστεί κάν η εθνικότητα τους!Τα στοιχεία είναι συνταρακτικά, και αποδεικνύουν ότι η χώρα μας είναι ξέφραγκο αμπέλι,όπου κυριαρχεί το σκηνικό της ανομίας και της αυθαιρεσίας,με τις αστυνομικές αρχές να αδυνατούν ή και να αδιαφορούν να εντοπίισουν τους καταδικασθέντες και γιά έναν ακόμη λόγο,που δέν είναι άλλος από την επιφόρτηση τους και με άλλα καθήκοντα…
Εχει παρατηρηθεί δε,κάποιοι «χαλαροί»δικαστές να δίνουν και αναστολή της ποινής σε αλλοδαπούς κατηγορουμένους,αρκούμενοι απλώς στόν ισχυρισμό τους περί λευκού ποινικού μητρώου.Χωρίς κάν να προσκομίσουν,δηλ,στο δικαστήριο το ποινικό τους μητρώο,αφήνονται ελεύθεροι για αδικήματα όπως παράνομη πώληση προϊόντων «μαϊμού».

Αντιθέτως στους Ελληνες πολίτες πέφτει βαρύς ο π’ελεκυς και σε καμία περίπτωση δεν πείθονται οι δικαστές με προφορικές διαβεβαιώσεις περί προτέρου εντίμου βίου……

ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ

Εξ ού και ο ισχυρισμός ότι ή χώρα μας είναι ο παράδεισος της εγκληματικότητας,αφού πολλοί λαθρομετανάστες συνεχίζουν ανενόχλητοι την παράνομη δράση τους και διαπράτουν τα ίδια αδικήματα,γνωρίζοντας πώς δέν πρόκειται να τιμωρηθούν ακόμα και εάν συλληφθούν καί δικαστούν.

Επομένως,νά γιατί φαντάζει η ΕΛΛΑΔΑ ώς ή χώρα της επαγγελίας γιά τους ξενόφερτους κακοποιούς…..

http://mlagananews.blogspot.com/

Comments are closed.

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.