Thursday, 6 August , 2020

News.kozaninet.gr

Ενημέρωση χωρίς όρια

Thumb8025Το σιχαμερό κάθαρμα,o Στεργιάδης υπάκουσε σαν πιστό σκυλί τους Αγγλοτοιούτους και εμπόδισε τον εξοπλισμό με Ελληνικά όπλα των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και της Σμύρνης.Εκτέλεσε μάλιστα και όσους Σμυρνιούς βρήκε με όπλα για να τους σφάξουν μετά άοπλους οι Τούρκοι.
Οι Αγγλοτοιούτοι γνώριζαν πως αν έπαιρναν όπλα οι Ελληνες της Μ.Α όσα λεφτά και να έδιναν οι Χάζαροι από τη Ρωσία ο Κεμάλ θα το είχε βάλει στα πόδια.
Ακόμα και τώρα δεν τολμούν να γράψουν την αλήθεια για αυτό το αηδιαστικό κάθαρμα τον Αριστείδη Στεργιάδη.

Το Ελληνικό κείμενο λέει αυτά

Ο Αριστείδης Στεργιάδης (1861-1950) ήταν ύπατος αρμοστής της Σμύρνης.
Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και καταγόταν απο πλούσια οικογένεια. Σπούδασε νομικά και άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου στην γενέτειρά του. Ασχολήθηκε με την πολιτική και διετέλεσε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου. Πρωταγωνίστησε στην επανάσταση του Θέρισου και συνδέθηκε με στενή φιλία με τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Συνέταξε διάφορους νόμους για τις μεταρρυθμίσεις των κυβερνήσεων Βενιζέλου καθώς και τους όρους της Συνθήκης της Αθήνας.
Στη συνέχεια διορίστηκε γενικός διοικητής Ηπείρου (1917-1919) και το 1919, ύστερα απο δική του παράκληση, πέτυχε τον διορισμό του σε ύπατο αρμοστή της Σμύρνης. Η θητεία του είναι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη. Η αυστηρότητά του και η υπεροπτική του στάση τον έφεραν γρήγορα σε σύγκρουση με τους στρατιωτικούς και διοικητικούς παράγοντες. Χαρακτηριστικά είναι τα επεισόδια μεταξύ αυτού και των Παρασκευόπουλου, Κονδύλη και Ιωάννου, τους οποίος φαίνεται να προσέβαλλε. Παράλληλα, εκτός απο υπουργός της ελληνικής κυβέρνησης, ήταν και εκπρόσωπος των Μεγάλων Δυνάμεων, γεγονός που περιέπλεξε περισσότερο την κατάσταση. Οι ενέργειές του χαρακτηρίστηκαν από πολλούς φιλοτουρκικές και ενάντια στα Εθνικά συμφέροντα. Οι κινήσεις του την κρίσιμη στιγμή της κατάρρευσης του μετώπου ήταν λιγοστές, χωρίς καν να ενημερώσει τους κατοίκους για τον κίνδυνο που διέτρεχαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η κυβέρνηση Γούναρη τον διατήρησε στην θέση του ύπατου αρμοστή, παρ’όλο που ήταν ακραιφνής οπαδός του Βενιζέλου.
Στην κοινή γνώμη το όνομα του Αριστείδη Στεργιάδη έγινε συνώνυμο της προδοσίας, αν και δεν είχε ουδεμία σχέση με τα του ελληνικού στρατού και συνεπώς με την κατάρρευση του μετώπου. Μια μέρα πριν την είσοδο των Τούρκων στη Σμύρνη διέφυγε με πλοίο των ξένων Δυνάμεων και παίρνοντας μαζί του όλο το αρχείο της ύπατης αρμοστείας. Εγκαταστάθηκε αρχικά στο Μόντε Κάρλο και στη συνέχεια στη Νίκαια της Γαλλίας. Μετά την φυγή του δεν επισκέφθηκε ποτέ την Ελλάδα, φοβούμενος την θανατική καταδίκη, που λόγω και των αντιδράσεων της κοινής γνώμης θα του επιβαλόταν.
Τα τελευταία χρόνια της ζωής του αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα. Απεβίωσε στη Νίκαια τον Ιούλιο του 1950. Στο σπίτι του στο Ηράκλειο φιλοξενείται η βιβλιοθήκη και το αρχείο Νίκου Κιτσίκη, πατέρα του Δημητρίου Κιτσίκη. Ο Στεργιάδης ήταν πατριός της Μπεάτα Πετυχάκη, μητέρας του Δημητρίου Κιτσίκη.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82_%CE%A3%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82

Λοιπόν δεν λένε καθαρά ότι ήταν πράκτορας των Αγγλοτοιούτων και εφιάλτης των Ελλήνων υπευθυνος για το σφαγιασμό εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων όπως αναφέρει και ο Αμερικανός πρόξενος GEORGE HORTON
http://en.wikipedia.org/wiki/George_Horton

http://www.hri.org/docs/Horton/HortonBook.htm

Το Αγγλικό κείμενο όμως παραδέχεται σαφώς ότι ήταν πρακτοράς τους

Aristidis Stergiadis (Greek: Αριστείδης Στεργιάδης) was the Hellenic high-commissioner, or governor-general, of Smyrna from 1919 to 1922. He was selected for the post by Prime Minister Venizelos, who was a fellow Cretan. He is considered one of the darkest figures in modern Greek history. Stergiadis was arguably possessed of a strict sense of justice and a high ideal of duty, he lived as a hermit, accepting no invitations and never appearing in society. According to George Horton, Stergiadis informed him that he wished «to accept no favors and to form no ties, so that he might administer equal justice to all, high and low alike.» It soon became known that when he issued an order he expected it to be obeyed.
He abandoned Smyrna on 25 September 1922 on an English ship, and was transported in Britain. Later the same year he moved to Nice,[citation needed] where he lived until the end of his life, on July 1949, under British protection, wide spreading rumors that he had been an Secret Intelligence Service spy. His family’s property probably allowed him to live in wealth until the beginning of the Second World War, when most of the companies related to him were destroyed.
George Horton writes:[1]
On one occasion I was present at an important service in the Orthodox Cathedral, to which the representative of the various powers, as well as the principal Greek authorities had been invited. The high-commissioner had given the order that the service should be strictly religious and non-political. Unfortunately, Archbishop Chrysostom (he who was later murdered by the Turks) began to introduce some politics into his sermon, a thing which he was extremely prone to do. Sterghiades, who was standing near him, interrupted, saying: «But I told you I didn’t want any of this.» The archbishop flushed, choked, and breaking off his discourse abruptly, ended with, «In the name of the Father, Son and Holy Ghost, Amen,» and stepped off the rostrum.
On a letter to the then young member of the Greek Parliament, George Papandreou, shortly before the capture of Smyrna by the Turkish forces, Stergiadis writes, referring to the Asia Minor Greeks:[2]
It would be better them to stay here and be slaughtered by Kemal, because if they go to Athens, they will disestablish everything.
http://en.wikipedia.org/wiki/Aristidis_Stergiadis

Αυτό το κάθαρμα είχε σχέσεις (άραγε τι είδους) με τις οικογένειες Βενιζέλου, Παπανδρέου και Κιτσίκη….

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΊ ΜΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ στεργιαδη ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΑ.

YouTube Preview Image
Padovanis

Δελτιο11.Στο Σκαμνί για εσχάτη προδοσία πρέπει να κάτσει και η ΚΚΕ α.ε για την οργάνωση της κατάρρευσης του μετώπου από τους Πουλιόπουλο-Μπεναρόγια & Co

 

http://www.deltio11.blogspot.com/

4 Σχόλια

 1. Συντ.Ομάδα έγραψε,

  Μας εστάλη με email και το δημοσιεύουμε με την σημείωση ότι εμείς παραθέτουμε απόψεις και στοιχεία για προβληματισμό και συζήτηση δεν κάνουμε δίκες.
  ———————————————————————————————————————————
  ΥΠΕΡ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗ
  Το κείμενο σας για τον Στεργιάδη είναι ένα άθλιο λιβελλογράφημα αρρωστημένου και απαίδευτου εγκεφάλου, που αντιλαμβάνεται την ιστορία με χουλιγκανική νοοτροπία. Καμιά κατηγορία δεν διατυπώθηκε εναντίον του Στεργιάδη στο πλαίσιο της δίκης των 6, ούτε καν μομφή κατά την ακροαματική διαδικασία. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί δεν μπορούσε να στηθεί και να σταθεί καμιά κατηγορία εναντίον του; Μα απουσίαζε στη Γαλλία θα ισχυρισθούν ορισμένοι αφελείς! Και γιατί τότε δεν δικάστηκε ερήμην. Ο ηθικός είναι χειρότερος και από τον βιολογικό θάνατος. Ο αρχηγός της επανάστασης του 22 Ν. Πλαστήρας που γνώρισε άριστα τον Στεργιάδη και στη Μ. Ασία αλλά και στη Νίκαια της Γαλλίας είπε γι’ αυτόν: «Μην ακούτε τα παραμύθια που λέγονται και γράφονται, ο Στεργιάδης υπήρξε έντιμος άνθρωπος και πατριώτης που στη Μ. Ασία έκανε απλώς το καθήκον του». Κατηγορήθηκε μόνο από ένα ανεκδιήγητο ταγματάρχη της χωροφυλακής για οικονομικές ατασθαλίες αλλά απαλλάχτηκε με βούλευμα, αφού ο δημιουργός του ανεπανάληπτου οικονομικού θαύματος της Μ. Ασίας όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα διεθνή δεδομένα, υπήρξε αδιαμφισβήτητα αδιάφθορος ακόμη και για τους ορκισμένους εχθρούς του: (Χ. Αγγελομάτης, Π. Καψής) κ. ά.
  Από που προκύπτει επίσης ότι ο Στεργιάδης ήταν πράκτορας των βρετανών όταν το Λονδίνο προσπάθησε 4 φορές να τον ανατρέψει από ύπατο αρμοστή, τη μία μάλιστα με προσωπική παρέμβαση του ίδιου του βρετανού πρωθυπουργού, του διαβόητου Λ. Τζωρτζ; Ο Στεργιάδης είχε επίσης απελάσει τον βρετανό αντιπρόσωπο στη Σμύρνη Χ. Μόργκαν, λέγοντας του κατάμουτρα ότι είναι ανεπιθύμητος γιατί τηρεί ανθελληνική στάση. Το γεγονός της απέλασης του Μόργκαν ήταν πρωτοφανές σε όλη την ιστορία της βρετανικής διπλωματίας. Όλη η πολιτικοδιπλωματική δράση του Στεργιάδη που ήταν κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά επική, είχε ως επίκεντρο της να πείσει ιδίως την κυβέρνηση Γούναρη να ακολουθήσει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ιδίως από τους βρετανούς πολιτική, προκειμένου να σωθεί η Μ. Ασία και στα τελευταία της να σωθεί ότι ήταν δυνατόν να διασωθεί. Η νεώτερη έρευνα στα βρετανικά αρχεία δεν έχει αποδώσει ούτε παρωνυχίδα υποψίας ότι ο Στεργιάδης υπήρξε πράκτορας τους.
  Ο Στεργιάδης κατηγορήθηκε ως πράκτορας των βρετανών επειδή διέφυγε με βρετανικό δηλαδή «συμμαχικό» πλοίο λίγες ώρες πριν μπουν οι τούρκοι, φεύγοντας μάλιστα τελευταίος από τις ελληνικές αρχές, πολιτικές και στρατιωτικές. Με πιο πλοίο όμως θα αναχωρούσε όταν τα ελληνικά πολεμικά είχαν ήδη αποπλεύσει; Αυτό όμως που αγνοείτε είναι πως ο Στεργιάδης δεν χρησιμοποίησε το Άιρον Ντιούκ για να διαφύγει, αλλά για να …παραμείνει στη Σμύρνη. Έμεινε στο λιμάνι της Σμύρνης 3-4 ημέρες κατευθύνοντας όσο μπορούσε την εκκένωση της πόλης, μεριμνώντας κυρίως για την προσέλευση πλοίων προς παραλαβή του πληθυσμού. Που τα ξέρουμε αυτά; Από τα τηλεγραφήματα που αντάλλασε καθημερινά με την κυβέρνηση Τριανταφυλλάκου. Παράξενη συμπεριφορά για φυγάδα, δε νομίζετε; Αμέσως μετά επιβιβάστηκε σε διερχόμενο ρουμανικό επιβατικό πλοίο και κατευθύνθηκε προς Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν είναι της ώρας να εξηγήσουμε το γιατί…
  Αυτό το ασύστολο ψεύδος – τι επιεικής χαρακτηρισμός- πως ο Χόρτον έγραψε ότι ο Στεργιάδης ευθυνόταν για τη σφαγή του πληθυσμού από πού το αλίευσε ο λιβελλογράφος σας; Ο Χόρτον που ύμνους και μόνο ύμνους έχει γράφει για το Στεργιάδη, δεν αναφέρει ΠΟΥΘΕΝΑ τέτοιες τερατώδεις ανοησίες.

  Νίκος Μπουντούκης

  Σχολιάστηκε: Ιούνιος 24th, 2010 at 4:02 μμ

 2. savvas έγραψε,

  Κύριε Μπουντούκη.

  Μένω άναυδος.
  Ο προππάπους μου φρούραρχος της αρμοστείας, έχει διηγηθεί τόσο στο παππού μου όσο και στο πατέρα μου εμετικές ιστορίες για το άτομο αυτό.
  Από που έχετε την πληροφόρηση σας για το Στεργιάδη;

  Ο προπάππους μου έμεινε στα περίχωρα της Σμύρνης ώς το 1928 λόγω της φυματίωσης που είχε από το μέτωπο, και δε μπορεσε να διαφύγει με το στρατό.
  Τον έκρυψε και τον περιέθαλψε για μήνες μία Τουρκάλα της οποίας τον γιο είχε βγάλει από ένα πηγάδι, ναι καλά διαβάσατε, και μετά πήγε στη Κωνσταντινούπολη με ψέυτικο πασαπόρτι, με Λεβαντίνικο όνομα, στο οποίο είχε κολλήσει φωτογραφία του όπου και έμεινε ως το 1933 για να έρθει τελικά στην Ελλάδα.
  Για το Στεργιάδη με όσους μπόρεσε να έρθει σε επαφή στη Σμύρνη που είχαν απομείνει από τη σφαγή είχε να λέει τα χειρότερα, και παρά το ότι ήταν βασιλικός ο προπάππους μου τον μισούσε και ούτε αυτός ούτε κανείς δε μπόρεσε ποτέ κανένας να καταλάβει τι συμφέροντα εξυπηρετούσε, πάντως όχι τα Ελληνικά. Οι Σμυρνιοί το παρατηρούσαν συνεχώς πως επροσκαλούνταν σε γεύματα με Γάλλους και Ιταλούς αλλά ποτέ δεν έβγαινε έξω στις γνωστές αγορές της Ερμού και στα καταστήματα των Ελλήνων. Ηταν απών από όλα το γίγνεσθαι των Σμυρνιών αλλά παρών σε πολλές συνευρέσεις με αξιωματικούς των υποτιθέμενων «συμμάχων».
  Χαρακτηριστικό γεγονός όταν είχε εγκλωβιστεί σε λασπόδρόμο έξω από την περιοχή του Μπουρνόβα ενώ στο όχημα στο οποίο επαίβαινε ήταν δύο ιταλοί βαθμοφορούμενοι και μία ιταλίδα. Μαινόμενος και μεθυσμένος κατέβηκε και φώναζε να τους ξεκολλήσουν μέσα στα άγρια μεσάνυχτα
  Τέτοια σκηνικά γίνονταν πολύ συχνά, το έπαιζε φοβερά τυπικός με τους Ελληνες τη μέρα και τη νύχτα ξεσάλωνε αλλά μόνο με ξένο στοιχείο.
  Το ότι έφυγε πριν καν φτάσει ο τουρκικός στρατός είναι γεγονός όπως επίσης γεγονός είναι πως δε κινητοποίησε καθόλου κανέναν μηχανισμό εκκένωσης γιατί φοβόταν το πανικό και πως θα τον λυντσάρει το πλήθος. Οικογένειες σμυρνιών έμειναν στη Σμύρνη και μετά τη σφαγή και τα διηγούνταν αυτά. Γνώριζαν όλοι πολύ καλά τη συμπεριφορά του

  Σχολιάστηκε: Δεκέμβριος 20th, 2011 at 8:01 μμ

 3. Πότε επιτέλους θα γίνει η δίκη του μασόνου πρά έγραψε,

  […] Ενημέρωση χωρίς όρια  […]

  Σχολιάστηκε: Δεκέμβριος 16th, 2012 at 10:04 πμ

 4. Πότε επιτέλους θα γίνει η δίκη του μασόνου πρά έγραψε,

  […] Το σιχαμερό κάθαρμα,o Στεργιάδης υπάκουσε σαν πιστό σκυλί τους Αγγλοτοιούτους και εμπόδισε τον εξοπλισμό με Ελληνικά όπλα των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και της Σμύρνης ……………………………….. Λοιπόν δεν λένε καθαρά ότι ήταν πράκτορας των Αγγλοτοιούτων και εφιάλτης των Ελλήνων υπευθυνος για το σφαγιασμό εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων όπως αναφέρει και ο Αμερικανός πρόξενος GEORGE HORTON ………………………….. Αυτό το κάθαρμα είχε σχέσεις (άραγε τι είδους) με τις οικογένειες Βενιζέλου, Παπανδρέου και Κιτσίκη ……………………………… ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΊ ΜΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ στεργιαδη ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΑ.  […]

  Σχολιάστηκε: Δεκέμβριος 16th, 2012 at 10:13 πμ

ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
9-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΤΑ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
4-Ιούλ-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αντώνης Κανάκης: για το δημοψήφισμα της Κυριακής: «Αυτή είναι η ήττα. Αυτή είναι η πραγματική χρεοκοπία»

Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
15-Ιούν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προσοχή! Το ευρώ αποτελεί μέρος πολυσυσκευασίας. Δεν κυκλοφορεί ξεχωριστά!

Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
29-Ιαν-2015 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καζάκης:Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Μήπως… υποτίθεται…;

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
20-Νοέ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μήπως… υποτίθεται…;

Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
30-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ελλάδα στον γκρεμό: Πώς φτάσαμε ως εδώ….

Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
8-Οκτ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραχήλ Μακρή: Οι ΑΝΕΛ έχουν ύποπτη στάση (βίντεο)

Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

Άρθρο του Συντ. Ομάδα
13-Σεπ-2014 I Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βίντεο με την ψηφοφορία στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής, στις 12.9.2013

  Διαφημιζόμενοι


Add new tag CIA Cinema Facebook Αφγανιστάν Βαλκάνια Γερμανία Γεωργία Γκουαντάναμο Γκρουέφσκι ΕΛΛΑΔΑ Επαναστατικός Αγώνας Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρώπη ΗΠΑ Ηνωμένες Πολιτείες Ιράκ Ιράν Ισραήλ Κοζάνη Κοσσυφοπέδιο Κύπρος Μακεδονία Μπαράκ Ομπάμα Μόσχα ΝΑΤΟ Νέα Τάξη Νέα τάξη Πραγμάτων Οικολόγων Πράσινων Ομπάμα Ουάσιγκτον Ουκρανία Παγκοσμιοποίηση Πακιστάν Ρωσία Σινεμά Σκόπια Ταλιμπάν Τελευτέα Νέα Τουρκία Χίλαρι Κλίντον γρίπη των χοίρων επίθεση λαθρομετανάστες τρομοκράτες. Higilight (5.782)
Home (28)
Slide (343)
Video (523)
ΑΙΓΑΙΟ (60)
ΑΙΣΧΟΣ (112)
άρθρα και κείμενά μας (19)
Βαλκάνια (98)
Γράφουν… (2.361)
ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (70)
Διεθνή Νέα (546)
Δικαστικά (112)
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (1.048)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (262)
ΕΛΛΑΔΑ (454)
Ενδιαφέροντα (542)
Επικαιρότητα (692)
Ευρωπαϊκά Νέα (193)
ΗΠΑ (69)
ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ (25)
ΘΡΑΚΗ (11)
ΘΡΗΣΚΕΙΑ (44)
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ (245)
ΙΣΤΟΡΙΑ (144)
Κοζάνη-Τοπικά Νέα (106)
Κυπριακό (154)
Μακεδονικό (91)
Νέα Τάξη (552)
Ντοκιμαντέρ (21)
Οικονομία (1.183)
Ομογένεια (14)
Πολιτική (2.167)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (102)
προβοκάτσιες (53)
Ρωσία (27)
Σκοπιανό (29)
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ (139)
ΤΟΥΡΚΙΑ (85)
υγεία (28)
Ψυχαγωγία (62)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.