Wednesday, 28 October , 2020

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα On Αύγουστος - 8 - 2014

elas01088http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2014/08/elas01088-300x200.jpg 300w" sizes="(max-width: 378px) 100vw, 378px" />Άρθρο του καθηγητή οικονομικών Λιότσιου Σ.Βασίλη

Κοινωνία αγράμματων και κανίβαλων. Κοινωνία της τηλεοπτικής τρομο-δημοκρατίας , του λιθοβολισμού και της επιλεκτικής δικαιοσύνης, με όρνεα έτοιμα να κατασπαράξουν οποιονδήποτε βρεθεί σε αδυναμία, μπας και ξεχάσουν τη δική τους ένδεια . Ό,τι και να είναι, όσο κάθαρμα και να αποδειχθεί, ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ !!! ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ (απόφαση εφετείου δηλαδή) ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. Μέχρι τότε ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΘΩΟΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Τι θα γίνει δηλαδή αν ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος αθωωθεί ; Από την άλλη, δεν επηρεάζεται η δικαιοσύνη, όταν στα ΜΜΕ έχει ήδη καταδικαστεί σε θάνατο από την σαρκοβόρα «κοινή γνώμη» και τους αυτόκλητους ηθικολόγους και κάθε αθώωση θα τους στρέψει κατά των δικαστών ;
Στη δημοκρατία όμως δεν έχει «ολίγον έγκυος», ή έχεις ή δεν έχεις. Ξεχάσανε τόσο γρήγορα τους ναρκομπάτσους του Βόλου (ανώτερους αξιωματικούς παρακαλώ), τους οποίους δεν είδαμε στο… υψόμετρο κανενός αστυνομικού τμήματος, για να «βοηθήσουμε» στη σύλληψη και άλλων μελών, και επιρρώνουν «ανεπαισθήτως» την μπατσοκρατία στη χώρα, νομίζοντας ότι δεν θα έρθει ποτέ η σειρά τους. Δίνοντας όμως τόση δύναμη και εξουσία σ΄αυτούς που ενσυνείδητα και εξόφθαλμα διάλεξαν το στρατόπεδο των εισβολέων δανειστών και υποδύονται – με μεγάλη επιτυχία – τους πραιτοριανούς των σαμαροβενιζέλων, δεν κατανοούν ότι σκάβουν το λάκκο των παιδιών τους , τα οποία θα βλέπουν σε λίγο στα κολαστήρια των μπάτσων, με τη διαφήμισή τους από πίσω, μπας και πείσουν ότι δουλεύουν για εμάς, ότι είναι με το λαό ; Αυτά συνέβαιναν και παλιότερα, όμως δεν τα βλέπαμε, δεν ήταν δουλειά μας να τα βλέπουμε και αφορούσαν τα αρμόδια όργανα. Τι άλλαξε λοιπόν σήμερα ; Καθώς είμαστε πιο… πολιτισμένοι, με μεγαλύτερη ευαισθησία στην προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των προσωπικών δεδομένων γιατί ρέπουμε προς τον κανιβαλισμό ; Μήπως γιατί είναι ένα ακόμα παράγωγο της κρίσης και της εσωστρέφειας που πρέπει να προωθηθεί ; Μήπως γιατί συμφέρει στους εισβολείς να στοχοποιούν τις χαμηλές και μεσαίες τάξεις για να δικαιολογούν τις διώξεις τους στη συνέχεια ; Όποιος δεν καταλαβαίνει τον κοινωνικό αυτοματισμό και τον αλληλοσπαραγμό των τάξεων και των επαγγελμάτων που προωθούν, όποιος δε βλέπει την παρακμή του πολιτισμού μας στο όνομα δήθεν της προστασίας μας, δεν είναι απλά ανιστόρητος ,δεν είναι απλά αδαής , αλλά συνυπεύθυνος και συνένοχος όσων βιώνουμε.
Η δημοκρατία και η ανθρωπιά δεν είναι εύκολη υπόθεση κύριοι. Απαιτεί «μεγάλους» , μεταρσιωμένους ανθρώπους με σθένος, στωικότητα και φιλαλληλία δεν είναι για ανθρωπάκια ,δεν αφορά ανθρωποειδή.
ΥΓ : » όταν οι μπάτσοι σκοτώσουν τα παιδιά σας, τότε θα βγείτε από τα κλουβιά σας».
Σύνθημα σε τοίχο.

Comments are closed.

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.