Tuesday, 4 August , 2020

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια

0681234_1100

Τους “πρασίνους” τους είχαμε γνωρίσει από τη δράση τους κατά τη διάρκεια των Νατοϊκών επιχειρήσεων στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Ήταν η υπογραφή τους (ο περιβόητος Γιόσκα Φίσερ) που ενεργοποίησε τη γενοκτονία αμάχων και περιβάλλοντος. Θυμόμαστε τις αλγεινές εικόνες του αρλεκίνου Ντανιέλ Κον Μπεντιντ να ουρλιάζει υστερικά κατά του Μιλόσεβιτς (ο τελευταίος Χίτλερ της Ευρώπης κατά τον “κόκκινο” Ντάνι) την ίδια ώρα που οι ναζί UCK ξεκοίλιαζαν εγκύους και ξεκλήριζαν αγροτικές οικογένειες για να προκαλέσουν την επέμβαση του Σερβικού στρατού.

Στη Γαλλία λοιπόν, οι δημοσκοπήσεις ξαφνικά άρχιζαν να παρουσιάζουν μια ανοδική τάση των “οικολόγων” πρασίνων, με τις τελευταίες να τους παρουσιάζουν ως τρίτο κόμμα! Αποτέλεσμα, να ξεκινήσει ένα κύμα ευθείας αμφισβήτησης της αξιοπιστίας των δημοσκοπήσεων αυτών. Δεν είναι λίγοι αυτοί που χαρακτηρίζουν τους “οικολόγους” πράσινους ως δούρειο ίππο των ΗΠΑ στο ευρωκοινοβούλιο. Θα μπορούσε κάποιος να πει πως οι σχέσεις του “κόκκινου” Ντάνι με τη CIA όπως ήλθαν στο φως της δημοσιότητας έχουν οξύνει τα αντανακλαστικά των Γάλλων και ίσως τους οδηγούν σε υπερβολές. Πως όμως ένα κόμμα με “οικολογικές” ευαισθησίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βαποράκι αλλότριων συμφερόντων;

Μια αναδρομή στις ενέργειες των πρασίνων πανευρωπαϊκά μας δίνει χρήσιμα συμπεράσματα. Τον όρο “Οικολόγοι” θα τον αφαιρέσουμε αφού χρησιμοποιήθηκε απλά για να προσεταιριστεί ανθρώπους με περιβαλλοντικές ανησυχίες, ενώ η μόνη οικολογική σπουδή αυτών των σχηματισμών είναι η προώθηση της “Πράσινης Ανάπτυξης”, της πλέον επικίνδυνης καπιταλιστικής απάτης για ισχυροποίηση της Αμερικανικής οικονομίας εις βάρος του πλανήτη. Διαβάστε το σχετικό αφιέρωμα.

Δείτε τώρα την “στρατιωτική” πειθαρχία των πρασίνων, που θα την ζήλευαν ακόμα και τα φασιστικά κόμματα του μεσοπολέμου:

Γιόσκα Φίσερ (γερμανοί πράσινοι): Αρχιτέκτονες των Αμερικανικών βομβαρδισμών

Μπεντίντ (Γάλλοι): Νυχθημερόν προπαγάνδα για την αναγκαιότητα των Αμερικανικών βομβαρδισμών

Τρεμόπουλος (Ελλάδα): Υπέρ της Νατοϊκής επέμβασης, απαίτησε μάλιστα να παραδοθούν οι Έλληνες εθελοντές της Βοσνίας! Λογικά οι πράσινοι συλληβδην θα έπρεπε να είχαν ταχθεί κατά των μικροπυρηνικών βομβαρδισμών για λόγους οικολογίας. Γιατί οργάνωσαν και υποστήριξαν με τόση θέρμη τους βομβαρδισμούς; Πολιτική made in USA;

Θέμα ονομασίας των Σκοπίων: Οι θέσεις Τρεμόπουλου είναι γνωστές. Απόλυτα σύμφωνοι είναι και οι Γερμανοί Πράσινοι μέσω επίσημων δηλώσεων τους εντός και εκτός Ευρωκοινοβουλίου, ο Γάλλος Μπεντίντ όμως δίνει πραγματικό ρεσιτάλ για το θέμα, με το πρόσχημα αναγκαιότητας της ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ. Γιατί τέτοια σπουδή για την ένταξη ενός puppet state made in USA στην ΕΕ; Ιδιαίτερα γιατί οι “καλοί Αλβανοί” του Κοσσυφοπεδίου γίνονται κακοι και ανύπαρκτοι όσον αφορά τα δικαιώματα τους στην ΠΓΔΜ; Εντολές προφανώς του εργοδότη. Δείτε το άκρως αποκαλυπτικό βίντεο του γραφικού Μπεντίντ που το έφερε στην επιφάνεια το εξαιρετικό Taxalia:

YouTube Preview Image

Ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ.

Οι αρχιτέκτονες της ΕΕ είναι κάθετα αντίθετοι σε τέτοιο ενδεχόμενο όχι για πολιτιστικούς αλλά για καθαρά πολιτικούς λόγους. Η δύναμη που θα αποκτούσε η Τουρκία εντός ευρωκοινοβουλίου θα άλλαζε συλλήβδην τις ισορροπίες, δίνοντας της το δικαίωμα να διαμορφώνει την Ευρωπαϊκή πολιτική. Το σενάριο ένταξης μιας χώρας που κατέχει παράνομα ευρωπαϊκό έδαφος ενώ εκκρεμούν και απειλές πολέμου κατά άλλου Ευρωπαϊκού κράτους, θα ήταν τουλάχιστον κωμικό. Οι πράσινοι όμως έχουν αναλάβει εργολαβικά την προώθηση της Τουρκικής υποψηφιότητας. Ο νέος αρχηγός των Γερμανών πρασίνων είναι Τουρκικής καταγωγής και μάλιστα είχε κληθεί στην πρόσφατη σύνοδο της λέσχης Μπίλντεμπεργκ στην Αθήνα. Τι δουλειά είχε τώρα ένας “οικολόγος” με τους δολοφόνους του πλανήτη, οι πράσινοι το γνωρίζουν μόνο.

Θα μπορούσαμε να μιλάμε ατέλειωτα παραθέτοντας ατέλειωτες συνέργειες όπως τον πόλεμο των Πρασίνων εναντίον των Ρώσικων αγωγών, που βέβαια είναι απείρως οικολογικότεροι από τα σάπια τάνκερ που μεταφέρουν τα ελεγχόμενα από τις ΗΠΑ πετρέλαια. Τον λόγο που ο Αλαφούζος αβαντάρει τους Έλληνες πρασίνους κλπ.

Θα μείνουμε απλά στη μεθοδολογία ελέγχου των μαζών. Στην αρχή στην Ελλάδα οι δημοσκοπήσεις εμφάνιζαν τους “Οικολόγους” με ενδεχόμενη είσοδο στη βουλή. Έπειτα οι Οικολόγοι εμφανιζόντουσαν με το πρόθεμα “πράσινοι” για να είμαστε ξεκάθαροι για το ποιούς εννοούμε, και τέλος, οι δημοσκοπήσεις εμφάνιζαν καθαρά το “λουλουδάκι” ώστε η επιλογή του ψηφοδελτίου να είναι οπτικά οικεία ελαχιστοποιώντας το περιθώριο λάθους επιλογής.

.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

.

cf84ceb5cebbceb9cebacf8chttp://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2009/06/cf84ceb5cebbceb9cebacf8c-300x225.jpg 300w" sizes="(max-width: 400px) 100vw, 400px" />

Η πράσινη απάτη λοιπόν είναι πανευρωπαϊκό φαινόμενο, καλά πλασαρισμένο.Δυστυχώς πέρασε και στην Ελλάδα να τον χαιρόμαστε  τον κυρ.Τρεμόπουλο, στέλνουμε  έναν ακόμα εχθρό τον συμφερόντων της Ελλάδος, ελέω νέων ανθρώπων με πανεπιστημιακή μόρφωση όπως εξηγούν η αναλυτές τον εκλογικών αποτελεσμάτων, είναι η ομάδα πολιτών που χάρη στην ψήφο τους ο ανθέλληνας Τρεμόπουλος πάει στης Βρυξέλλες.

.

.

.

.

.

Που είναι τα  7 τα 8 και τα 9% των οικολόγων πράσινων που μας πλασάρανε;

Comments are closed.

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

    Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.