Thursday, 1 October , 2020

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια

Παρά τις πολιτικές και ποινικές διώξεις εναντίον του κόμματος της ΧΑ και τη χλεύη των ψηφοφόρων του, εντούτοις το κόμμα αυτό αύξησε τη δύναμή του. Συγκεκριμένα, η ΧΑ αύξησε τη δύναμή της από τον Ιούνιο 2012 κατά 110.417 νέους ψηφοφόρους (από 426.025 σε 536.442). Όλοι αυτοί αποφάσισαν να πάνε κόντρα στις επίσημες διώξεις και στη χλεύη των ΜΜΕ και να συνταχθούν με τους διωκόμενους.
Ποιοι αλήθεια είναι αυτοί οι «μυστήριοι» ψηφοφόροι της ΧΑ που

συνεχώς αυξάνονται; Είναι φασίστες; Είναι ναζιστές; Είναι παραπλανημένοι ψηφοφόροι; Τι, τέλος πάντων είναι;

Ολόκληρο το καθεστώς και κυρίως τα καθεστωτικά ΜΜΕ, γνωρίζουν πολύ καλά τι είδους ψηφοφόροι είναι αυτοί. Γνωρίζουν ότι πολλοί από αυτούς είναι ένστολοι και ακόμα πιο πολλοί οργισμένοι με το πολιτικό σύστημα πολίτες. Ανάμεσά τους και μεγάλο ποσοστό μορφωμένων, αλλά και ευκατάστατων οικονομικά πολιτών. Επίτηδες όμως τα ΜΜΕ θέλουν να τους παρουσιάσουν διαφορετικά. Θέλουν να τους παρουσιάσουν κάτι σαν μιάσματα της ελληνικής κοινωνίας, σαν εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και στην καλύτερη περίπτωση ως ναζιστές και φασίστες. Αυτό το κάνουν, αφενός για να αποθαρρύνουν αυτούς που ψήφισαν ΧΑ, αφετέρου κυρίως για να αποτρέψουν άλλους πολίτες από το ακολουθήσουν το ίδιο παράδειγμα, δηλαδή να ψηφίσουν ΧΑ. Παρόλα αυτά, αυτοί αντιθέτως αυξάνονται!!!
Όσοι όμως από εμάς ζούμε μέσα στην πραγματική κοινωνία και όχι κλεισμένοι στον εικονικό κόσμο που φτιάχνουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, γνωρίζουμε την αλήθεια. Γνωρίζουμε ότι οι ψηφοφόροι αυτοί είναι οι φίλοι μας, οι συγγενείς μας, οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόμαστε, οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας  και μπορούμε να ξέρουμε ότι είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι για την επιλογή τους, καθώς και τι ακριβώς δηλώνουν ενσυνείδητα με την ψήφο τους. Επιλέγουν αυτό που (θεωρητικά τουλάχιστον) πονάει πιο πολύ το σύστημα. Αυτό που δηλώνουν, δεν είναι η αγάπη τους ή η πίστη τους στον κ. Μιχαλολιάκο, στον κ. Κασιδιάρη, στον κ. Παναγιώταρο, στον ναζισμό κ.λ.π. Αυτό που δηλώνουν ενσυνείδητα, είναι μια «μούντζα» προς το πολιτικό σύστημα και μια προσδοκία ή και προσπάθεια ανατροπής του με το μόνο «όπλο» που διαθέτουν, δηλαδή την ψήφο.
Αυτή είναι η αλήθεια και αυτή ακριβώς την αλήθεια κρύβει το υπό κατάρρευση σάπιο πολιτικό σύστημα. Αν και οι υπόλοιποι δεν καταλάβουμε αυτή την αλήθεια, πάντα θα βρισκόμαστε προς εκπλήξεως. Το φαινόμενο θα αντιμετωπιστεί μόνο με περισσότερη δημοκρατία. Μόνο με την κατάρρευση του υπάρχοντος ολιγαρχικού συστήματος και την αντικατάστασή του από ένα άλλο δημοκρατικό πολιτικό σύστημα.

Comments are closed.

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.